28 Ocak 2011

Fenerbahçe vs. Trabzonspor ?


14 yorum:

TA dedi ki...

bünyamin gezer artısıyla fener kazanır.

Sarp* dedi ki...

Fener kazanir degil ama, fener kazansin oldu benimkisi. ( :

admin dedi ki...

Fenerbahçeliyim ama Trabzonspor'un kazanmasını isteyip Aykut'un istifasını beklemek gibi bir iğrençlik içine giriyorum, beni bu durumlara sokanlar utansın. Ancak kalbimin düşüncesi mantığımın üzerine çıkıyor ve umarım biz kazanırız ulan diyorum.

Ancak "tahminim" şu: Fenerbahçe 0 - 2 Trabzonspor

A . A dedi ki...

2-1 lik fener galibiyeti ve trabzonsporluların senelerce bitmeyecek hakem sitemi bekliyorum bu maçtan. sonra da... fark açılmasın diye yaptılar, yayıncı kuruluş, rekabet satar, üç büyükler koparsa kimse satamaz bişey geyikleri dönecek...

sedat dedi ki...

O puan farkı 4'e in-me-li.

aydın dedi ki...

@TA
Cidden sıktınız artık.Yarın Fener küme düşse veya kulübe kilit vurulsa sizin için şampiyonlar ligi değerinde olacak anlaşılan.
Bir yandan da kıskanıyorum sizleri, keşke bana da anti olmak yetseydi.Siz futbolseverseniz ben değilim.

. dedi ki...

kendi iradesiyle fenerbahçe alacaktır.

unknown dedi ki...

Fenerbahçe öyle yada böyle kazanır demiyorum, kazandı diyorum.. Bilindik hikayeler artık bunlar.. Sezon sonu şampiyon kim olur bilmem, ama şampiyon olcak takım kimse artık şampiyonluğunu haftalar öncesinden ilan edemeyecek onu biliyorum..

hiro dedi ki...

bu fener trabzondan en fazla beraberlik alır o da alex,hakem veya şans faktörüyle...

cerkez1905 dedi ki...

trabzonsporun rahat kazanacağını düşünüyorum..

MustafaAGCA dedi ki...

Trabzon alır gibi geliyor. Daha eli yüzü düzgün ve ne yaptığını bilen bir futbol oynuyorlar. Bir Beşiktaşlı olarak berabere bitsin isterim o ayrı...Trabzon alır gibi geliyor. Daha eli yüzü düzgün ve ne yaptığını bilen bir futbol oynuyorlar. Bir Beşiktaşlı olarak berabere bitsin isterim o ayrı...

gofis kralı dedi ki...

Beraberlik bile bize yetiyor ancak Kadıköy'den çıkaracağımız galibiyet ligi koparmak anlamına gelebilir, ama yine de çok erken tabii. Kaybedersek de son 15 haftaya en ciddi rakibimizin 4 puan önünde girmiş oluruz ve şampiyonluk için hala daha avantajlı olan oluruz.

Bunun yanında, oynadığımız futbolla takım olarak fenerbahçe'den üstün olduğumuzu düşünüyorum. zaaflı bir bölgemiz yok, ancak fenerbahçenin var. yine de zor olacak ancak 2-0 alırız diyorum ben.

Anıl dedi ki...

Normal şartlar altında Trabzonspor'un rahat alması gereken bir maç. Fakat Fenerbahçe'nin büyük maçlarda bir şekilde kazandığını da biliyoruz. Kötü bir futbol ve tek farklı Fenerbahçe galibiyeti olur gibi geliyor bana.

Kalau dedi ki...

hiç bir mantıklı gerekçeye dayanmadan Trabzon kazanır(sın) diyorum. Bizim yukarı geleceğimiz yok, bari fener aşağı gelsin:) İnşallah maçtan sonra maç konuşulur, korkak Bünyamin değil... Geçen sene ki maçı(FB-GS) daha unutmadım, neymiş bu kadar insan gelmiş maçı tatil etmek olmazmış.. Neyse ya amann..