6 Şubat 2010

Villa'nın Golü

Her takımın antrenmanında görülür bu deneme. Valencia'da da Mata, Pablo ve Villa denemiş. Aut çizgisinin gerisinde falsoyu veriyorsun ve...

35 yorum:

DOKSANARTIBES dedi ki...

adam takmış bizde olsa arda'dan başkası atamazdı yaşasın büyük galatasaray

Selocan dedi ki...

Bir de ayak içi ile değil, sağ ayağının dışı ile vurmuş. İyice abartmış olayı.

Jordi Metal dedi ki...

bir kere Trabzon idmanında Hami'de yapmıştı bunu televole'de görmüştüm o dönem.

Alper Öcal dedi ki...

Hami Televole kameralarının önünde atmıştı böyle bir gol.

aslihan dedi ki...

quaresma vari bir vuruş yapmış. ayak dışı vuruşlar kadar göze hoş gelen bir vuruş var mıdır futbolda acaba.

FK dedi ki...

zaten ordan ayak dışı falsosuyla girer o top içeri. ayak içiyle atılabileceğini pek sanmıyorum. sol ayaklı olanın şansı yok gibi.

Engin dedi ki...

malaga'nın 3 numarası Weligton

sexullah dedi ki...

lise takımlarından itibaren yapılan bir şey kesinlikle. bu görüntüyü görünce joga bonito reklamındaki henry geldi tabii ki

nikolatesla dedi ki...

finishing 21/20

Protanopia dedi ki...

Kesinlike dünyanın en iyi santraforudur bu adam.

kutay dedi ki...

sanırım hagi de atmıştı boyle, herkes kale boş falan demiş, taffareli çağırıp kalecili kaleye atmıstı yanılmıyorsam..
çok küçüktüm emin değilm, saha içinden de olabilirdi... kaleci mehmet bölükbası da olabilir.

lion's advocate dedi ki...

altyapıda kornerden boş kaleye atardık biz de sağ ayak içi ile. ama çizgi gerisinden atmak müthiş. sol ayaklı biri ordan ayak içi ile aynı falsoyu zor verir sanırım.

vino alla fine dedi ki...

abartı ya adam bir de ayak dısıyla atıyor

Wonderkid dedi ki...

ümit ozat'ın sol kanattan sağ dış orataları gibi :)

ASVALTTAICENLER dedi ki...

@gizli santrafor
hayatinda hic kramponun olmadi tahminim..

Minozzi dedi ki...

Televole'nin futbol-magazin programı olduğu zamanlar Hami'nin böyle bir gol attığını hatırlıyorum.

Stringer dedi ki...

ne numarasi var bunun anlamadim? falsolu bir sekilde kalenin onunde sektirdigin takdirde rahatca girer iceri. revivo kalenin 40 metre arkasindan vurup sokuyordu topu iceri.
ha yerden sektirmeden yap bu isi o zaman sapka cikaririm.

PiRLi Kahlov dedi ki...

şu aut dışından gol atma olayında şu ana kadar gördüğüm en yaratıcısı Henry'ye aitti. Jogo Bonita reklamı sırasındaydı sanırsam. Gerçek mi diye düşünmüştüm :)

teritori dedi ki...

@kenan: iyi o zaman revivo'yu çağırırız o sektirmeden sokar. olmadı son çare seni çağırırız artık.

arkadaşım şu oyundan bi keyid almaya bakın. ne bu böyle sürekli olaya eksik yönünden bakmalar ya da "benim babam senin babanı döver" tavırları. adam ayağının dışından kaleye döşemiş işte malabadi köprüsünü.

not: tamam haklısın, revivo villa'dan daha iyi. maksat gönlün olsun.

ercan dedi ki...

@ Kenan; kesinlikle haklısın.

Kaleye olan mesafe uzadıkça bu topları gol yapmak mesele olmaz. Az bişey Allah vergisi yeteneği olan biri bu topu rahatça gol yapar.

Mesafeyi kısalt ve golü at. Sonra ağzımız açık bakalım :)

Unknown dedi ki...

Kenan'ın dediği gollerini ben de hatırlıyorum Revivo'nun. Fenerbahçe'ye geldiği günlerde yine Televole'de yayınlanmıştı galiba. Kale arkasından atıyordu, da dediği gibi top yerde sektikten sonrası kolay zaten :)

MuL€ dedi ki...

emre ilk yarıda sivasa kornerden attı ya..gerçi açı farkı var bunda ve ayak dışıyla..klas..

Adsız dedi ki...

ayıptır söylemesi, oralardan ben de atmıştım. ama içle. üstle atması çok daha zor. mata ile pablo da iç deniyor zaten. ayrıca, dikkat ederseniz villa'nın iki topu da havadayken de bayağı falsolu gidiyor.

