5 Aralık 2009

Ne Marchisio Ama!

Kanal kanal dolaşınca malum insan izlediği maçtan bir şey anlamıyor. Öyle oyun analiz falan mümkün değil. Yine sıkı akşamdı. Fenerbahçe'nin durumu uzun bir analizdir. Aragones ile tarihinin en kötü lig başlangıcını yapan takımla, Daum'un lige 8 galibiyetle başlangıç yapan takımı neredeyse devre arasına eşit puanla girecek! Eskişehir tribünleri ve bandonun performansına hayran kaldım. Milan otomatik pilota aldı gidiyor. Sampdoria'yı da üçleyip yolladılar evine. İtalya derbisi güzel başladı. Juventus'un golünden sonra Mourinho'yu tribüne yolladılar. Eto'o hemen arkasından cevap verdi. Juventus'a 2.yarıda galibiyeti getiren Marchisio'nun golü muhteşem. Son adamdan sıyrılış ve topun altına girişi nefis. Inter bu deplasmandan da 3 puanla çıksaydı Juventus bu sezon için kepenk indirebilirdi. Mancini'nin tahmin de yalan oldu.
Atletico Madrid en sonunda dirildi ve iki hafa üsüste kazanmayı başardılar, onlar çıkışa geçerken, Sevilla durdu ki bu da zirveyi iki takıma bırakacak. Real Madrid 1-0 önde girdiği ikinci yarının başında taklacı Hugo Sanchez'in takımı 2-1 öne geçti. Maç öyle bitse Pellegrini taklayı atar giderdi vallahi. Sonrası Real Madrid klasiği, 1-2'den son 20'de maçı 4-2'ye getirdiler. Cristiano Ronaldo başroldeydi ama saçmasapan iki sarı kartla oyun iki fark olmuşken kırmızıyı görüp herşeyi batırdı. Real Madrid haftaya Valencia deplasmanına gidiyor. Maçtan sonra Hugo Sanchez, "hedefim Real Madrid teknik direktörlüğü" dedi. 1-2'den 4-2 maç verirsen dersin tabii(!) La Coruna-Barcelona ilk yarı 1-1. İkinci yarı, (ligin en iyilerinden birini deplasmanda eze eze yendiler (1-3) , "Messi geri döndü maçıdır" bu) ardından Dexter S4E4/5.

18 yorum:

Ali Can Salihoglu dedi ki...

Yilladan beri Juve yi takip eden ve alt yapidan yetistirdigi futbolculari yakindan taniyan birisi icin gercekten cok hos bir an oldu, helal olsun cidden bu genc yasta o isleri becermesi marchisio nun , yillardir fm de ona 11 de yer vermenin mutlugununu o anda yasadim, sonradan giovinconun girip bi asist yapmasinida hayal ettim ama o kadar da degilmiss..

Selocan dedi ki...

Ronaldinho'ya şapka çıkarmak lazım. O, en iyi olmasa da en yetenekli topçudur hala faal oynayanlar arasında. Bugün de yarım saatte darmadağın etti Sampdoria'yı ve 30. dakikada çıktı oyundan kral.

alessandro del piero dedi ki...

mourinho 'the loser' ın kendi gibi çirkefler topluluğu takımı inter'in her zamanki gibi italya'nın kralı juve'ye boyun eğdiği bir maçtı.

balotelli'nin asla siyahi olduğu için değil ama dünyanın en karaktersiz fubolcusu olduğu için haklı olarak juve taraftarınca dalga geçilmesi gayet olağan bir durumdu. inter'e de buradan tebriklerimi sunuyorum, bir takım nasıl aynı anda materazzi, samuel, stankovic, cordoba, thiago motta ve balotelli gibi birbirinden tiksinç adamları bünyesinde bulundurur, aklım almıyor..

teknik direktörü mourinho adlı kompleks yumağı birisi olan bir takımdan beklenebilir bir durum aslında..

man on the prowl dedi ki...

slow motion kamera sağolsun kabak gibi çıktı ortaya karakterler.

twilost dedi ki...

marchisio,giovinco,criscito,nocerino.. fm2008 günlerinde bu 4lüyü takıma monte etmiştim ve mükemmeldiler. nocerino o sene forma şansı bulup değerlendirememişti şu an ne durumda haberim bile yok. criscito genoada pişmekle meşgul ve iyi sinyaller veriyor. giovinco halen beklenen adam olamadı ama halen umut var ve marchisio her maç her maç aynı karakteri sergiliyor. golü onun atmasına acayip sevindim. bi sakatlık olmazsa ilerleyen yıllar onu chielliniyle beraber bayrak adamlığa götürcek bu takımda. Balotelliye de hep ılımlı yaklaşmıştım. Daha fazla ılımlı davranılamaz bu adama, 19 yaşında kafayı sıyırmış resmen. bi 2 yıllığına bakırköye yatmalı wenger ferguson eli değse bile kurtulamaz bu adam.

Çetin Cem dedi ki...

