1 Şubat 2010

Caner Eler İmzalı
Harry Kewell Röportajı

Caner Eler çok sevdiğim bir kardeşim, harika bir röportaja imza atmış. Tam Saha dergisi bu sezon çok formda. Bağış Erten'in Rijkaard röportajının ardından Caner'in Harry Kewell röportajı da araştırmacılara kaynak olacak nitelikte. Röportaj, 21 Ocak tarihinde yapılmış, bunu not düşmekte yarar var. Dergi piyasada satılmadığından röportajı linkten takip edebilirsiniz. Tebrikler Caner...

9 yorum:

heros dedi ki...

harika bir röportaj. link için teşekkürler.

ihk dedi ki...

"futbolcu nasıl futbolcu olunacağını kişisel yolculuğunda öğrenmeli... bu aynı zamanda bir kendini keşfediş öyküsü"

sadece bu cümleler üzerinde kitaplar dolusu yazı yazılabilir.

adam gibi adam harry kewell.

bay_haku dedi ki...

çok güzel bir röportajdı caner bu işi yapanlardan ellerine sağlık

bahtiyar dedi ki...

mükemmel bir röportaj. burada görmeden önce okumuştum, o esnada röportajı yapanın ismine dikkat etmedim ama okudukça kim bu soruları soran diye merak ettim. ciddi şekilde kaliteli sorular ve samimi cevaplar var. yanlız david o'leary'e sağlam sallamış kewell. hiç mi katkısı olmadı bu adamın leeds'e?

mre dedi ki...

Caner eler'i çok seviyorum hem de hiç tanımadan. Umarım yeni nesil spor medyası onun gibilerin yönetiminde olur. sporun sadece futbol olmadıgının farkında olan isimler lazım.

anatomik dedi ki...

http://www.ntvmsnbc.com/id/25042803/

ozdemirmusta dedi ki...

Harika bir röportaj!

Caner Eler de bir ara gitsin 12'lik vesikalık çektirsin, hep aynı fotoğraf, yakışıklılıgı çıksın artık meydana :)

ywz dedi ki...

10 numara insan Caner Eler :)

Murat1905 dedi ki...

Caner GS TV'ye geçse de Rijkaard, diğer hocalar ve oyuncularla yapılan programlarda soruları sorsa, çok mu zor Hasan Tankaya?

Mevcut programlarda saçma sapan sorulardan dolayı hoca olsun oyuncular olsun sanki çin işkencesine maruz kalıyorlar (şu anda bu görevi yerine getiren arkadaşı tenzih ederim, o da çoğunlukla medyadaki saçma eleştirileri yönlendirmek dışında pek birşey yapamıyor haliyle).