3 Şubat 2010

Barça Antremanında
Real Madrid Bayrağı

Barcelona antremanında Real Madrid bayrağı! Bu Barselona'da tesislerde elbette ki zor açılırdı. Antremanın yapıldığı yer Palafrugell. Barselona'nın sayfiyesi. Bir haber de La Liga'daki fikstür ile alakalı. İspanyollar, Pazartesi akşamlarına artık maç koyuyorlar. Taraftarın %65'i ilk ankette karşı çıkmış bu karara. Aynı uygulamanın bir benzeri Serie A'da da olacak. Cuma akşamları bir maç oynanacak.

18 yorum:

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

Arda Turan görmesin..

Çağrı dedi ki...

nerede olursa olsun taraftarların birbirlerine karşı olan hoşgörüsü takdire şayan, gecen yıl da madriddeki bir meydanda barcelona taraftarları kutlama yapmışlardı, hem de baya baya kutlama ...

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Pazartesi maç olayı kötü olmuş.Ama şu iki takımı aynı gece oynatmazlarsa gene şükür,yeter lan.Bu bayrağı açanlarda iyi akıl etmiş.

Bu arada yıkılıyor ortalık İspanya'da medya savaşları yüzünden...Sessiz sedasız Xavi bile cak-cak konuşmaya başladı.

Kalten dedi ki...

Iniesta bayrağı açanın üzerine yürümüş, "Burası Barcelona takımının tesisleri, o bayrağın burada ne işi var" demiş, Puyol da parmağını sallayarak "Antrenman bitsin sonra görüşürüz" diye bağırmış, arkadaşları araya girip zor ayırmış.

Antrenmandan sonra muhabirlere açıklama yapan Xavi "Ben şu anda buranın öz çocuğuyum. Yani bu mahalledenim. Hepimizde vardır, mahalleye bir yabancı gelince bir süzeriz. Birbirimizi kandırmayalım. Barcelona konusunda profesyonel değilim. Bunu her zaman söyledim. Tamam, para da kazanıyorum. Napayım, para veriyorlar, almayayım mı?" demiş gülerek.

vino alla fine dedi ki...

Helal olsun Truva olmus :D

Çağrı dedi ki...

@kalten

bu olaydan birkaç saat sonra sözleşmesinin kendisinden habersiz olarak uzatıldığını öğrenen kaptan puyol çok içerlemiş ve barcelonayı federasyona şikayet etmiş, sonra da o bayrağı açan real'li ile beraber meyhaneye gidip içmişler ...

Valthord dedi ki...

@Çağrı

çok düşündün mü bunu yazmak için? :)))

cikkoleite dedi ki...

Bayragi acan Xavi´nin Amcaogluymus!

Unknown dedi ki...

Arda Turan'ın üzerine gelenleri hayretle okuyorum.

Arda Turan en doğrusunu yapmıştır.

Bugün Fenerbahçenin Samandıra tesislerinde ki halısahada Galatasaray ürünü ile dışarıdan gelen bir top oynayamaz, aynı uygulama Florya da da var.

Neden?????

aynı mantık.

Sen fenerli olarak ne işin var Galatasarayın antremanında, diyelim geldin orada ki insanlara senin saygı gösterme mecburiyetin var onların sana değil.

Herkes ev sahibini dövüyor hırsızın hiç mi suçu yok?

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
wonderkid dedi ki...

Neyi kanıtlamaya çalışmış acaba?

varol döken dedi ki...

arda turan da okusa bu yorumları gülerdi eminim:)

cozker dedi ki...

2 ay kadar önce bernabeu'da r.madrid-almeria maçını izlemiştim.. maç öncesi stadın çevresinde barcelona forması ile dolaşan 1-2 kişi görmüştüm. gayet rahat ellerini kollarını sallayarak geziniyorlardı..
2 ülkenin yapısı birbirinden farklı.. veya rekabet anlayışı diyelim.. maç günü asy çevresinde fener formalı birini, veya saracoglu çevresinde gs formalı birini hayal bile edemiyorum ama orada gayet normal gezebiliyorlardı..

Unknown dedi ki...

Bu blogda art arda iki postta üstü kapalı ama anlayana açık bir şekilde "buyrun Arda Turan'a giydirmek isteyenler" şeklinde postların olmasının sebebini merak ettim açıkçası.

Yağız Gönüler dedi ki...

Bunun modernlikle bir alakası yok bence. Biri ağzının payını verebilirdi ve haklı da olurdu bu madridliye.

BT dedi ki...

@Georghe
Merakını gidereyim
Senin kötü niyetin sadece.

Gala's dedi ki...

Yanlış yapmış. Amacı neydi acaba? Neyi kanıtlamak istemiş?

İspanyadada türkiyedede uzaydada yanlış.

peygo dedi ki...

Şimdi bu habere bakıp daha yorumları okumadan 17 koment uyarısını görünce, büyük çoğunluğun Arda Turan'la ilgili olacağını tahmin etmek ne yazık ki hiç zor değil. Mesele İspanyolların bizlere göre biraz daha hoşgörülü olduğudur o kadar.
Arda bu hoşgörüyü gösteremeyecek kadar mahalleli (tıpkı ülkece pek çok konuda gösterdiğimiz kadar mahalli -kim bilir belki de dar görüşlü- davranmamız gibi) davranmış, aldığı paraya hürmetten telefon melodisine itiraz etmiştir...
Ancak bu haberden yola çıkarak ironiden uzak Arda sokuşturmaları yapmak (kendimi çok zeki addetmiyor, aksine herkeste aynı fikri uyandırmıştır diye tekrar belirtiyorum) yaratıcılıktan uzak geliyor şahsen.
Dahası bu konu üzerine bir de kavga edip koment olayını coşturmak hattâ özellikle "giydirmeye yönelik" postların girildiğinin beyanı ise en az Arda Turan kardeşimiz kadar mahalli bir tavır olsa gerek.

haberle ilgili yorum yapmak isterken, yorumları okuyup üzülmek de bana nasip oldu...