21 Ağustos 2010

Kötü Golcü Pantelic (!)

Önce sorulara toplu cevap: Evet, twitter kullanıyorum. Buradan buyurun
****
Niang gelene kadar Fenerbahçe de dahil İstanbul'un 3 büyüğü de golcü arıyordu. Fenerbahçe, doğru adımı attı, klas bir adamı kadrosuna kattı. Galatasaray'da uzun zamandır gündemde olan isim Baptista. Yıllık 3.3 milyondan 3 yıllık 10 milyon Euro teklif ettiler. Rijkaard bile transfere dahil oldu, Baptista ile görüştü. Transfer klişesi işte... Eşi, İstanbul'a gelmek istememiş. Atina'ya da gitmek istememiş. Olympiakos'a da hayır dedi Baptista. Galatasaray hala bir golcü arıyor mu? Bir gün orta saha, ertesi gün 10 numara, sonraki gün sağ bek arıyorlar. Aykut klasiğiyle kaleci de devreye giriyor. Beşiktaş'ta solda Quaresme varken, Robinho yatıyor kalkıyor 15 gündür. Spekülasyonların borsa yönetimini rahatsız ettiği için dün o olumsuz açıklamayı yapmak zorunda kaldıklarını da söyleyenler var. Transferin Pazartesi biteceğini de... Anlamadığım Schuster'in kendi döneminde vazgeçtiği Robinho ile neden çalışmak istediği (!) Toparlıyorum. Ajax, ekonomik nedenlerle Pantelic ile yola devam etmeyeceğini açıkladı. Geçen sezon 16 gol atan Pantelic, futbola başladığı ülkeye gitti. Iraklis'ten çıkmıştı. Şimdi Olympiakos forması giyecek. Şimdi soralım: Bu adam neden Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündemine gelmedi?

11 yorum:

Ahmet C. Toker dedi ki...

berlin'de yasarken wedding'in yugslav kahvelerinden cikmayan, alkol sigarasiz yapamayan, bir turlu duzgun dikis tutturamamis bir topcu oldugu icin olabilir.

MiyOzzy dedi ki...

Kendisinin profesyonellik dışı hareketleri bol bol yapması yüzünden..Jo'nun değişik versiyonudur.

Ozan Nazım dedi ki...

http://www.guardian.co.uk/football/2010/aug/19/robinho-besiktas-manchester-city

The guardian'da çıkan yazıda sizin iddia ettiğinizin aksine robinho'dan vazgeçenin Schuster değil bizzat Real'in başkanı olduğu söylenmiş. Hatta bu kararda Schuster'e söz hakkı tanınmadı bile denmiş. o bakımdan Schuster'in Robi'den vazgeçtiğine ilişkin iddianızı neye daynadırdığınızı merak ediyorum.

Bunun dışında blogunuzu çok beğenerek takip ediyorum.

Sevgi ve saygılar

Övünç Şentürk dedi ki...

Schuster'in, Robinho'nun gönderilmesine karşı çıktığı fakat geçen seneki Sneijder - Robben olayına benzer bir durum yaşandığı biliniyor.Ayrıca Avrupa kariyerinde en verimli olduğu dönem Schuster'le çalıştığı dönem.

Tanıdığı bildiği adamı istemesi normal değil mi ?

Bu konularda biraz daha araştırmacı olsanız sevinirim.

Unknown dedi ki...

Çok disiplinsiz bir oyuncu olduğu için gelmemiş olabilir, Trabzon alacaktı isteklerini fazla bulduğu için almadı diye biliyorum.

cikkoleite dedi ki...

Bu adam cok sorunlu bir adamdir! Oyunun cok bilmem belki cok yetenekli de olabilir ama inanin cikardigi sacma sapan sorunlarla bütün yeteneklerini unutturur.Hertha Berlin en iyi zamaninda göndermisti Pantelic´i!

linguisticsfc dedi ki...

kezman ve zigicin olumsuz etkileri olabilir

Rado dedi ki...

Gelse yeni Güiza olurdu. Ajax'ta sezon boyu çok kötüydü, iyi oynadığı maç sayısı bir elin parmağını geçmez.
Ligde 16 gol attı 25 maçta. Kağıt üstünde harika istatistik. Ama Ajax 100'ün üzerinde gol attı. Ve Pantelic hep kolay maçlarda attı böyle. Mesela bir Venlo maçı vardı 7-0 biten 3 gol atmıştı onda. Genelde kaçırdığı gollerle anıldı geçen sezon.

yasince dedi ki...

e kötüymüş o zaman

babakutsal dedi ki...

Ya da Bellamy

Wonderkid dedi ki...

pantelic bu saatten sonra en fazla gençlerbirliği ankaragücü ayarında bir santrafordur. zaten bu adam 27 28 yaşlarna kadar bir nane değildi. bir anda berlinde parladı o kadar.