27 Eylül 2010

Krasic Yazılır Nedved Okunur

"Nedved 2.0" yeni bir manşet değil ama "Krasic yazılır, Nedved okunur" manşetini sevdim. Juventus'ta düne kadar 3 asistle oynayan Krasic, Cagliari'ya patladı. Bir orta saha oyuncusunun hat-trick yapması kolay iş değil Serie A'da. Sezon başında Aykut Kocaman'ın transferde ilk tercihi olan adam illa da Juventus diye diye gitti attı imzayı Torino'da. Uzun zamandır hayranlıkla izliyorum. Tek başına maç alabilecek kalibrede olduğunu çok zaman önce ispatlamıştı. Dün de defansı her maçta dağılan Juventus tek başına sırtlamış. Bu "mış"lar insanın canını sıkıyor. İzleyemiyoruz bu adamları...

10 yorum:

kadimkishi dedi ki...

Abi el birliği ile Fox Tvdeki efendilere dalalım. :)))

Hunili dedi ki...

Krasiç çok yetenekli,bir hücuma dönük kanat oyuncusu olarak harika denebilecek bir dyuncu.
Ama Nedved olabileceğini sanmıyorum.Çok iyi şeyler yapabilir.Yapmayada başladı ama Nedved OLAMAZ

Taner dedi ki...

Serie A'nın yayın hakkının herhangi bir Türk kanalı tarafından alınmaması büyük ayıp. Bizim hakkımız yok mu Ibrahimovic, Krasic, Eto gibi yıldızları izlemeye?..

wonderkid dedi ki...

bi Türk kanalı aldı ama haberleri yok.

Emilio Santos dedi ki...

Rah-e-Farda diyorum. Turksat.

aks111 dedi ki...

hele bu sezon serie a çok çekişmeli olucak gibi duruyor.puan durumunda 10 dan 5 e kadar 19 takım sıralanıyor arada boşuk yok.takımlar arasında en fazla 1 er puanlık farklar var.en diptede oyuncuları dünya kupasında parlayan 1 puanlı udinese var.Ama fox un dizileri filmleri falan daha kaliteli olduğu için yayınlamıyorlar serie a falan.hani madem yayınlamıcaksın o zaman hiç alma belki ntvspor geçen sezon olduğu gibi bu sezonda geçde olsa alır yayını diyordum ama onlardada hamle olmadı.hem bu sezon türkiye ligi özeti falanda yok nasılsa ordan karları vardır diyordum ama olmadı bişey.

Ortega dedi ki...

Bize gelseydi, şimdi topçuluğunu tartışıyorduk herhalde.

solaristrip dedi ki...

Hafta içindeki Palermo-Juve maçında da Pastore şov,Cesena-Napoli maçında da Cavani şov var"mış".

Bozan dedi ki...

Fox aldı ve sanırım o da başka bir kanala satarak para kazanmak istiyor. Belki ilerde maç maç satmak isteyecekler. Ya da maç yayını yapmak için teknik kadroda yetersizler, canlı yayın yapamıyorlar.

Ihsahn dedi ki...

Ya zaten Bilgehan Demir falan anlatacaksa hiç yayınlamasınlar daha iyi bence. Niye aldıklarını anlayabilmiş değilim. "Kenarda dursun, belki işe yarar" diye mi?