22 Kasım 2009

El Clasico Öncesi Dengeler

15 gün önce haber şuydu: Cristiano Ronaldo sakat, El Clasico'da yok. Dün gece itibariyle ise kabusu yaşayan Barcelona oldu. Messi sakatlandı ve hafta ortasındaki kritik Inter maçında oynamayacak. Pazar günü Real Madrid maçında da şüpheli. 3 oyuncusu da domuz gribi yüzünden kadro dışında. Real Madrid'de ise güller açtı, dün akşam kazanıp liderliği teslim aldılar ve Ronaldo, Barça'ya karşı forma giyecek. Foto dün geceden. Futbol tarihine Bilbao kasabı Goikoetxea'yı hediye etmiş olan Basklılar dün gece de bu enstantaneyi sundular. Ayıp birşey yapmıyorlar! Messi'yi durduruyorlar...

30 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

Messi'nin dün yüzüne tekme geldiğini duydum da izlememiştim, resmi görünce dumur oldum, bu nasıl bir pozisyon yahu?! Hemen izleyelim...

tofi dedi ki...

ben izledim, istemeden yaptı, tabii ayağın orda işi ne başka...

Jordi Metal dedi ki...

Aslında Amorebieta topa vurduktan sonra Messi kayıp herifin kramponuna çarptı :) Fotoğrafa bakıp ön yargıyla yaklaşmayalım hemen :)

SirEvo dedi ki...

O pozisyonda sakatlanmamış galiba ama rezalet bir hareket yav, yuh!

http://www.youtube.com/watch?v=UCwFXS9SSow

cortez85 dedi ki...

El "superbarça" lleva desde el mes de septiembre que no gana un partido fuera de casa en liga, en champions todavía no se ha estrenado como visitante, no se quizás algo falla en el país de nunca jamas.
Falto de brillo, gris, hipercriticado... pero líder.

HALA MADRID!! ORGULLO DE CASTILLA

orgullo castellano contra catalanes

Cem Kalay dedi ki...

Messi'ye yapılandan zevk almış değilim ama şunu söylemedende geçemeyeceğim;

Gülme komşuna gelir başına.

bahtiyar dedi ki...

valla messi gidip krampona kafa atmış bende ilk anda yuh demiştim resme bakınca, görüntüyü izledim birşey yok.

ACY dedi ki...

maçta pozisyonu canlı izlemeden "yuh öeh peh adamın kafasına tekme atmış cani katil kasap" demek pek doğru değil kanımca, keza o pozisyonda önündeki topu uzaklaştırmak için allah ne verdiyse vuran amorebieta ve onun savurduğu ayağa doğru koşup kafa atan (!) messi bana göre. zaten ayak yüze geldikten hemen sonra amorebieta "amann pardon valla bilerek yapmadım" jestleriyle messiye dönüp özür dileyerek yerde yatan messinin tedavi görmesi için hakemi uyardı.

Shareef dedi ki...

Kesinlikle adam messi'ye tekme atmak için yapmadı, sonra kenardan sağlık görevlilerini istedi, üzülmüş gibi geldi hatta bana :)

liverpoolicin.blogspot.com

GrandMaster dedi ki...

Maçı izleyenler bilir Amerobieta kesinlikle kasti yapmadı.Daha önceden topa çıktı.Messi'nin talihsizliği...

Sefa Hasanoglu dedi ki...

Messi krampona kafa mı atmış?

Vay canına!

Kemal Mardin dedi ki...

Ronaldo değil tüm Ronaldolar oynasa da koyarız Madrid'e.

Protanopia dedi ki...

Belki Messi biraz daha temkinli davranabilirdi ama tekme kasıtlı orada. Ne kadar Allah ne verdiyse vurursan vur ayak o kadar kalkmaz.
Üstüne üstelik kaldırdıktan sonra biraz da bekletiyor ayağı. Sonrası profesyonel denilen ama olmayan hareketler olsa gerek.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Şu aşamada bir Barça sevdalısı olarak yemişim el clasico'yu,şampiyonlar ligi patlıyor lan!Çakal Mourinho'nun kapanacak olan Inter'ini Bojan'la,Pedro'yla filanmı açacaz...

