25 Kasım 2009

Manchester United 0 - Beşiktaş 1

Tello'nun şutu köşeye gittiğinde herkes gibi ben de Boliç'i andım. "Gerçekten" de inanılmazdı. O dakikaya kadar işlerin yolunda gittiği söylenemezdi. Oyunu kendi sahasında kabul edip, topu rakibine bırakan bir takımın tarafında olmak ekran başında elbette ki keyifli değil. Bir mucize bekliyorsun, bir işaret. Oldu da. Grupta işini bitirmiş Man. United'ın yedek kadroyla çıkacağı biliniyordu da Ferguson'un ben yine de ideal onbirinden 3-4 ismi oynatacağını tahmin ediyordum. Hafta sonundaki maçını düşünen ideal onbir mi tehlikelidir yoksa büyük patrondan formayı kaptığı maçta kendini ispatlamak isteyen ve zorunda olan gençler mi? Birinci grup ayağını topa sokmasa bir nedeni var dersin. Karşısındaki onbir iyi haber değildi Beşiktaş için. Derbide içine Evra kaçmış İbrahim Üzülmez futbolumuzda bir fenomen. Obertan'ın bu gece sahada kabusu oldu, yatağında da olur. Savunma performansı olarak kendi standartını koydu sahaya Beşiktaş. Sezon başından beri en iyi başardıkları da bu, ligde seri galibiyetlerin sırrı da. Bonus, Rüştü'nün eski günlerini hatırlatan ve zafere ortak olan kurtarışlarıydı. Man. United'ın başında kendi liginde tüm takımların, teknik adamların kabusu olan Alex Ferguson'un Türk futboluyla yıldızı yine barışmadı. Bu oyunun tarihinde benzeri çok hikayelerden biri bu. Bu adama ters geliyoruz. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne gidip, Sir'i kapının önüne koyması; Fenerbahçe'nin 40 yıl sonra Old Trafford'u yıktığı akşam ve Şampiyonlar Ligi kariyerinde galibiyeti olmayan Mustafa Denizli'nin; siftahı Rüyalar Tiyatrosu'nda yapması... Man. United'ın 28 şutunun olduğu, kaleye 8 isabet sağladığı 90 dakikadan; Beşiktaş 6 şut ve 3 isabetle, 3 puan çıkardı. Üstelik Fink inanılmazı başarıp topu dışarı atmasa çok daha kolay olacaktı... Ligi bitmiş CSKA Moskova, İnönü'den de çıkamaz artık. Çıkmasın da...

41 yorum:

Unknown dedi ki...

güzel oyunu seviyorum...

yucel basara dedi ki...

(Buraya da ekleyelim zannettiklerimizi, eksik kalmasın)

Galatasaray, sadece bir spor kulübü değil aynı zamanda sosyal bir kulüptür... Bildiğin Moda Deniz Kulübü yani... Siz isteseniz de, istemeseniz de, Galatasaray Cemiyetine mensup Galatasaray Lisesi mezunlarının gözünde, Galatasaray Lisesi mezunu olmayanların nokta, zerre, nah!.. şu kadarcık dahi öneminiz yoktur... Çok da tındır yani sizin anlayacağınız... Galatasaray Cemiyeti mensubu Galatasaray Lisesi mezunlarının Galatasaray'a ne kadar faydası olup olmadığını hiç kimse bilemez... Ama en azından GSYİAD kadar faydaları vardır diye tahmin ediyorum... Maddi olmasa bile manevi faydalarının bir katresi tüm sokağa yeter... Liseden mezun olmak boru değil, mühimdir... Koca Sultani'den bahsediyoruz burada... Bağrından Özhan Canaydın gibi, Mehmet Helvacı gibi, Turgay Kıran gibi, Yılmaz Tokgöz gibi değerleri çıkaran bu yapı elbette gerisinde yüzlercesini de barındırıyordur, hiç merak etmeyiniz...

Galatasaray'ın tek şansı bu Cemiyet mensuplarının neredeyse tamamının, kendilerinin Galatasaray için bulunmaz hint kumaşı oldukları yönündeki sarsılmaz inanışlarıdır... Bu düşünce ister istemez siyasetin dolambaçlı yollarını çağrıştırmakta ve maateessüf birlik olunmayı engellemektedir... Haa!... Eğer birlik olurlarsa ne olur?

