26 Nisan 2010

Barcelona-Inter

Pique "Bizim taraftarımız dünyanın en iyisi"demiş. Öyle diyecek tabii de Pique deyince öyle olmuyor. Barça-Inter eşleşmesinde bir tribün seçmek gerekirse bu Inter tribünleri olur. Geçen hafta San Siro'da mükemmel destek verdiler. Barcelona taraftarı en kritik maçta bile tiyatro izleyicisi gibi. Çarşamba akşamına motive olmaları için Barcelona yönetimi kampanya başlattı. Maç 8'de gelin diyorlar. Ne çok şey istemişler değil mi? Maçtan sadece 45 dakika önce Camp Nou'da olun diye rica ediyorum. Ben Barça taraftarı olsam ne bileyim maçtan 3 saat önce stadın orada olur, 1.5 saat kala da tribüne çıkardım. İspanya'da pek rahatlarına düşkünler, biraz da ulaşım probleminin olmaması da etken tabii.



Barça'nı muhtemel onbiri fotoda göründüğü gibi. Inter'de Sneijder sakat haberi var ama oynar bence. Maçı Frank de Bleeckere yönetecek. Barça'nın Süper Kupa'yı kazandığı finali de yönetmişti. Bu sezon Milan'ın Real Madrid'i 3-2 mağlup ettiği maçın ve Bayern Münih'in Manchester United'ı 2-1 yendiği maçın hakemi de yine Belçikalı Frank de Bleeckere idi. Maç Çarşamba olduğundan Star TV naklen yayınlayacak. Maça dakikalar kala 90 bin kartonla kareografi olacak Camp Nou'da. Bunu da yayınlarlar inşallah.


"Birinciyi Cruyff, ikinciyi Rijkaard, üçüncüyü Guardiola kazandı. Dördüncü taraftar kazanacak."

25 yorum:

Selim Mutlu dedi ki...

Yayınladığına şükretmek gerekirken maç öncesi şovları filan da istemek polyannacılık değil mi? :)

WiLdHoney dedi ki...

Papatyamın tekrarını falan koymasınlar son anda :)

SirEvo dedi ki...

Maçı şifreye sokmadan uydudan göstersinler yeter, sıkıldım dandirik antenle veya internet üzerinden CL maçı izlemekten...

AbSurDMaN dedi ki...

Inter mükemmel bir fırsatın var bunu tepme... Barça sezonu kupasız kapatır diye iddiaya girmiştim arkadaşla, beni yakma :D

occasion dedi ki...

hey gidi star. bir zamanlar en sevdğim kanaldın sırf cl maçları verdiğin için.

pedro atar maçta yine. messi de atar. 3-1 biter uzatmalara kalır.

vino alla fine dedi ki...

Barca taraftarı karton kaldırmaktan baska birsey bilmez , oyle 4.kupayı taraftar kazandırcakmıs falan gecsinler o hikayeleri

varol döken dedi ki...

erken öten horozun başını kesecektir barcelona tahminim...

benim içinse her zaman olduğu gibi etap birahanesi kazanır sadece:)

farukbaydar dedi ki...

2-0

seanpenn dedi ki...

zlatan oynamaz ise barca turu geçer.aksi takdirde taraftar filan hikaye.4.kupanın gelmesi zlatanın oynamamasına bağlı.

lions dedi ki...

nasıl yani yaa papatyamı izleyemicekmiyiz :))) ayıp be kardeşim gece banttan verin bari papatyamı :)

neyse bülent bey sizden bir rijkaard analizi bekliyoruz gs lılar olarak bu sene bitti sizce performansı nasıl ışık varmı takımda bence yok çok kötü bir performans hic bir guclu takımı yenemedi gs

SirEvo dedi ki...

Papatyam Salı akşamlarımızı şenlendiriyor :D bu maç çarşamba lions. ;)

Necdet dedi ki...

o kadroların yer aldığı fotodaki busquest'i en azından blog çerçevesinde fotoşoplayamaz mıyız yav. her gördüğümde karnıma kramplar giriyor. barçanın turlaması yaya toure'ye bağlıdır. ötesi kuşatılmıştır çünkü.

