5 Şubat 2010

Bu Madrid Atletik

Bildiğim kadarıyla maçı bizim televizyonlar vermedi. İspanyol medyasından ilk yorumları takip ettim. Sezonun en iyi Atletico Madrid'i diyorlar. Kral Kupası yarı finali ilk maçında buraya kadar iyi gelen Racing Santander'i dörtlediler. Goller Simao, Reyes ve 2 penaltı Forlan'dan. Bir penaltı hakem uydurmuş. Sakatlık her yerde var. A.Madrid de Reyes'i kaybetti. Bir ay oynayamayacak.
Ben Atletico Madrid kadar garip takım görmedim. Aynı zamanda tehlikeli de. Hafta sonunda kötü Malaga'ya sahasında 2-0 mağlup olan ve taraftarını çıldırtan takım 4 gün sonra silip süpürüyor. Ligde gelecek sezonun Avrupa hesaplarını bıraktıları kesin. Son maçta da kupa maçına kadroyu biraz olsun saklamışlardı. Finaldeki rakipleri Sevilla olacak gibi. Fikstürün azizliği. Bu hafta sonunda bu gece 4 attıkları Racing Santander'e deplasmana gidiyorlar. Galatasaray ile kendi sahalarında oynayacakları maçtan önce de Barcelona gelecek Vicente Calderon'a. Bu kez televizyondan değil; canlı izleyeceğim kısmetse...

14 yorum:

sozcelyk dedi ki...

el cezire sport ta canlı verdiler bu maçı , kun aguero diego forlan sabrosa reyes üçlüsünü hiç bu kadar 'atletik' görmemiştim bu maçtaki performansını galatasaray maçına taşıyabilecekler mi bilinmez çok kırılgan bi takım madrid karşısındaki rakip racing olunca madridlilerin de şov yapası gelmiş bu adamlar geçen sezonki fenerbahçe gibi maç seçiyorlar orası kesin.

aynı futbolu oynarlarsa kalecisini ve defansını henüz oturtamamış galatasaray çok gol yer ,zaten aralarındaki maçta en az 4 5 gol olur diye düşünüyorum.

AbSurDMaN dedi ki...

Bi yolunuzu bulun artık kardeşim, şöyle oynayacak olmanız değil yarattığınız belirsizlik geriyor beni. Ya çok iyi ya çok kötü oynayacaklar ama hangisi?

İsim dedi ki...

Eşleşme çok belli.
Samiyen'de Galatasaray Calderon'da A.Madrid yenecektir.
İkiside deplasmanda sertleşemeyen takımlar.
Çok atıp az yiyen geçecektir.
Leo Franco belirler turu geçeni.

aksilaz dedi ki...

Antalya ve Denizli önündeki Galatasarayı sahadan siler Atletico. Öyle olacak gibide görünüyor.

FK dedi ki...

barca dümdüz eder inşallah şu atletico'yu da. 6-2 olsun hatta. maksat tarife değişmesin.

Unknown dedi ki...

Reyes'in sakatlığı büyük etken olacaktır.

ama herkesin ortak noktası "belirsizlik" gerçekten insanı delirtiyor

cerkez1905 dedi ki...

Galatasaray orda gol bulursa turu geçer olay bu kadar basit...

GrandMaster dedi ki...

Atletico bu Kral Kupasını alacak buna inanmış bi kere.Ligide bu saatten sonra salladıkları apaçık belli.En azından kupayı alarak seneye Avrupa'da olmak istiyorlar.

Şuanki en büyük hayalim tuttuğum takım Fenerbahçe'den bile çok sevdiğim Atleti Madrid'i Vicente CALDERON'da izlemek.Bülent abi hayat İnşallah ileride banada senin gibi orda maç izleme olanakları verir.

quanch dedi ki...

ohh valla B.T allah yolunu açık etsin.Messi'ye selamlar.Xavi ve İniesta'yı canlı izlemenin değerini bil valla.

commentingfootball.blogspot.com

thezehir dedi ki...

antalya ve denizli onundeki gs i sahadan silermis.kardesim galatasarayi taniyamadiniz mi avrupada ezilerek dagilarak kaybettigi kac macini hatirliyorsunuz(chelsea,leverkusen bir de atinadaki olympiakos maci benim aklimda kalan).nasil kadikoy de iyi de oynasa kotu de oynasa yeniliyor,avrupada da tam tersi kim hoca olursa olsun gs sonuna kadar mucadele eder.atletico madrid i de eler diyorum.
o malum kafadan da bir yorum yapayim.sene basindan beri oynadigi 8-9 macini canli izledigim,malaga karsisindaki atletico ya gs orda burda 5 atar.oh be ne guzelmis.biraz guvenin su takimlara yahu.

agnosticstateless dedi ki...

bu terlik, tam benlik

aksilaz dedi ki...

@thezhir
Güven yok maalesef. Sabri ve Hakan da oynmayacak oynasalar bile Sabri45, Hakan ise 15 gündür takımla antreman bile yapmadı. Uğur ve Emre Güngör bekleri ile 2 gol yemek bile iyidir bence.

thezehir dedi ki...

ben eksigimiz yok demiyorum ki zaten,karsimizda barcelona yok diyorum sadece.adamlar tam kadro haliyle bile orta saha ve defanslari berbat halde.bizden farkli olan kisimlari sadece forvetleri ki bizdeki hucum gucude hafife alinacak kadar degil.hangi takimdasima sorsam abi cok fenalar,kardesim superler,haci bunlar bizi yir yir gibi telaffuzlar var,sende o tip birsey dedin diye o msji yazdim.ismine bakiyor herkes takimin ici kof.ugur ile emre konusunuda rijkaard artik anlamistir saniyorum.

aksilaz dedi ki...

Bu akşam Kayseri maçında hücum gücümüzü görürüz.