28 Mayıs 2010

Mourinho Gelirken

Porto'dan Chelsea'ye giderken Porto taraftarının ailesini tehdit ettiğini ve bu yüzden Şampiyonlar Ligi'ni kazandıktan sonra apar topar soyunma odasına gittiğini ve sevinemediğini söylemişti Mourinho, otobiyografisini kaleme alan gazeteci arkadaşına. Bu kez de benzeri bir ayrılık oldu. Santiago Bernabeu'da kupa sevincinde vardı ama Milano dönüşü San Siro'ya uğramadı. Şimdi ortada ödenmesi gereken 16 milyon Euro tazminat var. Madrid ödemeye yanaşmıyor. Inter tarafı da diretiyor. Bu yüzden Mourinho da Madrid'e ayak basamıyor. İş elbette ki sonunda çözülecek. Mourinho, Madrid'e gitmeden röportajlarla bombalamaya başladı. İki sene boyunca İtalyan medyasıyla kavga eden Portekizli şimdilik İspanyol medyasının röportaj isteklerinin hepsine cevap verip, sempatik takılıyor ama Barcelona ile bu sezon kanlı bıçaklı olacağı kesin! Daha sezon başlamadan, imzayı atmadan, Barcelona Başkanı Laporta'ya "Yalancı" dedi. Laporta da kaşınmış açıkçası. Medyaya Mourinho'nun oğlu Barcelona demiş Laporta. Mourinho da neyi cevapsız bırakmış ki! "Benim oğlum babasına 90 dakika küfür eden takımı tutmaz. Ben hangi takımı çalıştırdıysam o takımı tutar. Şimdi de Real Madrid'li demiş. İlk günden Real Madrid militanı kesilen Mourinho'nun sezon boyunca kenarda yapacakları kadar, Katalanlarla olan kavgası da tadından yenmez artık...

11 yorum:

aketenci dedi ki...

Bu adamın da bu huyu güzel: Ülkede herkesle kanlı bıçaklı olsa da çalıştırdığı takımın taraftarıyla arasını çok iyi tutmak için herşeyi yapıyor. Eee, kendi evinde hiç yenilmemek de anca böyle gerçek olur.

haute_couture dedi ki...

masadaki cep telefoncu vitrini havasına dikkat :)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Hoş geldi, gözlerimiz yollarda kalmıştı. Yeni sezonda max. heyecan ve rekabet garanti. Kazanılacak şampiyonluklara dahada anlam katacak rakibin Mourinho olması...

Sonrası yok ama. Bu da yemezse Messi'nin futbolu bırakmasını beklemek kalacak İspanya'nın başkentine...

Sabaha Kadar Futbol dedi ki...

slm

Mourinho'nun Marca ile Şampiyonlar Ligi öncesi uzun uzun yaptığı röportajı çevirmiştim. Okumak isterseniz.

Mourinho Röportajı - 1

http://sabahakadarfutbol.blogspot.com/2010/05/mourinho-roportaj-1.html

Mourinho Röportajı - 2

http://sabahakadarfutbol.blogspot.com/2010/05/mourinho-roportaj-2.html

Mourinho Röportajı - 3

http://sabahakadarfutbol.blogspot.com/2010/05/mourinho-roportaj-3.html

Okursanız lütfen kariyerindeki başarılara kafa vererek bakın, bu adamın yaptığını kimse kendi iş alanında yapabilirmi bilmiyorum. Dediği, o SPECIAL ONE.

ilquer dedi ki...

Geçen sene transfere 300 milyon Euro harcayan Real Madrid'in 16 milyon Euro tazminatı ödemek istememesi ayıptır.

admin dedi ki...

Belki göz zevki açısından yine Premier Lig bir numara ama Mourinho'nun olduğu bir La Liga'yı hiçbir lige değişmem. Çok zevkli geçecek çok :)

Maslow dedi ki...

pelegrini istifa etti mi? durumu nedir? eğer etmediyse gerçekten yazık bu adama.

Çağrı dedi ki...

Barcelona ve ülkemizdeki çakma Katalanlar vazelin'i hazırlasın special one geliyor =)

mre dedi ki...

Şimdiden iddiaya girebilirim ki Morinho'lu Real Madrid, Pellegrini'li Madrid'in aldığı puanın üstüne çıkamayacak.

kadimkishi dedi ki...

@mre

üstadım, mesele çok puan almak değil maalesef. nihayetinde güzel futbol oynamak dahi bir yere kadar. neticeler önemli günümüzde. benim de tahminim o ki böyle bir sezon daha yaşamaz La Liga. Ama bu yarışı geçen seneden az puanla ama Barcelonanın önünde bitiren bir Joseye laf edecek adam da bulunmaz. :)))

mre dedi ki...

@kadimkishi
anlıyorum demek istediğinizi. hatta şu barca'yla baş edebilecek 2-3 hocadan biri gözümde Mourinho ama Pellegrini'nin de hakkı yeniyor. Benimki Real Madrid sevmezlik sosuyla bürünmüş Pellegrini'yi koruma sevdası:)