9 Mart 2010

3 Lige Kırmızı Top

Bu hafta sonunda La Liga, Serie A ve Premier Lig maçlarında ortak top kullanılacak. Nike'ın RED kampanyasının bir parçası bu. Özel dizayn toplar üç ligin maçlarında da sahada olacak. Avrupa'da muhtemelen Türkiye'de de satışa çıkacak bu kırmızı toplar. Fiyatı 100 Euro. Elde edilecek gelir Aids ve tüberküloz ile savaş için fonlara gidecek.

8 yorum:

dr feelgood dedi ki...

bu topa sahip çocuk, mahalle maçlarında pivot santrafor olarak oynar.

ek dedi ki...

Kusura bakmayin,ancak o kadar samimiyetsizlik olmaz diyorum ben - madem ki hayir isi yapmak istiyorlar - bunun reklamini yapmadan yapsalardi keske.Robinho misali bir davranis.Ayni sekilde moda olmaya baslamis - futboldan bir kimse vefat ettigi zaman - butun takimlarin bir dakika saygi durusu. Tamam eski takimiysa dogrudur,da - diger takimlar niye ilgi duymadigi bir kimseye zorla ( ve burada altini ciziyorum cunku bunlari Federasyonlar zorunlu kiliyor ) - zorla samimiyetsiz olmak zorundalar. Gercek iyilik zorla yaptirilani degil, icten gelen ve ozgur iradenin iyiligidir. Gerisi hikaye.

F dedi ki...

Kırmızı-yeşil renk körü futbolcular ne yapacak?:)

varol döken dedi ki...

ahlak bekçilerine kırmızı top:

http://www.milliyet.com.tr/terry-e-kizdi-kendisi-de-yapti-/spor/sondakika/09.03.2010/1208908/default.htm?ver=62

linguisticsfc dedi ki...

varol abi adam arkadaşının eşine sarkmamışki, arjantin ve bizim buralarda erkeğin çapkını makuldur biliyosun xD.

AykanGulten dedi ki...

amaç sadece bağış yapıp reklam yapmak değilki, insanları da böyle bir kampanyanın içine çekerek toplanacak yardım miktarını maximuma ulaştırmak. Yoksa bu tür firmalar kendi bütçelerinden zaten yardım yapıyorlar. Ama Brezilya milli takımını ya da Drogba'yı işin içine katarsan kampanyanın etkisini katlıyorsun işte. Sonuçta hayır kurumu değil bu işten itibar da kazanmak isteyecektir Nike ve çok normaldir.

K-RaMo dedi ki...

valla ben görmem bu topu sahada ya :)

Minero dedi ki...

Hayır işi tartışmalarına yorum yapmayacağım. Malüm kapital dünyada hiçbir marka babasının hayrına bir iş yapmaz. Ama benim aklıma Kırmızı Top deyince Vanspor, Erzurumspor gelir en çok ve özlerim o günleri...