3 Temmuz 2010

Brezilya'da Arjantin Manşeti

Dün Brezilya, elenince Arjantin medyası (foto 2: Ole) vakit kaybetmeden dalgasını geçmeye (Gidin televizyondan izleyin, (LCD alın) başladı. Ezeli rekabette Brezilya'nın cevabı gecikmedi. Bugün, Arjantin'in Almanya karşısında sürklase olduğu maçın ardından Brezilya'da Globeesporte yukarıdaki manşeti attı.

12 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

Ahahah yuh

Svetlin dedi ki...

bu brezilyalılar dalga geçmeyi de bilmiyorlarmış demek ki. daha ince birşey beklerdik. bunu facebookta arjantinli arkadaşına yapamazsın bile.

Adsız dedi ki...

su adamlara hastayim yaa.. dalga geciyorlar hatta bazen de cok agir ithamlarda bulunuyorlar ama tum esprileri kaldiriyorlar. mizikcilik yapan yok bildigim kadariyla:) hele "a" harfinden turettikleri espriler mustehcen ama muthis zeka urunuydu

Joker dedi ki...

arjantin 4 yedi ama brezilya nın yarısı kadar bile çirkinleşmedi, onu da yazsınlar. çok güzel oldu bu heriflere helal olsun hollanda.. hayatım boyunca brezilya'yı sevmedim.. sırf tangocuyum diye değil ama. onların o güzel futbol, samba, joga bonito geyiklerinin altında öyle pis bi karakter yatıyor ki.. bi de millet "bu takım böyle yea" falan diyor yoo brezilya her zaman pislik her zaman çirkefti ben bildim bileli.. bunu sergilemeleri için sadece skorun istedikleri gibi gitmemesi gerekiyor.. hiç şaşmamıştır bugüne kadar. dün de karakterlerini konuşturdular. gene o sahte imajın altına gizlenirler sıradaki nike reklamında gerçi.. her dünya kupasının en zevkli maçı eve döndükleri maçtır, bu uğurda fransa bile desteklenir. umarım 2014 de daha büyük bi acı yaşarlar. evlerinde kupaya uzanmalarını engelleyen arjantin olursa hele süper olur. ya da türkiye, 2002 nin intikamı :)

SirEvo dedi ki...

Net bir cevap olmuş. alsjkdlkjşasd

Büyük Kaptan dedi ki...

gülme komşuna (:

samael dedi ki...

ya arkadaşlar şaşarbeşer gollerle yenizellanda'ya bile elenebilrsiniz, futbol bu.. kim hollanda'nın futbolunu konuşuyo? sadece brezilya yeterince ciddi değildi, hele 2.yarı anger management konusunda kesinlikle sınıfta kaldılar. yani dunga'nın çok eleştrlecek bi tarafı yok.

arjantin ise, tamamıyla ulu manitu diego'nun eseri...

Unknown dedi ki...

İki takım çok değil 2 gün önce finalin sahibi olarak gösteriliyordu. Ömer Üründül'ün dediği gibi futbol çok enteresan:) Arjantin çok daha iyi bir kadroyla kupada olabilirdi. Hatta kadroya giremeyenlerden bir ekip kurulsa onlarda çeyrek finali görürlerdi çok fazla zorlanmadan. Brezilya'nın da daha fazla kendi gibi oynamaya ihtiyacı var.

Del Piero dedi ki...

@Joker
Aynen dediğin gibi Brezilya maçı kaybedince çirkefleşiyor, Hollanda'ya karşı 1974 deki gibi, 2002 de bize karşı tiyatroları gibi, dünkü Hollanda maçı ve daha bir çok örnek verilebilir.

van auger dedi ki...

hiç kasmamışlar dalga geçerken az ve öz.

Levent dedi ki...

Buna az ve öz, çok iyi değil, bildiğin zeka yoksunu bir hareket olmuş.
Joker zaten her şeyi söylemiş, daha fazla bir şey söylemeye gerek yok aslında Brezilya hakkında.

Sparrowhawk dedi ki...

Arjantin'in bu şekilde elenmesine çok üzüldüm. Bilmiyorum, belki de abartıyorum ama Arjantin'in hatta kendilerinden pek haz etmesem de Brezilya'nın elenmeleri sadece bir takımın kupaya vedası değil, benim gibi yaşı 40'a dayananlar için çocukluğunun bir sembolü, bir hayalinin de kaybolması, geçersizleşmesi gibi bir etki yaratıyor. Hiç bir zaman bir Avrupa takımı aynı etkiyi yaratamıyor sanki. Belki hem içinde hem dışında olmamızdan... Hem dünya şimdiki kadar küçük değildi 20-30 yıl önce. Güney Amerika başka bir gezegendi; o ülkeler de bize biraz benzerlerdi; fiyakalı isimleri vardı futbolcularının, tribünleri bir başka güzeldi. Şimdi kendisi alay konusu olsa da Maradona'nın çalımları, Socrates'in bacak arası pasları rüyalarımıza girerdi. Arjantin elendi, benim için rüya bitti.