7 Mayıs 2010

Hafta Sonu Futbol

7 Mayıs Cuma
20:00 Beşiktaş-Manisaspor / Lig TV
8 Mayıs Cumartesi
16:30 Bundesliga Son Hafta
16:30 H.Berlin-B.Münih / TRT Haber
20:00 Adanaspor-Karabükspor / Futbol Smart
20:00 Bucaspor-K.Erciyesspor / D Spor
20:00 Galatasaray-Antalyaspor / Lig TV
22:00 Auxerre-Lens & Lille-Marsilya / Kanal A
22:00 Real Madrid-A.Bilbao / NTV Spor
22:00 Sevilla-Barcelona / NTV
9 Mayıs Pazar
00:30 Botafogo-Santos / Spormax
15:00 Kocaelispor-Çaykur Rizespor / D Spor
16:00 Roma-Cagliari & İnter-Chievo / NTV Spor
18:00 Manchester United-Stoke & Chelsea-Wigan / Spormax
20:00 Ankaragücü-Fenerbahçe / Lig TV
10 Mayıs Pazartesi
13:00 CSKA Moskova-Terek / Spormax
20:00 Trabzonspor-Denizlispor / Lig TV

10 yorum:

Pamukk dedi ki...

real ve barca maçları ctesi 22,00 diye verdi Ntv?

Arkhe dedi ki...

İspanya'da maçlar Cumartesi 22.00 değil miydi?

ynwa dedi ki...

ispanya ligi maçları cumartesi.

Halim dedi ki...

sevilla-barcelona maçi çok çekismeli geçecek. iple çekiyorum bu maçi.

ankaragucu-fb maçi ise formaliteden ote geçmez. fb sampiyon olmustur tebrik ederim.
ama adnan polat fb yi sampiyon yapabilmek için ne gerekiyorsa yapti zaten. derbide yenildikten sonra, bursa'yi tokezletip liderlige oturttu karsiyakayi. çapulcular kizmasin diye de bursa'nin sampiyon olasmini istedigini soyledi. lafta kaldi cunku her maçta oyle boyle kalesinde gol goren,miknatisla çeken aykut, bursa maçinda iyi performans sergiledi diye kontrati uzatildi. gs'a ilerde faydali olabilecek kaleci mi ? tabi ki hayir. yarin gergin ve stresli maça çiksa yine gelene açacak. olan gs ve ufuk'a olacak..

gelecek sene balta ve sabri yi yedege mahkum edecek bekler, orta sahaya zenci elamanlar alinmazsa yine uefa'da surunmeye mahkum olacak bu takim. 'böyük basgan' stat açilisinda pozunu verir, bi daha da baskan seçilmez.

kadq dedi ki...

@delioglan sırf bu yorumun için fenerbahçe'nin puan kaybetmesini isterdim de... adnan polat seneye türkiye kupasına da el atsın da bizim hasretimiz bitsin...

Halim dedi ki...

gs bursa maçinda yenilmeyerek fb ye ve aziz yildirim'a çok buyuk hizmetlerde bulundu. liderlige oturan fb bu vakitten sonra gerekirse rakip takimdaki 11 oyuncuyu 'baglar' maçlarini kazanir, sampiyon olur. denizli'deki dramatik olaydan sonra bi facia daha kaldiramazlar. bakin eger fb sampiyon olamazsa sokakta çirilçiplak esek gibi anirir, video'ya çeker youtube'a koyarim, o kadar eminim yani.