Tut ki Madrid'e yenildin,takım adam olsun 4 puan farkta kapanır,şampiyonlukta alınır,lig uzun maraton.Ama şampiyonlar liginden elenilirse rezalet...

ckokler dedi ki...

Barış abi ensantaneyi daha çok Messi sunmuştu. Fotoya bakınca Street Fighterdan çıkmış gibi duruyor da dün maçı izledim, bariz Messi havadaki ayağa gitti kafasını vurdu.
Ben hakem olsam bide utanmaz Messi ye çalardım faulü, kafa attı diye.

Endless Love dedi ki...

haftaya bayramda ne güzel maç olur şimdi...ama önce Camp Nou'da CL'de Barça'yı yenmek lazım...Sonra da Madrid yenerse Barça'yı çok karışır ortalık...olur mu olur...

M. Alper dedi ki...

Haftaya El Clasico zamani Amerika'da olacagim. Orada hangi kanaldan izleyebilirim? Bilen arkadas?

tan dedi ki...

@M.Alper,

Gol TV verecek maci. Hem kabloluda hem uyduda mevcut. Tabi Amerika'nin neresine geldigine de bagli biraz. En kotu internetten izlersin.

Mehmetcan Uzun dedi ki...

Topu can havliyle uzaklaştırdıktan sonra refleks olarak kafanızı kaldırıp nereye gittiğine mi bakarsınız, yoksa karşıdan gelen adamın suratına mı? Topa vuran oyuncunun destek ayağı yerde sabitken vuruş ayağını yaklaşık 1,5 metrelik yüksekliğe kaldırıp (çok kısa bir süre de olsa) sabit tutmasının mantığı nedir?

Maçı canlı izledim, bana bu pozisyon pek de masummuş gibi gelmedi açıkcası.

Adsız dedi ki...

Bülent Abi'nin krampon anketine "VARDI" şıkkını işaretliyebilir eleman gönül rahatlığı ile, "vardı, messi'ye verdim"

Adsız dedi ki...

M. Alper:

Amerika'da GOAL TV ve Fox Sports Spanish maci gosterecek.

MuL€ dedi ki...

messi oynasın yada oynamasın real bu maçı alacak bence

19 AU 03 dedi ki...

27 Kasım 'da Barcelona'da olacağım.Bilet için buradan yaptığım bütün girişimler olumsuzlukla sonuçlandı.Maç gününe yakın orada kasacağız artık.Zor mu zor ? Ama imkansız değil. Orada olacak,bilet konusunda daha önce tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Saygılarımla...

19 AU 03 dedi ki...

27 Kasım'da Barcelona'da olacağım.
Bu zamana kadar buradan yaptığım bütün girişimler patladı maalesef.Artık maç gününe yakın orada kasacağız. Zor mu? Zor..Ama imkansız değil. Daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar varsa,paylaşırsa sevinirim çok. Saygılarımla.

Not: Girebilirsem, çekebileceğim güzel fotoları maç öncesi ve sonrası, Bülent Bey ile paylaşabilirim,buradan yayınlanması için.

Paranoid Android dedi ki...

son cumle supermis:)

Unknown dedi ki...

Real'in kazanması ümidiyle..

M. Alper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Barizzio dedi ki...

Aceto ve tüm realciler, gözünüz aydın, real madridin tek kazanma ümidi barsanın 7 eksiği falan olmasıydı, ki o da bi ümit sadece.
Artık ümidiniz var :)
Barsalılara da avuntu: en azından çekişmeli bir maç seyredeceğiz.

Rosso Relativo dedi ki...

messi oynasın yada oynamasın barca bu maçı alacak bence

MuL€ dedi ki...

@ Rosso Relativo inter maçının bu yorumunda etkisi var sanki :) şaka bi yana yazdığımı gözden geçirme isteği hissettim maçtan sonra..Messi siz Zlatansız da olsa Xavi-Inıesta yetti ve büyük keyifti izlemek şu maçı.Mourinho ve teknik ekibinin çaresizliğini izlemekse gülümseticiydi..Ben realci deilim benim yorumum sürekli toplama olarak adlandırılan madrid takımının bu maçı kendilerini ispat etmek için en büyük şans olarak görceklerine inandığımdandı..Nolursa ölse öle yada böyle maçın keyif geçeceği kesin..