27 Ocak 2011

Medel-Rakitic-Pazzini

Sevilla'dan iki transfer. Toplamı 5 milyon € yapmıyor bile ama isimlere bakın: Gary Medel ve Ivan Rakitic. Shalke 04, Lincoln'ü yollarken 5 milyon vermişti Rakitic için. Şimdi sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncuya Sevilla sadece 1.5 milyon verecek. Medel için de Boca Juniors'a 3 milyon € vereceği söyleniyor. Resmi rakamlar geldiğinde düzeltmeyi yaparım. Rakitic iyi başlamıştı ama fiziği zayıf kaldı. Sevilla'da da çok umutlu değilim ama Medel gibi bir adam La Liga'da çok iş yapar.
****
İtalya'da transferin son günlerinden en büyük bomba Giampaolo Pazzini. Inter, Sampdoria'ya 12 milyon € verecek. Biabiany gereksiz ve zayıf bir forvetti. Defans oyuncusu Caldirola ile birlikte o da Sampdoria'ya gidiyor. Forvet ikilisini kaybeden Sampdoria ne yapar artık, bilinmez. Andrea Barzagli de memleketine döndü. Juventus forması giyecek.

4 yorum:

aks111 dedi ki...

medel iyi oyuncu.şili de stoper oynuyordu ama boca da orta saha diye biliyorum.aslında bilmiyorumda sallıyorum :).sampdoria macheda-maccarone ikilisi yapmış hemen.maccarone de 4er m euro civarı bonservis bedelleriyle siena dan palermo aktarmalı sampdoria ya gelmiş oldu :).

Mr.Eko dedi ki...

Pazzini zaten Sampdoria'da çok bile kaldı. Bakalım Inter'de nasıl forma şansı bulacak.

http://kombinezonataklar.blogspot.com

unknown dedi ki...

Bizim takımlar olsa rakitic'i kıran kırana geçen pazarlıklar sonucunda 5m euro'ya Türkiye'ye getirirlerdi ve bununla övünürlerdi..

http://bloglarasibaglanti.blogspot.com/ dedi ki...

Benim merak ettiğim Sampdoria ne yapacak. Cassano'dan sonra Pazzini de gitti. Sadece Macheda'yla olacak iş değil