28 Kasım 2009

Nereye Yeğenim?

Blog arşivine baktım. İlk kez 18 Nisan 2008'de yazmışım. Gattuso, Milan'dan ayrılır mı? Bugün yeniden gündeme geldi. 2010 Dünya Kupası kadrosunda yeri garanti gibi ama belli mi olur. Pek çok futbolcu gibi Gattuso da kariyerinin son döneminde ya finallere gidemezsem endişesi yaşıyor. Kendi takımında onbire giremediğinden dolayı yol ayrımına geldi. Milan'ın yeni oyun düzeninde Ronaldinho-Seedorf ikisi birden sahada olunca ve takım çift forvet oynayınca ona yer kalmıyor. Gattuso'nun Milan'dan ayrılması zordur ama bu kez yolun sonuna geliyorlar galiba. Ocak ayında Gattuso ceketi alıp çıkabilir. İnsanın "Nereye yiğenim?" diyesi geliyor. Favori dizimden alakalı alakasız bir replikle bitireyim. Ezel'de Dayı der ki:
Değişmek zordur yeğenim
Ama bazen, aynı adam olmak daha zordur.
Hayat öyle yüklenir ki üstüne;
durduğun yerde çatır çatır çatırdarsın.

10 yorum:

Jordi Metal dedi ki...

Bir de Zaza Dayı gibi halini hatrını sormak lazım Gattuso'nun: Neassın Yiğenim? Eyisin Eyisin.

Unknown dedi ki...

Leonardo gitsin Gattuso kalsin!

Roux dedi ki...

''kadroya girebilmek için birilerinin sakatlanmasını bekleyecek oyuncu değilim'' diye demeç vermiş bir yerle galiba...

Sefa Hasanoglu dedi ki...

Ne yaparsan yap kendinden kaçamazsın yeğen.

İlk 11 de oynamak yada oynamamak işte bütük mesele bu yeğen.

ozhi dedi ki...

gattuso kupaya da gider milana da gider ;)

mre dedi ki...

gattuso gelecek dertler bitecek :)
imza: haldun üstünel

ACY dedi ki...

mehmet topalla takas yapsınlar bizde ayakları bi o yana bi bu yana sallanan kukla imajlı topaldan kurtulalım, gelen pası kontrol etmek için topa 44 kere dokunup 6 metre yukarı sıçratmasına gerek olmayan topçumuz olsun..

mrt dedi ki...

Gattuso gelirse ilk hafta ardanın ağzını burnunu kırar söylemedi demeyin =)

Halim dedi ki...

dunya kupasi oncesi yurt disindan bi takima gitmez. ama italya'dan bi takima gidersede gattuso gibi 'bayrak adama' yakismaz. ara formul olarak dogup buyudugu guney'den bi takima kiralik gidebilir

valla aslinda leanardo kovulana kadar alip oynatacan galatasarayda..eger gattuso yu alirsak lippi'ye bizzat ligtv+dsmart hediye edecem :)

Adsız dedi ki...

Yoksa gattuso da leonardo'ya "o kadar çok yapıştırdın ki beni kendime, artık tutmuyor parçalar" demiş midir? Bayadır "yeğenim" kelimesini görünce/duyunca aklıma tuncel kurtiz'in sesi geliyor...