Fn fazla Kalamış'ta yelken yarışlarını izlersiniz... (Uzaktan)

Profesyonellik, marka, Galatasaraylı milyonlar vs... Boşveriniz, geçiniz efenim bu işleri...

Mekteb-i asli sultanidir...

Gerisi laf-ı güzaftır..

Mehmet Ali dedi ki...

eline, beynine, fikirlerine sağlık. harikasın BÜLENT abi, yazılacak daha fazla bişey yok. sadece duygularımızı yazabiliriz. oturduğum koltuğun ömründen 5, benimkinden 10 yıl gitti. kastım da kastım. yıprandım maçı izlerken ama bir beşiktaşlı olarak herşeyi geçtim bir türk evladı olarak gururluyum. biliyorum çok fazla başarımız yok her alanda TÜRKİYE olarak hatta az denecek kadar az ama bunlar hep umutlarımı taze tutuyor. uefa alındı işte TÜRK dedik KARDEŞİMİZ dedik ağladım, koraç kupasını aldı efes hüngür hüngür ağladım. dünya 3.lüğünde avrupa 3.lüğünde ağladım bugünde ağladım. bunlar hep ama hep umutları taze tutuyor. gelsin CSKA. ilk ÇARŞI kulak zarı yırtıp komaya sokacak sonra kartalım morga kaldıracak.

SirEvo dedi ki...

CSKA'yı yensek bile, Wolfsburg Man'dan puan çıkartamazsa 7 7 7 oluyor 3 takımın da puanı. 3lü averajda döte geliyoruz. :D
CSKAyı yenerken bi kulak yine Almanya'da olacak...

http://cineshoot.blogspot.com/2009/11/her-yerinden-opuyorum-rustu.html

cerkez1905 dedi ki...

Bir Galatasaraylı olarak bjk yi yürekten tebrik ediyorum...ancak bjknin inönü de cska yı yenemeyecegini düşünüyorum...

Unknown dedi ki...

Galatasaray'lıyım. Beşiktaş'ı yürekten kutlarım. Sağda solda ManU'nun yedek kadrosuyla çıktığını ima eden insanlar mevcut ama o durumu da güzel açıklamışssınız.

İyi akşamlar, Teşekkürler ve tebrikler Beşiktaş.

aydın dedi ki...

Sanırım beklentileri epey düşürdük.
Bu maç 3-0'lık Barcelona maçı değil çünkü.Genç takıma karşı sürekli savunma yapan, maç bitsin diye dakika sayan Türkiye şampiyonu vardı sahada.
Bunu kabullenebiliyorsak, kötü günündeki Cska'ya yenilince isyan etmek saçma olur.
Ha adı Manchester olsun da gerekirse akademideki çocuklar olsun deniyorsa o ayrı.

Sir Douglas McGiven dedi ki...

kendi ülkesi? sanırım kendi ligi olacaktı o, bir karışıklık olmuş.

Ozy dedi ki...

Rooney oynasaydi farkli olabilirdi,zira hem sahadakilerden tecrubeli ve kaliteli hem de mac ayirt etmeden ''tekmeye kafa sokacak'' bi oyuncu oldugu asikar.Besiktasi tebrik ederim.Kusursuz bi mucadele ortaya koydular.Erhan Guvenin Evraya yaptigi hareket de penalti ama hakem iyi ki gormedi.Galatasarayliyim

SirEvo dedi ki...

Sen Türkiye şampiyonuysan, Mançester de son 50 yılda kaç kere kendi sahasında yenildiği belli olan takım. Böyle küçük düşürücü yorumlar atmayı ne kadar seviyorsunuz ya..

figoemre10 dedi ki...

gruptan çıkması neredeyse kesinleşen 2 takımdan 4 puan almayı başardı beşiktaş üstelik deplasmanda!

ne diyelim gel de şimdi inönüden almanların elini kolunu sallayarak çıkmalarına yanma!..

cortez85 dedi ki...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

estupido manchester

Unknown dedi ki...

Çok güzel bir maç oldu.Beşiktaş'ı tebrik ederim.Yalnız Mençistır gençleri harikulade.Ben çok beğendim özellikle Gibson'ı.Bu adam geleceğin Scholes'u olacak benden söylemesi.

liverpoolandkop dedi ki...

