2 Temmuz 2010

Domenech&Lippi

2008'de Domenech, 2010'da Lippi. Kupaya veda bisiklete biniyor bu hayatta (!) Blanc ve Prandelli koltuğu teslim aldılar. Domenech ve Lippi'ye iyi tatiller. Dunga'ya da bir dağ bisikleti lazım. Brezilya'da şehirde tutmazlar artık onu (!)



9 yorum:

DEŞİFRE dedi ki...

domenech zaten tatildeydi :)

Unknown dedi ki...

Brezilyalilar Dunga'yi kicindan tavana assalar yeridir.. Cok da iyi oynamayan Hollanda'ya fena elendiler.

bacon1903 dedi ki...

@Tulu

Aynen kardes!!!Brezilyayi sevmem hollandayi cok severim ama hollanda bu turnuvada cok kotu oynuyor.Hatta Uruguay-Gana macindan cikan takim hollanda yari finalinde esit sansa sahipler.Tabiki portakallar o muhtesem futbollarina geri donus yapmazlarsa!!!

Özgür Çetin dedi ki...

bugüne kadar gördüğüm en kötü brezilya kadrosu şüphesiz bu dünya kupasına katılan kadro. üzerine bir de dunga!
asıl soru yarın arjantin almanyaya madara olunca maradonayı ne yapacaklar?

Bozan dedi ki...

Dungalak!!! :)

http://vuvuzelacalcio.blogspot.com/

cesc dedi ki...

Bu oyuncuların birçoğu bence ''seleçao'' bile değildi! Tamam 2006'daki hayal kırıklığının sebebi olarak lakayıtlığı, disipsinsizliği sebep görüp, bu ortadan kaldırmaya çalıştı hatta başardı ama gerçek brezilya da ortadan kayboldu! Çocukluğumuzdan beri desteklediğimiz Brezilya bu değildi. Sevmedik, sevemedik bu takımı. Dunga yol alsın bi zahmet...

TA dedi ki...

dunga kardeş sen yorumlara bakma. bildiğin doğru yoldan devam et.yalınız bir ricam var senden dunga kardeş.iki ön liberonu biraz daha iyilerinden seç olur mu?örnek mi istiyorsun? Schweinsteiger,cambiasso vs.

herşeyi yaptın dunga kardeş.ama bidon meloyu adam edemedin.tam ramires'e dönmüşken o da cezalı duruma düştü.duran top şansızlığı yaşadın.olabilir.ama takımının disiplinden kopmaması lazımdı dunga kardeş.

dünya kupasının böyle tek maçlık süprizleri olur dunga. takma kafana.

TA dedi ki...

dunga felsefesi bellidir.yıldız oyuncu değil yıldız takım yaratmak.yani takım oyunu oynamak.elbette ronaldinhonun 1-2 artistik hareketi taraftarı heyecanlandırır ama hollandaya attıkları goldeki hızlı düşünüş ve uygulayış nedir öyle?fantastik bir plan. işte dunga felsefesi.birde mesut gibi bir dahi olsa şu brezilyada inanılmaz efektif olurdu takım.yinede ilk yarı şov yaptılar.

Çağrı dedi ki...

@özgür çetin

tebrik ederim kardeşim o kadar söyledik dinlemetedik bu messicilere =)