21 Mart 2008

Barça Mat(a) Oldu

Kanal A'nın spikeri efendi efendi maç anlatıyor. Seviyorum bu kanalı, Fransa Ligi, İspanya Kral Kupası. İyi iş çıkartıyorlar. Dün akşam da Valencia-Barça maçını verdiler. 1-1'in rövanşında Messi yok, Ronaldinho yok, Henry'i de yanında oturtmuş Rijkaard. Bojan genç yetenecek ama kaçırdıkları ve pas hatalarıyla takımı yaktı. Ben, Dos Santos ile birlikte biraz "overrated" olduklarını düşünüyorum. İlk golden önce Baraja yakın planda ekrana geldiğinde ne güzel adamdın sen Valencia'nın mesut günlerinde dedim içimden, iki dakika sonra 90'a çaktı topu. Sol açık Mata çok tuttuğum adamlardan, İspanyol milli takımı ile 2010 elemelerinde karşımıza çıkacak, 2 golle Barça' nın nefesini kesti. Barcelona'da Xavi yine muhteşem oynadı, herkes yıldız bu adam altyapıdan gelen işçi. Defansı evlere şenlik Barça, Toure de kenara gelince tuş oldu. Puyol sağ açık oynuyordu son çeyrekte. Valencia'nın defansı da Barça'dan hallice işte. Saçma sapan iki gol yediler. Henry'e o kafayı vurduran defansı bizim buralarda asarlar. Valencia rezil sezonunda Avrupa'ya gitme şansını yakaladı. Getafe'nin gelecek sezon Avrupa'da olması için kupayı kazanması lazım. Tribünlere dair bir not. Finale çıkmanın sevinciyle beyaz bayrak sallayan Valencia taraftarı cebinde mutlaka beyaz mendil taşıyordu. Kaybetseler o beyazlar Koeman'a güle güle diyecekti...

7 yorum:

oKs dedi ki...

Koeman'ın ne futbolculuğundan ne de hocalığından zerre kadar hazzetmedim. O kadar gol atan bir defans oyuncusu olmasına rağmen bir türlü sevemedim. Hocalığında da biraz geçmişinin kredisini kullanıyor bence yoksa ne işi var Valencia'da...

oguzmania dedi ki...

Kanal A'yı biz de severiz ama spiker ve aynı zamanda spor müdürü sayın Murat Çimen olur da bu satırları okursa kendisinden ricam olur da kendisine tekrar Barça maçları anlatmak nasip olursa İniesta'ya ya yalnızca İniesta desin ya da ne olur Andreas yerine Andres demeyi başarın.

Andres İniesta demek çok zor olmasa gerek...

Ömer Şahin dedi ki...

Xavi ve Iniesta için parantez açmak istiyorum. Real Madrid'teki Guti gibi, şu anda La liga'da başka takımlarda oynasalar milyon Euro'lar gözden çıkarılırdı Barca, Real forması giydirmek için.

Şimdi iki maç as bir maç yedek takılıyorlar. Yine de her gelen transferden çok koşuyorlar.

Yağız Gönüler dedi ki...

Laporta çıkıp oyuncularımla gurur diyorum demiş. Ligin rezili Valencia'ya kaybeden bir barça'dan ne kadar gurur duyulur sormak lazım.

L dedi ki...

hocam, 5. satırda "Bojan genç yetenecek" yazmışsın, uyarayım dedim. kolay gele...

Ice-Man dedi ki...

Eski Realli Juan Matanın Barçaya 2 tane birden sallaması hoş olmuş..

umutation! dedi ki...

dos santos pek parlak gözükmüyor ama bojan overrated olmak için fazla iyi. Yazın seyrettiğim u-17 maçlarında da döktürmüştü, bence o hatalarını yaşına vermek lazım 1-2 seneye sağlam golcü olacak.