Şampiyonlar Ligi Gruplarında 3 olup UEFA Kupasına kalabilmek için son 2 maçını önce deplasmanda sonra kendi sahasında kazanması gereken Galatasaray o 2 maçı kazanır ve UEFA Kupası'na katılır, sonunda da UEFA Kupası gelir ..

Şampiyonlar Ligi Gruplarında 3 olup UEFA Kupasına kalabilmek için son 2 maçını önce deplasmanda sonra kendi sahasında kazanması gereken Beşiktaş o 2 maçtan ilkini kazanır ..

liverpoolandkop dedi ki...

Tekrardan baktım da Galatasaray grupta 3. olurken,

1. İngiliz
2. Alman
3. Türk

takımları olmuş 4. önemli değil ve Galatasaray 7 puan toplayarak 3. olmuş ..

şimdi bu durumu Beşiktaş'a uyarlayalım =)

armandolionel dedi ki...

bu bir man.utd klasiğidir aslında,yıllardır ilk turda gruptan çıkmayı garantiler sonra yedeklerle oynar ve muhtemelen 5ve6ncı maçlarında puan ya da puanlar bırakır.burda bjk nin aldığı 3 puanı küçümsemiyorum ama sanki ş.ligi 2.turunda man.utd ı old traford da elemişçesine maçı anlatan spiker,maç sonunda heyecanla yapılan röportajlar ve ülkenin en üst siyasetçilerinden soyunma odasına edilen telefonlar beni düşündüren konular,bizimmi daha bi çok şeyi aşmamız gerek yoksa avrupalımı bi çok şeyi aşmış...

aydın dedi ki...

Beşiktaş'ı küçük düşürmek haddime değil ben hedefi olan bir takımın rakibin gençlerine karşı zor aldığı galibiyetin hani neredeyse 40 pare top atışıyla kutlanacak olmasına anlam veremiyorum.
23 maçtır yenilmiyorlar evet ama onlar çıkardıkları kadroyla bunu umursamazken biz hangi şartlarda olursa olsun 23'ün 24'e çıkmasını engellediğimize seviniyoruz.
Cska deplasmanda onların as kadrosuna karşı son dakikalarda galibiyeti kaçırırken biz hala Beşiktaş'ın aynı Cska'yı geçeceğini düşünüyoruz.
Buna bu kadar sevinerek Barcelona ve Liverpool galibiyetlerine haksızlık etmiyormuyuz?

Melih Kazdağ dedi ki...

M.United bir üst gruba çıkmayı garantilediği senelerde önündeki maça hep genç kadrolarla çıkmış. Beşiktaş'ın başarısını göklere çıkarmadan hakkını vermek gerekir.
Daha önceki senelerde kendi sahasında kimler bunu başarabilmiş bakmak gerekir.

Kartal Bafiler dedi ki...

Ah Fink , ne olurdu ikinciyi kaçırmasan.

Kinneas dedi ki...

Man utd'ın yedeklerle çıktığı doğrudur ama Beşiktaş'ın da ideal kadroyla çıktığı söylenemez.

Bu maçta aşağıdaki oyuncular türlü nedenlerden dolayı eksiktir.

filip holosko
tomas sivok
nihat kahveci
marcio nobre
matias delgado
hakan arıkan
rodrigo tabata (ilk 18)

nestavarro dedi ki...

manu nun yedeklerinden bahsedenler önce beşiktaş kadrosuna bakmalıdırki iki takımın yedekleri arasında milyon dolarlık farklar vardır ..ayrıca sevinci aşırı bulanlarda art niyet aramamak mümkün değildir ki bu gece türk futbolunda çok sık yaşanan bir gece değildir ve ayrıca bu takım çokta hezimetler görmüştür bu yolda lpool deplasmanında alınan skor ile ülke basını ve diğer tüm takım taraftarları tarafından alay konuşu yapılan bu camia bu tavrın cezasını kesmeye cumartesi gecesinden başlamış tüm ingiliz ve ingiliz asıllılara gereken dersi vermiştir..ortada bir başarı vardır ve tek yapılması gereken taktir etmektir ki bunun duşındaki tüm tavırlarda art niyet veya çekememezlik görmek yahut aramak saçmalıkla bağdaştırılamıyacak bir davranış olur ..bu takım ve taraftarı ve hatta dilerse tüm türk ulusu bu galibiyetten bir gurur duymalı..ayrıca bu takımın katıldığı tüm şampiyonlar ligi gruplarında lider takımı içeride yada dışarıda yenmiş olmasıda göz ardı edilmemeli ....

ribery11 dedi ki...

