3 Haziran 2011

37 Gün Sonra

Sezon bitmiş, Mourinho'nun ne söylediği çok da önemli değil. Medyayı protesto ettiğinden bir zamandır konuşmuyordu. Saymadım ama reklam söylüyor o bir zaman 37 günmüş. Dün İspanya'da spor gazetelerinde yayınlandı bu ilan. Radyo yayıncılığının ne kadar üst düzeyde olduğunu gösterir öncelikle. Mourinho, 37 gün sonra konuşma için Cadena Ser'i seçmiş. Röportajın yayınladığı saat tam geceyarısı. Slogan süper. 37 gün sonra Mourinho konuşacak, bu çocukların uyanık olduğu saatlerde olmayacak (tam çevirisi bu değil gibi ). Ne söyleyeceğine dair bu kadar güzel bir spot olur mu?

2 yorum:

MOKO dedi ki...

dün bütün madrid bu programa kilitlendik. reklamlarla beraber bitmesi saat 02.15'i buldu. ispanyolca bilenler şuradan röportajın tamamını okuyabilir:

http://www.cadenaser.com/deportes/articulo/jose-mourinho-larguero-acudire-tas-han-dejado-defenderme/serproell/20110603csrcsrdep_1/Tes

CH dedi ki...

Hakkinda not dusulen en buyuk ve hakli elestiriye - cok konusmaya - kulak vermeye basladi gibi Mourinho. Darisi, Bulent Uygun gibi, bizdeki 'kotu taklitlerinin' basina!