31 Mayıs 2011

Antonio Di Natale

X transfere kulüp tarafından bakalım. Yabancı bir golcü alacaksınız. Kaliteli, tecrübeli marka bir santrfor olacak. Önce bütçene bakarsın. Sonra kısa bir liste oluşturur, bir numaradan itibaren denemeye başlarsın. Listeyi oluştururken dikkat edeceğin, futbolcunun o takımda kaç yıldır oynadığı, kaptan-bayrak adam olup olmadığı, küçük takımın büyük golcüsü mü olduğu Ertesi sezon takımının Avrupa'da olup olmadığı, kulübünde kaç para aldığı vs... Çalınmaması gereken kapıyı çalmanı önler bu. Şimdi Udinese'de Antonio di Natale'e bakalım. Serie A'da bu sezon gol kralı. Taraftarın en sevdiği adam. Udinese gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynayacak. Di Natale daha hafta başında "Maldini, Totti gibi bayrak adam olarak bitirmek istiyorum kariyerimi" diyor. Di Natale 33 yaşında, milli takımının santrforu. İtalya'dan gelen haber nedir peki? Galatasaray, Di Natale'ye talip oldu. Oyuncu teklife olumsuz yanıt verdi. Neden olumlu yanıt versin ki? Adriana Lima'ya telefon açıp yemeğe çıkalım mı desem; ne kadar şansım varsa, işte o kadar!..

11 yorum:

L.E.N. dedi ki...

Adriana Lima'ya telefon açsan telefona Marko Jaric çıkar, başına iş alırsın Bülent abi. ^^

dominic molise dedi ki...

bu adami lucesu besiktas'tayken istemisti. not dusmekte fayda var

SerTkaN dedi ki...

Bu sene Galatasaray'a yazılan adamların hep kariyerlerinin son demlerinde olması korkutuyor beni. Buffon, Van der Sar, Drogba vs.

Umarım sadece gazetecilik ayıbıdır bunlar, yoksa uzun vadede sportif ve ekonomik açıdan bunalımdan çıkamayız bu sistemle.

Ace Ace dedi ki...

Açıkçası bu habere (de) inanmak istemiyorum. Neil Kewell Zapata gibi artık yaşını almış oyuncular gönderilirken yerine yüksek transfer bedelleriyle yaşlı adamlar almak mantıklı seçimler değil.

Ünal Aysan son derece başarılı bir işadamı. İnsanların yatırım yapmaktan kaçındığı Nijer Vietnam vs. gibi yerlere yatırım yapmış ve büyük kazançlar sağlamış biri. Umarım bu yaşlı oyuncu transferlerinin takıma yarardan çok zarar sağlayacağının o da farkındadır.

Bu arada son cümle gecenin 4.34ünde Basın Tarihi dersine çalışan 12 kişinin birden dikkatinin dağılmasına ve muhtemelen bir saat daha toplanamayacak olmasına neden oldu. Tebrikler :)

ayb dedi ki...

afedersin de adriana lima senin köpeğin olsun be abi :)

Arrow Cave dedi ki...

Seedorf ve ZeRoberto'da vardı emekliler kulübüne mi çevirecekler.

Prometheus dedi ki...

Son cümle bombaydı :)

mre dedi ki...

Galatasaray'ı yönetenlerin (Aysal, Terim vs.) ilk hedefi taraftarından, yönetecisine, futbolcusundan, malzemecisine kulübün üzerine sinmiş güvensizlik, mutsuzluk, umutsuzluk bulutunu dağıtmak. Bunun için de ilk etapta kısa vadeli çözümlerin peşindeler diye düşünüyorum. Camia ayağa kalktıktan sonra da geleceği şekillendirecekler diye tahmin ediyorum. Tabi bunlar sadece öngörü.
Buraya kadar iyi de, senin de yazdığın gibi hedefleri doğru belirlemek lazım. Boş atıp dolu tutmak 100 yılda bir olur. Daha gerçekçi hedefler peşinde koşsalar ve kamp dönemi başlamadan (ilk defa) transferi bitirseler fena olmayacak. Nasıl olsa Avrupa'da yokuz eylüle kadar zamanımız var mantığının sonuçlarını önceki yıllarda çok gördük.

Canto dedi ki...

Adriana lima ile akşam yemeği şansın daha fazla sanki abi.

yoney dedi ki...

Böyle bir teklif bana pek inandırıcı gelmiyor, Drogba'dan bile çok daha düşük bir ihtimal.

Radical Media dedi ki...

http://alsancakstadi.blogspot.com/

blog reklamı için değil buraya sığmayacağı için koyuyorum. dilerseniz yayınlamayabilirsiniz. ünal aysal ve bülent tulun iyi sinyaller vermiyor açıkçası.