Ertem Şener'e Rüştü'nün her yerinden öptüren galibiyet önemlidir,değerlidir.

aydın dedi ki...

Ne diyeyim artık paranoya ve kılı kırk yarıp sinekten yağ çıkarıp efsaneleştirmeler karşısında.
Haklısınız dostlar 50 yıl torunlarımıza anlatacağımız bir maç oldu aynen zamanında gün aşırı maç yaptırıp bir hazırlık maçında nihayet yendiğimiz Macarlar gibi.
Siz bu zihniyette olduktan sonra Mustafa Denizli'yi hiç eleştirmeyin.
Keza aklı başında Beşiktaşlıları tenzih ederim; kopardığınız yaygara, feryat ve suçlamalar akıl alır gibi değil.Alay eden olmuşsa o onun kabahatidir ve her kulüpten bunu yapanı bulabilirsiniz keza bunlar diğer kulüplerin beklenmedik başarısızlıklarında da vuku bulmuştur.Kalkıp bir camianın taraftarına İngiliz vs demek yarattığınız ve tek kulübe yönelttiğiniz nefret politikasının sonucudur.
Yazıklar olsun.

Schumy dedi ki...

Beşiktaş'ı tekrik etmek lazım.

Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra Manchester'ın başına iş açan üçüncü Türk takımı olmayı başardılar.

Tabi yedek kadro as kadro tartışmaları olacaktır ama üzerinde durulmaması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta Beşiktaş'ın da teknik direktörü Avrupa fatihi Denizli yani :)

Tekrardan tebrikler Beşiktaş, umarım maç şike diye araştırılmaz :P

orkun dedi ki...

Maça çıkan ManU kadrosunun, bu ortamda, asıl kadrodan çok daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Bugünkü gazetelerden birisinde vardı, birisi sormuş, dünkü ManU kadrosundan hangi adamı getirip bizim ligin en iyi takımında oynamaya ikna edebilirsiniz?

Bu arada, BJKli arkadaşlar, inanmama hakkınız baki ama dün resmen Fink'in pozisyonundan sonra "ahh" derken yakaladım kendimi :)

Özkan D. dedi ki...

bu maç unutulsa da Ertem Şener unutulmaz;
"ellerinden öpüyorum rüştü, her yerinden öpüyorum, her yerinden"

Unknown dedi ki...

@Schumy

başına iş açmadı ama yendi :)

Schumy dedi ki...

@Zımni İrade

Manchester'ı evinde 40 yıl aradan sonra Fenerbahçe yendi, Galatasaray da ilk defa Avrupa Kupaların'da ön elemede eleyen takım oldu. Hem de İngilizler'den 8 yerken oldu bu :)

Beşiktaş'ın galibiyeti dahil üçü de önemli olaylardır benim adıma. Kadro yedek medek önemli değil.

GP dedi ki...

Aslında Ferguson yine gençlerle çıkıp kadıköy'de 3-0 kaybettiği maçtan sonra Türkleri ciddiye almayı öğrenmesi lazımdı. 2. kez aynı hataya düştü ve belki kimseden çekmedi Türklerden çektiği kadar.
Bu maçın belki en önemli getirisi ise Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun 8-0 ın ardından İngiltere'de yerle bir olan prestijinin aradan çok süre geçmeden tamamen temizlenmesi oldu.
Ayrıca Sergen Yalçın'ın gözümde bittiği maç olmuştur. Bu tarihi Maçtan sonra halen çıkmış Sivas karşısında zorlanabilir beşiktaş bu kurguyla bu yorgunlukla falan diyor, yahu kardeşim ne sivası sakaryası, dünyanın en pahalı, en iyi klübünü düşler tiyatrosunda yıkmışsın sen halen vikvik ediyosun, ayıp, üstelik kendi takımın.. Gerçi burdaki bazı yorumları bile okuyunca aynı tadı alıyorum, bırakın keyfini çıkarın yahu.