fb nin bu yil ki sampiyonlugu sadece sampiyonluk sayisinda (17-17) öne geçmesine neden olmayacak. katilabilmesi siralamada ilk 6 içinde yer almayan ulkeler için git gide zorlasan CL kapsini ardina kadar açacak (direkt katilacak). lig ikincisi bursa ise iki defa on eleme oynayacak, eskisi gibi seribasi olaylari kalmadi (ki bursa zaten seribasi olamazdi o ayri). Bursa ilk olarak portekiz,ukrayna,hollanda,belcika,iskoçya dan bi takimla on eleme oynayacak (ajax/celtic/dinamo kiev/sporting lizbon). sonra dev liglerden bi takimla eslesecek (sevilla/mallorca,tottenham,lyon). eger bursa, yani ikinci bir takim katilamazsa tr den, o zaman fb 6-7 milyon € ekstra'dan alacak. direkt katildigi için zaten belli bi miktar garantilediler, bal kaymakta belese geliyor. bursa sampiyon olsaydi fb yine cl'e katilabilirdi, daumla zor ama yinede basarabilirdi ama o zaman hem hirpalanirdi hemde geliri 10 milyonu pek asmazdi. bursa sampiyon olursa gs nin yayin gelirleri azalir diyenler birazdan bu açidan baksin olaylara. hem isin prestij ve coefficient boyutuda var. avrupa kitasindan oyuncu transfer edemeyen fb, direkt katildigi için yazin rahat rahat transfer yapacak. coefficient açisindan bakarsak, 4 puan bonus ayakbasti olarak alacak, eger gruptan çikarsa bi uc puan daha alacak. eger 3. olursa uefa'dan yoluna devam edecek. ki zayif ulkelerin sampiyonlari direkt katilma hakki kazandigi için, 4. torbada birsuru kek takim olacak, ikinci torbadan biraz sansli kura ile gruptan çikmak çok kolay, en kotu uefa olacak. biz persembe-pazar maçlar oynarken, onlar sali-cumartesi, carsamba-pazar yellendire yellendire maç yapacak. gerçi bu sene, tam uefa'dan elendigimiz haftadan itibaren pazartesi maçlari icat edilmisti. seneye biz avrupa'dan elene kadar akillarina gelmez..

dusundukçe beynime kan siçratan sey, gs-bursa maçinda olabilecek en kotu sonuç beraberlikti, hani yenseydi gs belki (ki bu sene lig baslangici hariç hiç 4 maç 4 ust uste yenmis miyiz? pres ozurlu orta saha ile mumkun mu bu ?) ilk ikiye girebilirdi. ama beraberlik ne bize ne bursa'ya yaradi, fenerin ekmegine yag surdu. bursa'nin bi puan almasi fb'yi ilgilendirmiyordu cunku fb tum maçlarini kazanmali (ikili averajda geride), maç berabere bitince gs de ikincilik yarisindan kopmus oldu. yani çikabilecek en boktan sonuç beraberlik çikiyor. 85 dk atmayi deneyin atamiyorsaniz yeyin diyen bi akilli çikmadi mi ?

hakan sukur gibi efendi ve takim içinde çok onemli hizmetlerede bulunan birini, bazi yerlere mesaj vermek için gonderten ayni baskan polat, acaba her stadi ziyaretinde yagcilik yapmayi ihmal etmedigi basbakana yaranabilmek için mi bursa maçinda takimi asilmaya zorladi ? masada bi yanda toki baskani, diger yanda aziz yildirim ve basbakan, bizim baskana çeki duzen mi verdiler ?? yatmayin yoksa insaati durduruz gibi ?? elin liverpool'u chelsea'ye yenilir, lazio inter'e yenilir, biz gelmis fenerbahçe için sahaya çikiyoz.

aziz yildirim (onun toy donemlerindeki para harcamalari, populist yaklasimlari) ve yildirim demiroren (diger takimin eskilerine ragbet) karisimi baskanla isimiz çok zor. ligde sampiyonluk beklemiyorum ama keske cl'e katildigimizi gorebilsem. uefa'nin bizim daha once kazandigimiz bi kupa oldugunu, elit takimlarin cl de oynadigni biri hatirlatsa bizim baskana ??

Valthord dedi ki...

@delioglan:

kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan.

L.E.N. dedi ki...

Ya onu bunu geçin. Fotoğraftaki velede gelin. Süper çocuk.

Çağrı dedi ki...

Bülent Abi keşke bir istisna gösterip Euroleague Final Four'u nu da maç programına koysaydın bugün öyle bir Partizan-Olimpiakos maçı izledik ki sabaha kadar oynasalar gözümü kırpmadan izlerdim son yılların en güzel maçı oldu ..

Neyse pazar Barcelona-Olimpiakos finali var izleyin, izlettirin =)

orkun dedi ki...

Ankaragücü - Fenerbahçe maçı çok ciddi olaylara gebe gibi geliyor bana. Melih Gökçek nam şahıs son dahiyane buluşuyla, Fenerbahçe için ayrılan 1100 biletin Fenerbahçe kulübü aracılığıyla değil de internetten satılmasını sağlamış, dolayısıyla Fenerlisi, Ankaragücü'lüsü, Bursa'lısı bir araya gelip o 1100 kişiyi oluşturacak.