MadLover dedi ki...

barcanon taraftarı bildigimiz çekirdekçi tayfa ya

wjker1982 dedi ki...

Besiktas ta olacak su kadro,kadro yu gectim ya bir tek Messi olsun,Inonu mazallah yikilir,dayanamaz kac yillik mabed :))

admin dedi ki...

İlk yarı 2-0 öne geçmezse Barcelona, yani bir şok yaşatmazsa, Inter bu turu vermez. İlk yarıdaki skor 0-0 ya da 1-0 olursa Inter bir 45 dakika daha dayanır, finale gider.

Ama bunların hiçbiri Papatyam'dan daha önemli değil. Ulan salı akşamı işim var, izleyemeyeceğim, çarşamba günü tekrarını vermeleri lazım. Banane lan Morinyodan.

admin dedi ki...

Bu arada geçen hafta o stadın adı San Siro değil Guiseppe Meazza idi. :)

Erdem EROK dedi ki...

ya o değilde erkenden konu şamp ligi olmuş.
ligde en önemli maç oynanmış 3 takımı ilgilendiren sonuç alınmış ama pek bi kasımpaşa taraftarı gördüm blogu bugun.
şu arda nın kaprislerini ; daumun hatalarını , beşiktaşın çarçur ettiği euro champions league katılım parasını yada bidaki sene iyice açılacak makası konuşmayız değil mi? ne de olsa sonuç istedğimiz gibi çıkmadı.
fenerbahçeliyim ama şurda yakışmadı hakkı değildi fenerin bu hafta olanlar yazsa daha mutlu olurdum bomboş olmasından.

bide fanatik değil objektif filan diye geliyoruz buralara.
şimdi barca tabii.oda alırsa kupayı barnebeu semalarında turlarsa , birde lig kupasından şampanya guardiolanın dudaklarına damlarsa eskiden buralar hep dolardı şimdi dutluk olmuş çekeriz artık

cerkez1905 dedi ki...

ispanya da seyircinin erken gelmesini beklemek salı akşamı papatyam yerine ş.ligi maçlarını beklemekle eş değer bir olaydır.devre arasında bile tribünleri boşalttıklarını düşünürsek.100 bin kişi artık nereye sığıyosa 15 dakika da :) ama tahminimce iş tribünlere kalmaz xavi-messi aş. işi bitirler diye düşünüyorum...bu arada ben de 4 gözle kargoyu bekliyorum maçı messi tişörtümle izlemek için :)

cozker dedi ki...

arada sırada kale arkasında bir vatandaş davulla tempo yapar ve seyirci barça diye bağırır.. onun dışında hiç tezahurat yapmıyorlar.. hatta zaman zaman seyircisiz maç gibi geliyor insana..
ancak rakibin en ufak bir sertliği veya hakemin ters kararında o sessiz sakin insanlar birden boğaya dönüp tepkilerini koyuyorlar ve stadyumda inanılmaz bir gürültü oluyor. buda rakibi ve hakemi büyük baskı altına alıyor.. 97 bin kişinin getirisi yani :). o yüzden tezahurat yapmasalarda maça etkileri çok fazla..

UGUR BEKTAS dedi ki...

ilk yarı 1-0 biter ..
messi atar !!

sonrada yemece maç olur,
2-0 3-0'a kdar yolu var ..
Demedi demeyin !

Hadi eywallah ..

Facchetti dedi ki...

Abi neden hep San Siro? Giuseppe Meazza yazmak çok mu zor geliyor yoksa bir nedeni mi var sizin için?

Aleniko dedi ki...

barcelona 2-0 inter
goller : keita - pedro

fatih dedi ki...

barcelona 3 - inter 1

goller: messi, messi, pedro, eto'o

Valthord dedi ki...

@vermante:

orası kuruluşundan (1925) beri stadio calcistico san siro'dur. stadın olduğu yerin adı da san siro zaten. ayrıca sonradan (1980) verilen isimler pek tutmaz (hatta bülent abi de zamanında "ağız alışkanlığı" demişti), kaldı ki hem milan hem inter'in kullandığı bir stada eski bir interli futbolcunun adını vermek de doğru değil.

jose dedi ki...

rijkaardı orada görmek değişik duygular yaşatıyor şu an pek tabi..