28 Mayıs 2010

İtalya'nın Yorumcuları

Kaan Kural bugün bir bilgiyi paylaştı twitter'da: "ESPN kanalı, Dünya Kupası'na 300 kişiyle gidiyor". Ardından sordu: "Türkiye'de televizyonların spor servislerinde toplam bu kadar insan çalışıyor mu?" diye. Benim tahminim "Bunun ancak yarısı vardır" olur. İtalya SKY da 64 maçı HD naklen yayınlacak ve 24 saat yayın yapacak. Yorumcular arasında Zico da büyük transfer olarak gösteriliyor. Zico dışındaki görkemli kadroyu da sıralayayım: Hernan Crespo, Billy Costacurta, Marco Tardelli, Gianluca Vialli, Paolo Rossi, Beppe Bergomi, Massimo Mauro ve Zvonimir Boban... TRT'nin de ekibini büyük bir merakla bekliyoruz.

40 yorum:

felix mourinho dedi ki...

Billy Costacurta, Marco Tardelli, Gianluca Vialli, Paolo Rossi, Beppe Bergomi, Massimo Mauro ve Zvonimir Boban... üstüne Zico. Hepsi tamam da Hernan Crespo da mı girdi bu listeye. yıllar ne çabuk geçiyor arkadaş...

Selocan dedi ki...

Bir Ömer Üründül herkese bedel... HD yorum yapar o da, bloklar arası kollektif.

maRco dedi ki...

banttan maç vermesinlerde yada yerine dizi falan oynamasın neme lazım öle bi toplumdayız :D

maRco dedi ki...

banttan maç vermesinlerde yada yerine dizi falan oynamasın neme lazım öle bi toplumdayız :D

ozgur aydogdu dedi ki...

Bir kac hafta once TRT'ye mail attim, maclari HD yayinliyacak misiniz diye. Tabii ki de donen olmadi. Bilen var mi acaba? Bir ara yeni acilacak ve HD yayin yapacak TRTSpor adli bir kanali Dunya Kupası'na yetistirmeye calistiklarini duymustum ama bir daha ses seda cikmadi. Bakalim ne rezil anlatimlar izleyecegiz bu yaz. Top Zambrotta'nin ayaginin altindan kayip taca cikinca spiker gülmesin yeter..

aketenci dedi ki...

İlk ben söyleyeyim:
Sky kupayı yayınlamaya mı gidiyor yoksa almaya mı? Bu adamlar yarın maç yapsalar, Yeni Zellanda'yı, Honduras'ı falan yenerler.

ich dedi ki...

TRT'yi kızdırmasınlar, onun akrabası, bunun karısı, şunun tanıdığı derken isterlerse 600 kişiyle giderler. Yapmadıkları şey değil.

DEŞİFRE dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
OguzhanKayiran dedi ki...

Zeki Müren'inde bildiği ilk çağdan kalma spikerlerle yürütmeye çalışırlar işi.Allah'tan Ilker Yasin yok spor müdürü olarak !

Joker dedi ki...

hakan şükür de gs ye olan kırgınlıklarını(!) anlatabilir her maç.

sARu dedi ki...

şu kupayı ntv yayınlayabilse yeme de yanında yat olur da yapıcak bişey yok... ben mute da izlemeyi aklımdan geçirmiyo değilim :)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Rıdvan Dilmen, Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Hasan Şaş, Sergen Yalçın, Ahmet Çakar, Erman Toroğlu, Gökmen Özdanak, Selçuk Yula, Aziz Üstel, Ömer Çavuşoğlu, Serhat Ulueren, Adnan Aybaba.

Bu yıldızlar topluluğu kadro posttaki yorumcu kadrosunu delik deşik eder.

"Ben oynasaydım şimdi burada biz oynuyorduk."

Hakan Şükür'ün final yorumu.

muyek dedi ki...

Ilker Tahsin abimiz ne yapar ne eder gider Guney Afrikaya. Bizi de kendi engin , lezzetli ve essiz futbol yorumlari ve bilgilerinden mahrum birakmaz.

En son Sampiyonlar liginde onun o essiz yorumlarindan koltuklardan dustuk, dunya kupasini da TRT adina kazara anlatirsa artik heralde zevkten kanat takar ucarim :)

Unknown dedi ki...

ben espn den takip edecegim,trt nin zulmu cekilmez

GÜRAY İŞDAŞ dedi ki...

Ömer Üründül blokları birbirine bağlamaya gider.bir de cemaatin tavsiye ettiği futbolla ilgisiz alakasız kişiler...

07GENÇLİK dedi ki...

eee ııı almanlar bloklar arası uyumu sağlayamaıyolar bizim bildiğimiz almanlar böyle mi oynar hani nerde o disiplin dimi ama yani şu ... yayına burada ara veriyoruz Boşbakan ulusa seslenecek sesleniş bitince kaldığımız yerden maçı izleyebilirsiniz..keşke ntv yayınlasa

07GENÇLİK dedi ki...

şimdi boşbakan ulusa seslenecek daha sonra yayına kaldığımız yerden devam edeceğiz...keşke ntv alsaydı

liverpoolandkop dedi ki...

Merak edenler için yazayım.
TRT, HD yayına başladı.
Kendi sitesinden uydu frekanslarına ulaşabilirsiniz.

kartalist dedi ki...

Yaz;
1.Ömer Üründül
.
.
.

KoKo B dedi ki...

abi trt'nin dünya kupası kadrosu büyük olasılıkla erman, şansal ve hakan şükür olacak.

)-( Asabi BalıK )-( dedi ki...