Dreamtime dedi ki...

Ertem abi asıl ''gecenin adamı'' idi bence :)

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.Süper iş çıkardılar, Rüştü'nün payı da büyük tabii ki bu galibiyette.Keyifli bir maç oldu izleyiciler açısından.Umarım devamı gelir.

Atilla Çelik dedi ki...

Maçı ifade eden en önemli nokta şudur herhalde. Maç bitmiştir. İstatistikler yayınlanır. Manu 111 km, Beşiktaş ise 113 km koşmuştur. Aklıma bir an Galatasaray'ın totalde 89-90 km koşması geldi. Buna dair bir yazımı paylaşmak istedim.

http://kayipzamaninpesinde.blogspot.com/2009/11/besiktasn-manchester-united-karssndaki.html

hasanerdem dedi ki...

http://antrenmansahasi.blogspot.com/2009/11/besiktas-nasl-kazand.html

maçla ilgili bir yazıda ben yazdım yeni blogumda. görüşlerinizi iletirseniz sevinirim...

erdincinho altunozzi dedi ki...

liverpool hezimetinden sonra yerinde ve ilaç gibi bir galibiyet yaşattırdı beşiktaş dün gece bizlere.rüştü'nün 10 saniye içerisinde yaptığı 2 efsanevi kurtarış herhalde maçın unutulmazları arasına girdi.

not:as kadro-yedek kadro tartışmasına girmek istemiyorum ama nedense alınan bir galibiyetin ardından da bu kadar "çamur at izi kalsın" felsefesine sığınmak,futbolun neresinde olduğumuzu gayet iyi anlatıyor bize.en nihayetinde beşiktaş yani,bir manu-barca maçı izlemedik dün gece.grup kuraları çekildiğinde gruptan çıkmasına ihtimal verilmeyen bu takımın dün ingiltere deplasmanında aldığı 3 puanı küçümsemek cidden komik. tabi sizler de haklısınız manu yedekleri nihayetinde ; içlerinde twitter kazım gibi bir oyuncu yok.

tanju dedi ki...

gol yemiyoruz. en kötü huyumuz bu.

Unknown dedi ki...

"Tello'nun şutu köşeye gittiğinde herkes gibi ben de Boliç'i andım. "Gerçekten" de inanılmazdı." bu bir Galatasaray'li bakis acisidir. Biraz yukaridan ve kibirli.

Bunu not olarak yazmak istedim.

Saygilarimla,

Mehmet

birkan dedi ki...

Tamam anladık Beşiktaş'ın morale ihtiyacı var da bunun ülke çapında kutlanacak bir olaya dönüştürülmesi nerden çıktı?
Manchester yedekleri dünyayı kasıp kavuruyor ve ilk kez yeniliyor herhalde.
Bu galbiyetin anlamlı olması için son maçta galbiyet alınması lazım.
Keyfini çıkar diyenler Uefa Ligi'ne kalınmasa ne diyecek?
Keyif 3 takımımızın bir Avrupa Kupasında mücadele etmesiyle olur bizim beklentimiz budur.

Halim dedi ki...

bence galibiyet uefa için yetmeyecek. biraz geç kalinmis gibi geliyor bana. ama bjk bu skorla en azindan avrupa ve ingiltere'deki prestijini -biraz da olsa- duzeltti.

tello'nun çarpip giren golunde bende bir çok insan gibi boliçin golunu getirdim aklima. efsane cantona bi roportajinda, "boliç'in sutu tesaduf, ama arif'in attigi gol muthis" demisti. efsaneye katiliyorum.

kscgl dedi ki...

Beşiktaş'ın yenmesi yetmiyor. Wolsburg'un da puan alması lazım Mancester'dan. Sanmıyorum alacağını. İşleri zor

Büyük Kaptan dedi ki...

maçın adamı ferraridir.. rüştü ise son dakika biri nerdeyse üzerine gelen 2 şutu çelerek işinin bitmediğini gösterdi..

ferrari diyorum çünkü ilk yarıda obertan ve wellbeck'in şutlarına atlayarak topun kaleye girmesini önledi.. ağır çekimde de gördük ki rüştü kapattığı köşeyi bile doğru dürüst kapatamamış, müdahale olmasa bu iki top filelerdeydi.. ayrıca ferrari ceza sahasına gelen her topu ustalıkla uzaklaştırdı, maça çok iyi konsantre olmuş belliki..

