1 Kasım 2010

İki Derbi ve Frente Atletico

Hafta sonunda iki derbi var Roma ve Madrid'de. Roma'da kaptan Totti sahada olmayınca işi keyfi biraz kaçacak ama Lazio böyle doludizgin giderken bu derbi izlenir. Madrid derbisinde Atletico Madrid, Santiago Bernabeu'ya gidiyor. Sahasında son iki maçta rakibi 6'lık yapan Real Madrid, Milan deplasmanından dönecek. Atletico Madrid'in esas çocukları Frente Atletico derbiye gitmeyeceklerini açıkladı. Sebep yüksek bilet fiyatları. Milan maçında rakip taraftara 50 Euro'ya bilet satan Real Madrid yönetimi, Atletico Madrid taraftarından 65 Euro isteyince, Frente Atletico da postayı koydu. Bizim bu şehirde bir maç biletine 65 Euro verecek paramız yok diyorlar.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Madrid derbisi Roma derbisinin yanında hicbir sey bu sene de Stadio Olimpico da irriducibili kestane fiseklerini patlatacaktır mac boyunca kavga gürültü eksik olmaz , totti derbide cirkeflikten öteye gidemiycek bir isimdi oynamamasına üzüldüm cünkü hezimet yasıyacaklar lazio ya yenilince sıfatının aldıgı bicim hosuma gidiyor , gecen sene indirdigi baş parmakları bu sene zarate baskan tarafından orta parmak seklinde geri dönecegini umuyorum . tahminim Lazio 3 Roma 1
Oh noooo ?

payne dedi ki...

Çokmuş yahu 65 euro da. Bir örnek olarak, son fb derbisinde gs taraftarına ayrılan kısmın bileti 66 tl idi. Tabi burda karşılaştırma yaparken aynı tribünde Real Madrid taraftarının oturduğu kısmın fiyatının ne olduğunu öğrenmek lazım. Fiyat aynıysa çok da diyebilecek birşey yok kulübe.

cortez85 dedi ki...

mierda pateticos

Y el domingo a gritar todos, ¡ ASi, ASI,ASI GANA el Madrid ! tanto los aficionados del at. como los del Madrid,cada uno con sus motivos para los primeros por que pase lo que pase les habrán robado el partido es que claro a los pobrecitos les tienen manias. Y los segundos lo gritaran para burlarse de los pupitas

cortez85 dedi ki...

these fascists, nazis (frente atl) go to italy and see lazio..

haute_couture dedi ki...

evet aynı tribünün real madrid tarafı da 65 euro. kaldı ki o bölge tribünlerin en üst katında, resmen uzaydan izleniyor maç, ona ragmen full çekiyor o ayrı konu

FASLI dedi ki...

@Cortez85

Ne dediğini bir de anlasam....

İsmail Şayan dedi ki...

@ payne

çok değil bence. real-milan maçından söz ediliyor. iki ülke milli gelir ortalamalarını hesaba katın, bir de sahadakilerin kim olduğunu gözden geçirin, sanırım aynı noktaya geliriz. bizim derbi, hatta genel olarak bizdeki bilet fiyatları kazığın katmerlisi gibi gelir bana. zaten blog arşivinde de buna ilişkin bir karşılaştırma da vardı yanılmıyorsam. aslında o güncellense, bu yıl için yeniden yapılsa, bilmem anlatabildim mi(şair burda bayrağa seslenmiş).

milan-inter ya da başka bir italyan derbisi ile karşılaştırınca pahalı gelebilir ama bence yine de pahalı olan bizdeki.

Unknown dedi ki...

bu fasist falan muhabbetleri donmese bari. cok baydi artik ya.

Saldir LAZIO !!

orkun dedi ki...

İyi de adamlar resmen faşist birader! Eski topic'lerden birisinde de tartışılmıştı, Lazio örneği Real Madrid'le Franco'nun ya da Evren'le Ankaragücü'nün durumlarından çok farklı bence. Taraftar ve onların gözüne girmeye çalışan futbolcular birbirlerini Nazi selamıyla selamlıyorsa fazla söze gerek yok.

Forza Roma!!

Justforkleo dedi ki...

Dostluk kazansın tabiri kullanılacak en son maç sanırım Lazio - Roma maçı .. Geçen sene Roma doludizgin giderken 1-0 mağlup etmişti .. Şimdi tam tersi olur gibi geliyor bana .. Gelecek maça kadar sehrin meydanında Lazio bayragı sallanacak bence :)
@ Mauro Zarate ..

TA dedi ki...

real madridin ligdeki ilk ciddi sınavı.kolay fikstür ile lige başlamıştı real.