"Maçtan sonra Hugo Sanchez, "hedefim Real Madrid teknik direktörlüğü" dedi. 1-2'den 4-2 maç verirsen dersin tabii(!)"

hahaha çok iyi!

lion's advocate dedi ki...

maçlar bir yana da bülent abi pazar günü işin yoksa dexter s4 bölüm 6-10 arasını izle ve yetiş bize. pazartesi bizi muhteşem bir 4x11 bekliyor "promo"lara bakarsak...

ACY dedi ki...

juveydi realdi bi tarafa da da o trinity ne piskopatmış be birader o aile falan nese hadi spoiler'a gerenk yok =))

Nurky dedi ki...

dexter konusunda geriden geliyorsun abi :)
ep 11'i bekliyoruz biz =)

Unknown dedi ki...

2 pazartesi mi yoksa 1 haftalik sabirla duble mi? twist of the season falan canavar bir promo olmus...

Halim dedi ki...

3-2 den sonraki gol sevincinde pepe'nin o meymenetsiz suratini gorunce aklima geçen sene yerdeki oyuncuya savurdugu tekmeler geldi. igrençti. tam madridlik oyuncu ama bu yil itici olmakta onu da geçebilecek bi arkadas geldi takima

hamam oglani ronaldo'nun topsuz alanda salladigi tekmeye direkt kirmizi veremeyen hakem yillik ikramiye ile durumu kurtarmistir. canli bahis oynayanlara real maçlarinda islerine yarayacak tuyom var: real acizse,poçaliyorsa maçta kesin penalti çalinir.
boulahrouz acilen geri la liga'ya donsun. portekiz-hollanda maçinda nasil geçirmisti zuppeye.. 'dunya stari' elinden lolipopu alinmis kiz cocugu gibi zirlamisti hehe

la liga'da barcelona tek basina goturmesin diye kollaniyorsun ey real madrid. ama avrupa'da en az 5 tane saglam takim var sana baku-tiflis-ceyhan boru hattini dosyecek. unutma yatacak yerin yok!

Unknown dedi ki...

bunlar alıntı yapmak zorunda kalmış :D

http://www.nethaber.com/Spor/125148/Gazeteciler-kopyalayip-calsin-diye-internette-YALAN-HABER?utm_source=sahadan_ticker_s&utm_medium=sahadan_ticker_click&utm_term=sahadan_ticker_t&utm_content=sahadan_ticker_c&utm_campaign=sahadan_ticker_campaign

müşkülpesent dedi ki...

futbol açısından bu cumartesi çok güzel bir geceydi izlediğim 4 maç da birbirinden güzeldi.

bu arada bülent abi twitterdan daum dışında 3 oyuncu değiştiren var mıdır gibi bir şey sormuşsun benim hatırladığım 2001-2002 sezonunda lucescu istanbulspor deplasmanında 2.devreye 3 oyuncu değişikliğiyle çıkmıştı.

ahmetcan_48 dedi ki...

Aslanım Juventus. Burnu büyük ve çirkef Inter'i-Mourinho'yu rezil kepaze etti. Bu daha başlangıç. Bu yıl Serie A Inter köpeğine mezar olacak.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

La expulsión de Cristiano, a pesar de que es de tontos por quitarse la camiseta, viene de la frustración de la leña que le dieron. Que entraddas como el plantillazo en la rodilla, con el balón por abajo, queden sin sanción, y el árbitro lo vio, porque dio ventaja en la jugada, es una verguenza. Es otra cosa que no me explico de los árbitros, dar ventaja en una jugada que tienes que amonestar con el equipo con siete tios atrás, ¿qué ventaja es esa? No se puede hablar de bajón del Madrid ahí, el primero del Almería es el SEGUNDO TIRO a puerta, tercer tiro en total, y el segundo gol el TERCER tiro a puerta. Se puede hablar de bajón en el tiro de Crusat que no fue gol de milagro. Se nota cuando al lado de Xabi Alonso juega Granero en vez de Lass (que me encanta pero no es lo mismo) y cuando cada uno juega en su sitio..

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

i said many times..

marcelo isnt new roberto carlos.
noonE can be like roberto carlos.NEVER

casillas
ramos-albiol-pepe-arbeloa
lass-xabi-granero
kaka-------ronaldo
---benzema------

HALA MADRID!! PUTACELONA

TA dedi ki...

izlediğim en müthiş maçlardan biriydi.hangisi.m.city-chelsea maçı.tempo aksiyon sertlik hız teknik hepsi vardı.çok iyi bir aksiyon filmiydi.müthiş.futbol bu.türkiyede çoğu maç takımların didişmesine sahne oluyor.bu maçı izleyen türkiyede futbol maçı izlemez:) türkiyede başka şey oynanıyor.hakemler türkiyede sertliğe fazla prim vermezlerse belki türkiyedeki futbolda bir akıcılığa ve hıza kavuşabilir.seçici olanlar premier ligin zirve takımları ile barca'nın madrid'in maçlarını izler.diğerlerini oturup izlemek zaman kaybı ve sıkıcı bir durum.

Adsız dedi ki...

La Liga dünyanın en iyi ligidir lafı tam bir palavra,her zamanki gibi yine barca ve real zirvede yalnız kaldı,rekabet yok bişey yok,yemişim böyle en iyi ligi..