beşiktaş bobo hariç top rakipteyken 10 kişi savunmadaydı. golü de çok bunaldıkları bir anda
buldular. tello'nun golünde boliç'in kulaklarını çınlatmayan varmıdır acaba? tarih tekerrür etti resmen..

sonrasında beşiktaş bildiği oyunu oynadı. geriye düşse bu maçı çevirmesi imkansızdı.. şartları iyi değerlendirdi, bu skorda denizliden beklenen hamle 2. yarının sonlarına doğru bir uğur inceman değişikliğiydi. bunu da tellonun sakatlanmasıyla tam zamanında yaptı belki de.. batuhana şans vermek istedi ama bu çocuk ilhan mansız'ın izinden yürüyor.. gördüğü sarı kart chelsea-beşiktaş maçını hatırlattı..

biraz da yılların sir'ü alex fergusonu eleştirmek istiyorum :) kadro seçimine diyecek bir şeyim yok, maçta izlediğimiz üzere başlayan 11 bu beşiktaşı çok
rahat yenebilirdi de.. fakat oyun riske girmişken ikinci yarıda hücumdaki değişiklik owen olmamalıydı.. owen oyuna girerken adım gibi biliyordum defansın
arasında kaybolacağını..

gibson'ın yerine carrick'i oyuna
alması da bir anlık sinirinden olabilir.. çünkü gibson'un sol çaprazdan nerdeyse rüştünün üzerine doğru gönderdiği serbest vuruşundan sonra sir'ün söylendiğine şahit olduk.. o anda dedim ki gibson'u çıkarıp carrick'i alacak oyuna, ve 2 dakika sonra aynen böyle oldu.. belki o zamana kadar gibsonun uzaktan isabetsiz şutlarının da etkisi olmuş olabilir, ama carrick dahil hiç bir manu'luya uzaktan doğru dürüst bir şut şansı tanımadı beşiktaş savunması..

evra değişikliği yerindeydi, temposu ve hücumcu özelliğinden yararlanmak istedi.. nitekim verilmeyen penaltı pozisyonunun kahramanı oldu evra..

maç boyunca 10 kişi savunma yapan bir takımı ekstra oyuncularla bozabilirsiniz.. bu yüzden oyuna giren isimlerden biri kesinlikle nani olmalıydı..

neticede ferguson ilk maçta olduğu gibi beşiktaşı yine küçümsedi ve şans da yanında olmayınca kaybetti.. beşiktaş golü buldu defansa iyi konsantre oldu,
mücadelesini gösterdi, denizliye en anlamlı 3 puanını hediye etti..

Adsız dedi ki...

man united, böylece üç istanbul takımının karşısına da bir şampiyonlar ligi maçında yedekleriyle çıkmış oldu (ilkinde, sonradan manchester'ın efsane jenerasyonu olacak gençler gs'yi sürklase etmişti, ama tabi o maçı hatırlamaz hafızasız türk basını).

korkak denizli korkmasa çok daha kolay bir maç sonu yaşar, ömrümüzden ömür gitmezdi. hücumcu bir tek bobo, arkasında tello var ve tello sakatlanınca kenarda yusuf ve tabata varken uğur inceman'ı alıyorsun. sonra da ileride hiç top tutamıyor, bir pas bile yapamıyorsun.

ayrıca, bu maçın alex ferguson'a çektirdiğini söylemek güç. vidiç dışında bir tane bile ilk 11 oyuncusuyla çıkmıyorsan demek ki yenilgiyi göze alıyorsun. zaten yenilmekle de yaşadıkları zarar da en fazla grup liderliğini azıcık tehlikeye atmak.

gokhan dedi ki...

burda bazı küçük düşürücü yorum yapan arkadaşlara soruyorum: Kaç tane 3. vey 4. torbadan gelen bir takım mancheter dan bu durumda puan çıkarmış?Bir yazsınlar bakalım. Ayrıca G.saray ın hiçbir başarısını küçümsememekle beraber şurası da ilginç bir gerçektir ki G.saray, fener ve bjk nin aksine deplasmanda hiçbir 1. torba(dikkatinizi çekiyorum) takımını yenememiştir