27 Şubat 2012

Bu Gol O Gol

Yine frikik, yeni kurulamayan baraj, yine gol... Atletico Madrid, Barcelona karşısında yine aynı hatayı yaptı. Ofsayt olmayan iki pozisyonda kalkan bayraklar, Busquets'in ceza sahası içinde eli... Hakem Barça'yı yeteri kadar itti ama Messi'nin frikiği maçı bitirdi. Topun başında Xavi ve Messi... 2008-2009'da olduğu gibi... O gün kalede Fransız, Coupet vardı, barajın kurulmasını beklerken direk dibinde bekliyordu, Messi vurdu, ortalık karıştı... Dün de Arda barajı kurdurma derdindeydi.. Messi yine beklemedi ve deli vurdu... Fransız Coupet gitti, Belçikalı Courtois geldi, Barça frikiğindeki iki adam değişmedi... Atletico Madrid'in kaderi de...

8 yorum:

Necdet dedi ki...

ya o top oraya nasıl gitti. ntvspor'un 16:9 formattaki maçları 4:3 de izletme stratejisi bi barça maçlarında tutmuyor.diğer tüm maçlarda bi şekilde top ve aktif oyuncu karenin içerisine sığarken maç barça maçı oldumu illa taşıyorlar ekrandan. konuyla tam bağdaşmasada sol üstten bi top süzülerek kaleye girdi ampül gibi. kim attı,ne ara attı.hiç bişi anlamadım.

dogac dedi ki...

pek fair play değil bu yaptıkları. Marifet mi kaleci yokken atmak messi için?

yoney dedi ki...

Ayni kanaatteyim, bazilari bu golun zeka koktugunu soylese de bence tam bir sark kurnazligi.

Halim dedi ki...

Atlético her sene gtünü yirtiyor Barcelona'ya karsi. Sorsan, 'en büyük dusmanimiz real' derler. Ispanya'da kriz büyük dolayisiyla real'den gelecek çantalara ihtiyaç da büyük oluyor anlasilan..

Bu arada Arda'nin La Liga'da varlik gosterememesi hosuma gidiyor. Sirin çocuk bakalim ne zaman dönecek Türkiye'ye..

yasince dedi ki...

yaw 3 sene önceki daha ibnece

haute_couture dedi ki...

@ delioglan
ne yazık ki dünyada futbol sen ve senin gibilerin türkiye'de baskın olduğu şekilde çanta&teşvik&şike komploculukları üzerinde dönmüyor. atleti r.madrid'den nefret eder, evet, ama daha önemli sebeplerden barcelonadan daha beter nefret eder. bir gün yolun madrid'e düşerse, tribünlerin havasından, insanların politik söylemlerinden bunu kolayca anlayabilirsin.

hea bir de iddia ettiğinin aksine Arda burada gayet başarılı bulunuyor ve seviliyor, tek eksi noktası gariban İspanyollar adını telaffuz edemediğinden Turco diye çağırılması. Varlık gösteremeyen adam maçın sonlarında Barca kalesine yakın bir yerde frikik kullanılırken tribünleri bir hareketiyle hareketlendiremezdi, değil mi?

Radical Media dedi ki...

ispanyada da çanta, torba işleri bol merak etmeyin. aceto bizden daha iyi bilir ama yanılmıyorsam 3-4 yıl önce hakemleri epey bir ayıkladılar. barça ve real'in resmen tapulu hakemleri vardı.

bunun dışında atletico eski büyüklüğünün mirasının üzerine oturan barça'yı da zaten oldum olası sevmez. düşmeden önceki 3 sezon barça'yı içeride dışarıda yenmişlerdi yanılmıyorsam. yeniler bilmez El Clasico aslında Atletico - Real maçıdır. Atletico çaptan düşünce haber satmak derdindeki medya barça real maçlarını El Clasico diye satmaya başladı. barça istediği kupayı alsın ispanya'da iki grup takım var Real ve onunla maç yapan takımlar. bu arada real'i fazla övdük ben kendim çocukluktan beri atletico hayranıyımdır.

Yalçın Özen dedi ki...

Bloga uzun suredır gırmıyodum ve sabah kahvemı yudumlarken bır kurcalıyım dedım.Cambıasso, Dolce Vita derken geldık Barcelona-Atletıco Madrıd macına macı 90 dakıka ızledım ve gercekten bu maca daır dıyebileceğim bir şey varsa bu nasıl kotu bır hakemdır.Barcelon'yı oldum olası sevmem.Bu donemdekı basarılarıyla alakası yok bunun.BAzen uyutuyor mac ızlerken saha pas ver sola pas ver:/ Ama bu macta hakem Barcelona'ya oyle iltimas geçiyorki akıllara zarar.Atletıco Madrıd gun gectıkce dah aguzel top oynuyor.Bu aralar sakatlarla başları dertte.Hala Falcao'yu cok beslıyebıldıklerını dusunmuyorumş.Ama guzel olucak guzel.Guzel bır jenerasyon bu..