10 Kasım 2009

Madrid'in İki Yakası

Futbol tarihinin en unutulmaz geri dönüşleri yapan takım bu: Real Madrid. Günlerdir de bu hikayeler yazılıyordu İspanyol medyasında. İlk maçı 4-0 kazanan Alcorcon'u gole boğacaklardı. Buna inanıp Santiago Bernabeu tribünlerini doldurmuş 70 bin taraftar, bir golü görebilmek için 82 dakika bekledi. Van der Vaart'ın golüyle Real Madrid rövanşı aldı(!) turu verdi. Sahaya çıkan onbir de hiç fena değil aslında: Dudek, Lass, Pepe, Albiol, Arbeloa, Diarra, Gago, Higuain, Kaka, Raul ve Van Nistelrooy. Florentino Perez'in Los Galacticos 2 projesinin ilk fiyaskosu oldu. Derbi galibiyetle dinen teknik adam arayışları bu geceden sonra yine manşetlere çıkar. Gecenin galibiyeti Atletico Madrid'den. Bir zamanlar Marbella'yı soyup Atletico Madrid'e yatıran bir Jesus Gil vardı. Onun hatırasına bu gece Marbella'ya 6 gol attılar! 4 gol derbide yedek bırakılan Maxi'den...

7 yorum:

Pads dedi ki...

Bu rezaletten sonra bu takım ya çöker ya da tarih yazar bu sezon. Arası olamaz.

Adsız dedi ki...

Bu sene de sampiyon gene "Mes Que Un Club"

Gelecek sene de Ribery, Aguero, Arda, Pato, Torres'i alirlar insallah. Aziz Yildirim, Perez'den feyz alsin. Parayla saadet olmuyor demek ki.

ynwa dedi ki...

real madrid hala içi geçmiş raul'dan van nistelrooy'dan medet umadursun. yeni hoca gelecek de nolacak, sene basında robbenler sneijderler negredolar hatta öncesinde robinholar bu takımdan neden gitti, onu sorsunlar kendilerine. ronaldo sakat, takımda bir tane kanat oyuncusu yok. sorsan 250 milyon harcadılar. vay anam vay.

Majesty dedi ki...

Türk futbol takipçileri bu yanılgıdan hala çıkamadı. Evet, Aziz Yıldırım yerli los galaktikos falan denedi ama, son zamanlarda ne benzerliği var allah aşkına? Guiza mı? Artık Aziz Yıldırım parayı bastırırım mantığında ya da gücünde değil. Hangisi bilmiyorum, umarım ikincisidir.

reverdy dedi ki...

barnebau'da 5 €'ya bilet satarlarsa 70 bin de olur 80 binde :)

Unknown dedi ki...

Lass'ı neden çıkarttı benim aklım fikrim almıyor. Her atak adamdan başlıyordu bizim ex-skibbe gibi heralde dakikası gelince çıkarttı, tam çıkartıldığı sırada takım elbiseli bir amcayı gösterdi tribünde, kudurmuştu, ortaparmak gösterip tepiniyordu.

mourinho'nun isteği pek gerçekleşmeyecek gibi :)

hulleci dedi ki...

işin güzel tarafı, maçın bol gollü geçeceğine kesin gözüyle bakan ve bu sebeple maçı programına almayan iddaa'nın çok büyük kardan olması, aynı şekilde pek çok insanın da para kaybetmekten yırtması oldu.

hala bu devirde insanları tekellere mahkum eden çıkartılan yasaların, alınan kararların arkasında her kim varsa -yasamasıyla, yürütmesiyle-, [oto sansür] versin.