13 Kasım 2009

Lampard'ı Sakatlayan Koltuk

İngiliz Milli Takımı'nın Katar'a hazırlık maçına gidecek olmasına Alez Ferguson sağlam tepki koymuştu. Adam yılların kurdu, şimdi bir bildiği varsa da bu olanı tahmin edememiştir galiba. Futbolculara uzun uçak yolculuklarında -ki bu seferler çoğu zaman özel olur- yatak olan koltuklar tahsis edilir. Bu kez böyle olmamış. 7 saat süren yolculukta dar koltuk araları yüzünden birçok futbolcu kramp ve adale ağrısı şikayetiyle Capello'ya dert yanmış. Aralarında en kötü olan da Lampard. Önce 6 hafta oynamayacağı açıklandı, Capello müjdeli(!) haberi verdi! 3 hafta yok diyorlar. 29 Kasım'da El Clasico ile aynı gün Arsenal deplasmanına gidecek Chelsea. Sezonun en önemli maçlarından biri. Chelsea haklı olarak federasyonun kapısını çalmış. "Biz bu adama 150 bin sterlin haftalık ödüyoruz. Sizin ihmaliniz yüzünden sakatlandı. Siz ödeyeceksiniz" diye. Rio Ferdinand'ın tv seyrederek sehpaya uzattığı dizinden, David James'i o hep kaybolan uzaktan kumandayı ararken adalesinden sakatlanmasından sonra Lampard'ın uçakta yaşadığı bu sakatlıkta da futbol tarihine geçti.

10 yorum:

Unknown dedi ki...

haftada £150K mi aliyormus. aylik bir milyon USD yani. hay ak.

ebb dedi ki...

canizares de ayağına traş losyonu düşürmüş, dünya kupası kadrosundan çıkartılmıştı sanırsam. rüştü de krampon bıçağıyla kendini doğramıştı.

D.A dedi ki...

insan otururken nasıl sakatlanır ya!?!

AbSurDMaN dedi ki...

O uçaklarda milyonlarca insan seyahat ediyor, sakatlana sakatlana her gün antrenman yapan fit futbolcu sakatlanıyor. Çok saçma lan :)

Schumy dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

@absurdman

mükemmel :)

dr feelgood dedi ki...

istanbul'dan izmir'e giderken o kısa sürede belim inanılmaz ağrımıştı. hatta "testis"lerim ezilmişti. ama benim göt göbek kocaman sığmamıştım koltuğa. lampard filinta gibi nasıl sakatlandı çok garip.

MOKO dedi ki...

nesta playstation'da pes oynarken parmağını sakatlamıştı..

Larsson dedi ki...

adamların sakatlanmaları bile ilginç yahu.daha neler görecez bakalım :)

THeKiNG dedi ki...

Bunlar nasıl sporcu gerçekten anlamak mümkün değil