GrandMaster dedi ki...

Ayağının dışıyla vurması ayrı bir beceri sanırım..

diego armando do nascimento pele dedi ki...

ayak içiyle atılabileceğini pek sanmıyorum. sol ayaklı olanın şansı yok gibi bir yorum gördüm ama bir antremanda ALBAY HAGİ sol ayak içiyle gençleri çalıştırırken atmıştı aynı yerden gol.

FK dedi ki...

@i. meric
oldu canım kardeşim. 4 sene okul takımında oynadım. 2 il şampiyonluğu, bir de bölge şampiyonluğumuz vardı hatta. Bir sene de amatör kümede oynadım. Sonra üniversiteye gittim, bitti. Oynadığım takımlarda duran topları kullanan biri olarak da bu tür vuruşları da aşağı yukarı bilirim. Ayak dışı falsosu ayak içine göre daha keskin olur. Korner çizgisinden deneseler olur ama dışardan ayak içiyle zordur ondan bahsettim. Sen nerden vardın kramponum olmadığı yargısına merak ettim doğrusu?

felix mourinho dedi ki...

hagi'nin de antremanda böyle bir golü vardır. aut çizgisinin arkasından yanılıyor olabilirim ama dışla vurmuştu hagi.

kutlu can dedi ki...

milliyetin internet sitesinde var bu video acba burdan mı gördüler yine :)

ASVALTTAICENLER dedi ki...

@gizli sanrtafor
seninle sabaha kadar tatisirim bu konuda.. simdi sov yapmak istemiyorum senin gibi orda burda oynadim diyerek.. o soylendigin seylerin ben bir kac kademe ustunu yaptim, suan kaliforniyada futbol koclugu yapiyorum, ha senin ayak disin ayak icinden daha iyidir o allah vergisi sozum yok.. ama dogal ve normal olan ayak ici ile daha iyi ve derin kavis verebilirsin topa..

ASVALTTAICENLER dedi ki...

@gizli santrafor

krampon meselesini unutmusum.. blogu devamli takip ediyosan, bilirsin ne anlama geldigini.. cok guzel bir ornek senin icin...

FK dedi ki...

@i.meriç
blogu yaklaşık 3 senedir takip ediyorum, krampon anketini de çok iyi biliyorum merak etme.
ayrıca şov yaptığım da yok ben olanı yazdım. bence şovu sen yapmışsın, kramponun oldu mu derken. o vuruşun ordan nasıl atılabileceğini bilmek için krampon giymiş olmak gerekmeyebilir.
neyse asıl olaya gelirsek, ben dediğimde hala ısrarlıyım. o noktadan ayak dışı daha iyi kavis verilir topa. hatta o topu çizgiden daha da geriye koy yine ayak dışı atabilirsin ama ayak içi giderek imkansızlaşır.
neyse uzatmayalım, herkes istediği gibi düşünebilir her konuda. katılırsın katılmazsın o senin sorunun. ama yapılan bir yoruma göre de insanları yargılamazsan kendin için iyi olur diye düşünüyorum.

Ortega dedi ki...

Çok matah bir şey değil diyeceğim şimdi, millet yanlış anlayacak :) Biz de atıyorduk bunları antremanlarda. Bir yerden sonra otomatiğe bağlıyorsun zaten.

Adsız dedi ki...

Bence o vuruşu yapan Villa değil, Pablo. Yanlış bilmiyorsam Villa'nın sağ ayağı okadar etkili değil. Ayrıca Pablo'nun maç içerisinde de ayak dışını kullanmayı sevdiğini biliyoruz.

ooooooozzzz dedi ki...

kardeş link ölmüş, bir el atsan?

Gültekin pekar dedi ki...

fatih bayantemur olarak türkiye'nin seo kategorisinde en büyük ismiyim.sizleride sitelerimde görmekten onur duyarım arkadaşlar.Hepinize sevgi ve saygılarımla.Hoşçakalın. Fatih Bayantemur
Hedefimiz google.com aramalarında mirc indir , mircindir , türkçe mirc indir , mirc indirme , bedava mirc indir , mirc 2010 indir , chat aramalarında lider olmaktır.blog chat kanalları sohbet kanalları mirc indir kelebek papatya yüzük kelebek chat kelebek mirc chat sohbet muhabbet mirc sohbet mirc sohbet odaları mirc chat odaları mirc sohbet odaları çhat mirc chat sohbet chat chat sohbet mırç mirç mırc chat odaları mirc odaları mirc chat sohbet hakkarim mynet maynet my net mynt maynt mynet.com