8 Aralık 2011

Buna Kaç Tolerans Platini?

Ajax ile O.Lyon arasında oynanan iki karşılaşma da 0-0... Real Madrid, Ajax deplasmanında. El Clasico yüzünden 7 as oyuncu Madrid'de bırakılmış. Ajax'ın iki nizami golüne (altta) ofsayt bayrağı kalkıyor. Zagreb'de maçın ilk yarısı 1-1. İkinci yarıda 6 gol atıyorlar. Averajları +2'ye yükseliyor. Ajax da Real Madrid'den 3 yiyip grubu averaj hanesinde 0 ile bitiriyor. Ajax bu işi peşine ne kadar düşer bilemem. Yukarıdaki kare İspanyol medyasından. Lisandro Lopez'in attığı 5. golden sonra Dinamo Zagreb'li oyuncunun kaşı gözü de oynuyor, eliyle de işler yolunda çekiyor Gomis'e... Hadi bunu bırak, maçın ikinci yarısı "Kaç lazımsa o kadar" hesabıyla geçmiş... Göreceğiz bakalım sıfır tolerans neymiş? Platini çıksın anlatsın...Fransızların "saygın"" gazetesi L'Equipe, "Mucize" diye manşet atmış. Spotunda da O.Lyon, Hırvatistan'da imkansızı başardı diyor. Ben de hadi lan diyorum...
***
UEFA da maçta şüpheli bir durum görmemiş. Soruşturma açmıyorlar...
"Aldım, verdim; ben seni yendim..."

14 yorum:

mre dedi ki...

Aynı oyuncunun bahis oynarken fotoları çekilmiş. Bakalım ne olacak?

http://www.sporx.com/futbol/sligi/devler-ligi-icin-inanilmaz-iddia-sikeSXHBQ259259SXQ

nerduban dedi ki...

Lyon'un 4. ve 7. golünde Zagreb kalecisinin dravdan atlayışını vicdanı olan herkes görür. Görmek istemeyen de ya saflığında ya da kötü niyetinden es geçer.

Omnis determinatio est negatio dedi ki...

Gomis'in vicdan azaplı sevincine dikkatinizi çekerim, tam sevinemiyor hiçbir zamön. Sarışın insan evladı da, maşallah her golde hata yapıyor. Mide bulandırıcı.

oğuzhan dedi ki...

"Dinamo Zagreb'li oyuncunun kaşı gözü de oynuyor, eliyle de işler yolunda çekiyor Gomis'e"

kendisi milli takımımızla da yapılan maçlarda oynayan Domagoj Vida' dır. 22 yaşında pis işlere bulaşmış anlaşılan yazık...

zachpaulsen dedi ki...

lyon ve zagreb 10 sene avrupa kupalarından men edilsin, kendi liglerinde de küme düşürülsünler. kimi kandırıyorlar bunlar. tam rezalet.

hayat bazen çok sıkıcı. dedi ki...

taptığınız barcelona her maç 8 atarken bişey yok, bizim lyonumuz grubunun en kötü takımına 7 atınca dallama fransızlar deniyor.

2 dakika atgözlüklerinizi çıkarın ve bu takıma saygı duyun

Anıl Can Yıldırım dedi ki...

o değil de tepkinin ispanyol medyasından gelmesi ilginç. Yannick Noah'a karşı bir rövanş olarak düşünülse de yine de kendi takımları real madrid lehine yapılan hataları göstermeleri enteresan. tabii bu resimler as ya da el mundo'dan geldiyse birşey diyemeyeceğim..

Arrow Cave dedi ki...

Sıfır Tolerans,hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorlar..

Omnis determinatio est negatio dedi ki...

@ne izlesem,
ne izlesen bilmiyorum ama istersen bu maçı bir daha izle...hiçbir lyon atağında savunma müdahalesi yok. 5 yaşındaki çocuk bile anlar bunda bir iş olduğunu. Ha Platini işin içinde olmayabilir, bilemem.

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

Platini Fenerbahçe'ye karşı söylemlerde bulunanca paşaydı şimdi kaka oldu canım Türkiyem :))

Engin Gürses dedi ki...

bu yazıyı aceto yazmamış sanırım, ali koç, lube ayar falan yazmış ...

Can dedi ki...

O değil de en çok Platini nin zagreb kalecisi kötü günündeydi,zagreb zaten elenmişti demesine gülüyorum. Çırpındıkça batıyor ama kimseden de bu maçla ilgili başka en ufak ses çıkmıyor. Bunlar mı bizim ligimizi temizleyecek? Şike arıyorlarsa dönsünler de Zagreb-Lyon maçına baksınlar.

Mehmet Ali dedi ki...

Basligi görunce bende sasirdim dogrusu...
3 temmuzda patlak veren sike soruaturmasindan Beri "Tek kelime" yazmayan bulent Abi burada Sifir toleransa deginmis...O nedenle Engin Gurses Gibi dusunuyorum ;)

karamazov dedi ki...

şu yazıda bile aceto lube ayar gibi yazmış deniyor. başlarda kızmıştım ama acetonun şike ile ilgili yazmaması harbiden doğru kararmış.

fransa'nın fransızların kayırıldığını defalarca gördük. (irlanda, bosna hersek maçları) uefa'yı 90'ların fibasına çevirdi nerdeyse adamlar. sonra türkiye'ye gelip sıfır tolerans diye ayar çekmeye çalışıyorlar. ajax'ın lobisi boş değildir gündemde tutabilir umarım.