Felixe katılıyorum, bir krespo geçti gitti hayatımızdan. O, vücudunun her ayrı bölmesiyle gol atmış, koklayan adam şimdi yorumcu oldu. Maç saatleri kaç kaç kaç olur? Aceto bizi aydınlatabilir mi acaba?

Tuner dedi ki...

Crespo'nun yanındaki Chiesa değil mi ?

unknown dedi ki...

2010'un istanbulun da avrupanın başkentinde hala trt'den maç izliyoruz olcak şey değil...

erdemkursat dedi ki...

hadi tv lerin durumu böyle internet üzerinde dünya kupasını takip edebileceğiniz kaç site var ?
fanatik.com.tr :)!

(bilen yazsın lütfen)

Neo Wan dedi ki...

3-4 spiker biriki teknik sorumlu yeter yeterki ömer üründül gitmesin yorum falan istemiyorum ben.

tofi dedi ki...

costacurta nın adını da ögrenmiş oldum, eyvallah:)

JANiTSCHAR dedi ki...

Toroğlusuz,
Demirkolsuz,
Üründülsüz,
Yulasız,
İsmail Ersiz,
Ahmet Çakarsız,
Hınçal Uluçsuz,

Bir dünya kupası düşünemiyorum..

Griffith dedi ki...

hakan şükür,fatih terim ve ömer üründül'den öte pek bir şey beklememek lazım. Vuvuzelayla da hiç çekilmezler ha...

varol döken dedi ki...

türkiye'de top oynayıp milli takıma seçilmeyenler yorumlasın...

alex: ben orada olsam şampiyonduk

güiza: vurmayın vurmayınnn vurmayınnnn gol.

leo franco: ben olsam ben de kendimi kaleye koymazdım...

admin dedi ki...

Valla Üründül tüm turnuva boyunca yine hiçbir takımın bloklar arası pas trafiğini beğenmeyecek. Ya da beğendiği takımların Hakan Şükür tarzı çağdaş bir forveti olmayacak. İkisi birden olduğu zaman adam yorumculuğu bırakır zaten :)

Ntvspor yayınlasa da, Ercan Taner'i, Murat Kosova'yı, Güntekin Onay'ı, Ersin Düzen'i dinlesek...

Evren Yeniev dedi ki...

ömer üründül yeter. adama basketbol maçı bile yorumlattılar. yorumcu kontenjanını tek başına dolduruyor. severek izliyoruz. hastasıyız.

Maslow dedi ki...

allah aşkına ercan taner diyen arkadaşlar maç anlatımı dışında (ki onu da sabaha kadar tartışırım) hiç sunuculuk yaptığı bir spor programı izledi mi? ya da yorumlarını dinledi mi? hadi bunlardan haberiniz yok o ntvspor'un 5 sorudan oluşan ve ercan t. nin sunduğu yarışma programını da mı izlemediniz?

bombe_ekran dedi ki...

ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül ömer üründül

admin dedi ki...

@Maslow, ben Ercan Taner maç yorumlasın demedim ki, spikerlik yapsın yeter benim için. Eski heyecanını yitirmiş olsa da hala kendisini dinlemek güzel.

Sinan Yılmaz dedi ki...

Fatih Terim yorumcu olursa ve şaka maka onun yorumladığı maç uzatmalara falan giderse.
100 küsur tane şöyle başlayan cümle duyarız.
Biz 2000'de Arsenal'le uzatmalara kaldığımızda... Öyle olmuştu, böyle yapmıştı, şöyle iyiydik falan filan.
2004'te Yunanistan Portekiz maçı mıydı neydi Terim yorumlamıştı da uzatmalara giden maç sanki Galatasaray Arsenal maçı gibiydi.

fayrap dedi ki...

onu bunu bilmemde hakkaten sky sports bence dünya kupasının en büyük adayı. stoperden orta sahasına kadar, genç forvet crespoda var. nefis kadro bence kupanın favorisi espn :D

Larsson dedi ki...

TRT den hiiiiç bi beklentim yok fazladan hiç bir şey istemiyorum eğer futbolu biraz olsun seviyolarsa sadece spikersiz maç izleme seçeneğini sunsunlar bize..... nolurrrrrrr :))))))))))

Adsız dedi ki...

onu bırakın, 2006'da yayınları yapan kanal 1 (o zaman atv'nindi) grup maçlarının aynı anda oynananlardan birisini yayınlamamıştı. hatta grup maçlarını stüdyodan ve çok kötü anlatmışlardı. ve bu sırada futbolu çok seven ülkemizde infial kopmamıştı.
(o günden bir yazı)

Unknown dedi ki...

F1 İstanbul Grand Prix'i öncesinde TRT'de gördüğüm bir reklamda:

Şebnem Dönmez, Tanem Sivar, Aysun Kayacı, Tülin Şahin ve Seray Sever'i gördüm. Reklam ile ilgili bir çalışma sanıyorsam ama bence bu beşli yorumlasın maçları.

Ama dinlenmeleri için kıyafetleri çok önem arz eder :)

Unknown dedi ki...

Öğlen 1 gibi bu postu okudum. Şimdi TRT1'de F1 Türkiye yarışını izliyorum, reklam arasında farklı milli takım formalarıyla Seray Sever, Tülin Şahin, Şebnem Dönmez, Aysun Kayacı ve Tanem (Acun Ilıcalı'nın sunucusu) çıktı, ahan da dedim TRT1 de kurmuş Dünya Kupası için yıldızlar karmasını :) Maç öncesi, sonrası ve devre aralarında "advertorial" hizmetleriyle biz de Güney
Afrika'da olacağız dediler ama hadi bakalım göreceğiz... :)