31 Ocak 2010

John Terry'nin Yediği Naneler

İngiliz futbolcuların mı hayatı skandal yoksa İngiliz medyası mı işi güzel kotarıyor? Hangisi emin değilim ama Ada'da hiçbir şey gizli kalmıyor. Bunda elbette tabloid gazeteciliğin de payı var. News of the World'ün manşetine Allah kimseyi düşürmesin tabii. Yerin dibini görüp geri geliyorsun. Terry de dün galibiyet golüne sevinmeyerek tavrını belli etti. Bugün olmazsa da bir gün mutlaka Terry ailesinin filmini yapacaklardır. Çok renkli bir ailedir bilirsiniz. Baba torbacı, anne kleptoman. Terry'nin de geçmişte 4-5 skandalı var. Sonuncusu deliklanlılığa sığmıyor elbette. Ne demişti Vialli? Juventus'un başına geçmem çünkü bu arkadaşımın karısıyla yatmak gibi olur. Yapmamak lazım. Terry yapmış işte. Hem Chelsea'den hem de milli takımdan arkadaşı Wayne Bridge'nin ayrıldığı sevgilisiyle beraber olmuş. Vanessa Perronce hamile kalmış Terry'den. Adam haftada 160 bin sterlin kazanıyor, neyse parası vermiş, kürtajı ödemiş. İngiliz milli takım kaptanlığı elinden alınır mı? Bilemem. Top Capello da. Bildiğim, biri çıkıp dese ki; "Bu John Terry'nin amcası Londra'da yıllardır aranan bir seri katil, dayısı şehrin baş pezevengi, halası da mama..." Şaşırmam, "doğrudur der" geçerim. Neyse sonuçta John Terry kral topçudur. Biz topumuza bakalım...

17 yorum:

MizahiGeveze dedi ki...

İngiltere'de bu admaların borusu ötüyor demekki herkes istediğini altına alabiliyor. Oh maşallah.

aşkın dedi ki...

Bu olay vaka-i adiyeden.Zamanında Giggs'in eski kız arkadaşı, Beckham ve Scholes'un bir kankasıyla çıktı diye Giggs efendi misilleme yapıp adamın yeni ayrıldığı sevgilisiyle birlikte olmuştu.''Kanka'' rahatsızlığını Beckham ve Scholes'a iletince bunlar Giggs'e tavır yapıp ''akıllı ol'' diye gider yapmışlardı.Soğukluk, husumet.
Bir de News of The World Terry'i de tuzağa düşürmüştü yakın zamanda.
1000 papele antrenman sahalarını yasak olduğu halde muhabirlere gezdirme pazarlığı gizli kameraya çekilmişti.
Futbolcular bizdeki kadın programlarının boşluğunu iyi dolduruyor orada.

frankello dedi ki...

kafan çalışıyosa türkiyede de alirsin.farklı degil.

. dedi ki...

dayısı amcası olayına öldüm yalnız :D

Murat dedi ki...

abi yalnız Wayne Bridge'in karısıyla yatmış herif. Bildiğin yani, kadının çocuğu varmış Bridge'den. Terry kadının da yakın arkadaşıymış ve Wayne'e Vannessa'yla olan problemleri için çözümler öneriyomuş. The Mirror saolsun, ffutbolcuların ıcığına cığı biliyor, ordan öğrendim.

hayırsız dedi ki...

ilk resimdeki abla,terry'nin eşi ise ve terry bukadına rağmen o haltı yemişse,bu adamı appiah paklar kardeşim,ben size söyleyeyim :)

hayırsız dedi ki...

tabi bir de "torbacı" olayı var bülent abi :) sağlam bi duyummu yoksa kurgusal bi durummu?

Genel Sekreter Vak dedi ki...

tek teryi severdim celskiden,oda adam deilmis...

caveksk dedi ki...

tamam terry nin yaptığı adiliğin daniskası da vanessanın hiçmi günahı yok adam zorlamı yapmış iki gönül bir olmuş bakmışlar keyiflerine.
bütün ingiliz medyası da terry ye sallamış.

Guinness Please dedi ki...

kadının günahı yok mu dicem farklı bi bakış açısı getirip..

bi de behlül vs. john terry diorm..hangisi alır maçı :)

hayırsız dedi ki...

@arminsar
kadının günahı yoktur bence,kadınlar günahsızdır,günahın derebeyleri bizleriz,malum :)

terry vs. behlül konusunda ise;
terry kaleyi gördüğü yerden vuruyor.öbür düdük anca hakeme düdük olur :)

terry forever :P

DenizEr dedi ki...

arminas arkadasa katiliyorum, bu durumlar kadinlarin sucu. bunlar futbulcu adamlar, sen pas atarsan golu kacirmazlar tabii ki :)

rahat dursunlar biraz.

Olympos dedi ki...

Yanlız abi hatunun ismi Vanessa PerronceL sen bir harf eksik yazmışsın google amca doğrusunu buldu.Hatun da güzelmiş yanlız :)

varol döken dedi ki...

terry'nin yediği naneler değil de hurmalar olsa daha güzel çakardık gelişine voleyi!

Pamukk dedi ki...

kime ne adamın özel hayatından alalalaa

Unknown dedi ki...

valla iki bayanında resmini gördükten sonra ikisi ile de eline fırsat geçen herkes yapar.

yapmam diyen olacağını sanmıyorum

Top oynayışını etkilemediği sürece yürüyedur Terry

canemrah dedi ki...

ingiliz medyasinin da parmagi var bu iste biraz. 2 haftadir buradayim, her gun her saat her haberde John Terry'nin adi geciyor. Bununla kalsa iyi, magazin, sov ve eglence programlarinda da surekli gondermelerde bulunuluyor. Ben bu ulkenin bu kadar magazinsel, bu kadar bos medya takipcisi olacagini tahmin etmemistim. Televole'yi ozler oldum resmen...