28 Haziran 2010

Rafael Marquez

"Bütün takım, Tevez'in golünün ofsayt olduğunu dev ekrandan gördü. Hakem de gördü ki koşarak yardımcısının yanına geldi. Fakat kararını değiştirmek istemedi. O dakika bütün enerjimizi yitirdik. Sadece bu maçta değil turnuvanın başından beri hakem hataları vardı. Artık bir şeyler yapmak lazım..." Rafael Marquez / Meksika

17 yorum:

Çağrı dedi ki...

Haklısın abi, Galatasaray'a gel =)

n0s dedi ki...

bariz ofsayt o ana kdr d mehiko fırtına gibiydi neyse abileri halletcek artık ayrıca diegonun soytarılıklarına d 1 şeyler yapmak lazım

pink dedi ki...

Ah bi de Cimbom'a gelsen!!! Herşey çok güzel olacak...

kemonen dedi ki...

Tevezin halt etmesi, Messi yuvarlamis topu kaleye, siftahi yapacak, araya kafasini koyuyor. Tevez candir, falan ama, olmadi.

Başar Bölükbaş dedi ki...

..gercekten artik bir seyler yapmak lazim...once ingilterenin verilmeyen buz gibi golu, sonra bu 2 metre ofsayt...tum dunya canli yayinda gorurken, hakemler tribundeki dev ekrandan (muhtemelen) gorurken, fifa baskani gorurken, rakip teknik adam gorurken, goz gore gore bu hatalari devam ettirmek inanilmaz...hem de bunu dunya kupasinda yapmak cok acizce...neden bir bas hakem etrafinda NFL deki gibi NBA deki bir ekrandan izleme ve karar verme uygulamasina gecilmiyor anlamis degilim...o kadar can sikici oluyor ki bu sekilde hatalardan sora macin devamini izlemek...

TribunselSevda dedi ki...

işin ilginç yanı dev ekrandan pozisyonu izleyip gene aynı kararı vermek olmuş...Gerçekten çok garip

Bozan dedi ki...

Rosetti zaten aynı İngiltere milli takımı gibi şişirilmiş bir balon. İngiltereyi tüm kupa boyunca gördük. Bu adamı da yıllardır görüyoruz. Sadece boyu 1.90, görünümü iyi, karizmatik diye maçlara veriliyordu yıllardır. Çok iyi hatırlıyorum son Avrupa şampiyonasında çeyrek final maçımızda Hırvatistana karşı oynarken Arda'ya çok ucuz bir sarıkart göstermişti, ortada faul bile yokken.

bacon1903 dedi ki...

Vuvuzela kardesim aynı şekilde katılıyorum sana adam o maçta bizimkileri kovaladı adeta her şeye sarı kart gösterdi.Almanya karşısında ne tuncayı ne ardayı görebildik!!!!Bence bir finalimiz vardı şimdi cvde!!!!O günkü ispanyayı yenemezdik ama almanya-ispanya finalindende katbe kat iyi olurdu o başka!!!!

Bozan dedi ki...

Özbekistan'dan bile hakem varken, bizim ülkemizden neden bir tane bile hakem yok? Bunun nedeni İngilizce mi ya da Karizma mı? Hepimiz biliyoruz ki tansiyonu çok yüksek maçlar yönetiyor bizim hakemler. Bu maçların tansiyonu bizimkilere vuvuzela gelir kanımca :)

http://vuvuzelacalcio.blogspot.com/

Dünyaları Koşuyorum dedi ki...

Hakem hata yapabilir de asıl hata maçların dev ekrandan stad içinde canlı olarak yayınlanmasıdır.

dersini almış da ediyor ezber dedi ki...

hırvatistan-türkiye maçında arda ve tuncay'a yok yere sarı kartları basarak almanya maçında cezalı duruma düşmelerini sağladığından beri nefret ederim bu adamdan. kaypağın önde gidenidir.

onurYAR dedi ki...

Hakem kararlarında tv görüntülerinden yararlanmadığın bir ortamda,dev ekrandan tekrar yayına izin vermek büyük hata.Ama öte yandan artık bütün dünya 80 kamera ile her ayrıntıyı izlerken,hakemlerin yanlış kararlarından dolayı insanlar çıldırıyor,buna en kısa zamanda bir çözüm lazım.

Unknown dedi ki...

@vuvuzela;
neden türkiye'den hakem verilmiyor? çünkü dünya kupasına her kıtadan belirli bir hakem kontenjanı var. türkiye'de avrupa kıtasında yer aldığından dolayı hakemlerimiz dünya kupasına gidemiyor. özbekistan'la karşılaştırmak bu yüzden anlamsız.

Ace Ace dedi ki...

@alican.

Eğer dev ekrandaki tekrara bakıp karar değiştirseler bu seferde diğer takımlar isyan edecekti.

mugur dedi ki...

kaleye en yakın olan oyuncunun ofsayt olduğu nasıl görülemez aklım almıyor...önünde 1 kişi olsa tamam dicem ama rezaletin daniskası resmen...heralde futbol tarihinde bir ilktir böyle bir ofsayt golü...arşivden bi bakarmısın bülent abim :))

revenant dedi ki...

hakemlerin bariz hata yaptıklarını anlamalarına rağmen karardan donmeyişlerini gorunce lanet olsun boyle dunya kupasına dedim. meksikalıların demesi gayet normal. nba deki gibi verilmeli artık kararlar, platini ya da blatter in ne dusundugu ne istedigini kimse umursamamalı artık

bezendra dedi ki...

adam haklı beyler!