7 Nisan 2011

Hava Açık

Hafta sonu liglerde, hafta ortasında Şampiyonlar Ligi'nde. Herşey biraz ters gitse yarış kızışacak, rövanş maçlarında yarı finalin ucu iki tarafa da açık olacaktı. Manchester United'ın 0-2'den 4-2 aldığı West Ham maçı, Arsenal'in akıllara ziyan beraberliği, Real Madrid'in sahasında mağlup olup, Barcelona kağıt üzerinde en zor deplasmanlardan biri olan Villarreal'den de 3 puan alması.. Milano derbisinde puan farkı Milan lehine 2 iken Inter'in mağlup olması... Zirvedekilerin önü açıldı. Şampiyonlar Ligi'nde de farklı sonuçlar çıkmadı. Real Madrid ve Barcelona işi bitirdiler. Lig ve Kupa finalinin ardından iki El Clasico daha var. Inter, Münih'te ufak çaplı bir mucizeye imza atmıştı ama bu 5-2'lik hezimetin ardından olacak iş değil... Schalke 04 de yarı finalde. Manchester United'a Chelsea her zaman ters gelirdi, Mart başında 2-1 kaybettikleri sahada 1-0 kazandılar. İlker Yasin ve top ağlarda dedi ama olmadı işte... Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşları Manchester United-Chelsea dışında angarya... Fotoğraftaki arkadaş ve Giggs abinin ellerinden öpüyorum...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Chelsea Old Trafford bi ihtimal sürpriz yapabilir, Ancelotti'dir, ne yapsa yeridir hesabı. Farklı motive edebilir takımı bu maça özel.

Asıl olay, 18 gün içinde oynanacak 4 El Clasico karşılaşması. Sabırsızlıkla beklenmekte.. Bu 4 maçın 3'ünü Real Madrid alır diye de bir tahmin yapıyorum.

http://jaimelesport.blogspot.com

hell voodoo dedi ki...

İnanılmaz çıkardı topu yahu. Bence birkaç yıl daha oynasın.

nikolatesla dedi ki...

insan mısın Giggs, lütfen 50 yaşına kadar oyna

Necdet dedi ki...

rooney ve giggs in maçta hangi mevkide oynadığını tam çözemedim,giggs yaptığı asist dışında nerdeyse solda hiç oynamadı, öte yandan hemen her yerdeydi de.rooney de keza öyle, essien'i sıfıra kadar kovaladı, yetmedi bosingwa'yı bozdu.manu bi garip ti, fazla serbestlerdi sanki.

Devil dedi ki...

Bunların hepsi bir noktada birleşiyor ve o noktanın adı FERGIE :-)