24 Mayıs 2010

Materazzi'nin Tişörtü ve Cinayet

Finalin ikinci yarısına çıkarken soyunma odası tünelinde Mourinho'ya yanışmıştı. Zaten Inter'deki görevi fedailik. Ekstradan korumaya ihtiyacı yok takımın. İzlerken tahminim, skor garanti olursa beni oyuna alır mısın diye bağlama çekiyordu hocasına Materazzi. Öyle de oldu. Muhtemelen kariyerindeki son finalde oyuna girdi ama topa dokunamadı. Mourinho, finalden bir gün önce "Biz Bayern Münih gibi özel tişört yaptırmadık" diyordu. Doğru, yaptırmamışlardı. Materazzi hariç. Üzerinde Juventusluları hedef alan bir tişörtle geldi kupa törenine. Juventuslular 2006 yılındaki şampiyonluklarını geri istiyorlardı. Son dönemde calciopoli skandalına dair çıkan yeni kanıtlar seslerinin yüksek çıkmasını sağlıyordu. Materazzi'nin tişörtün de yazan "Bunu da geri istiyor musunuz?" Torino'da iki taraftarı aynı zamanda arkadaşı birbirine soktu. 60 yaşındaki Inter taraftarı, arkadaşı 63 yaşındaki Juventus taraftarını, bu tişört yüzünden çıkan kavgada öldürdü.

9 yorum:

metinalifeyyaz dedi ki...

bi taraftar başka bi taraftarı bi tişört yüzünden öldürdüyse bunun suçlusu materazzi olmamalı galiba. materazzi'nin umrunda olmaz o ayrı.

Che Cazzo dedi ki...

şu adam hayırlıyısla bir futbolu bıraksa da bütün millet rahat etse

bahtiyar dedi ki...

2. golde herkes gole sevinirken, bu koçyiğit mourinho'yu havaya atıp tutma peşindeydi. bir insan safi zarar olabilir mi?

biri leri dedi ki...

Adamın tek bir yararlı icraatı olmaz mı arkadaş

efe dedi ki...

şöyle bi haber de var:

http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=59852

linguisticsfc dedi ki...

türkiyedeki çoğu ajansta kavga sebebinin interin kadrosundaki italyan sayısı olduğu yazıyordu. hiç yabancı gelmedi bana da, bir zamanlar "olm fener full brezilya lan bak cimboma aslan gibi hepsi türk" geyiğinin döndüğü gibi.

çağatay dedi ki...

lugano giderse fenere yakışır

Valthord dedi ki...

servet giderse gs'ye yakışır.

Tutku dedi ki...

cannavaro giderse juventus'a yakışır. :D