23 Kasım 2009

Catania Hesabı Kesti

Ne demeli şimdi? Matta 26:52 mi? "Kim kılıç çekerse kılıç ile ölecek" Geçen sezon Catania'yı uçuran Walter Zenga sezon sonunda görevi bırakmış, kabul ettiği teklifle de Sicilya'yı karıştırmıştı. Catania'dan Palermo'ya giden Zenga'yı eski takımının taraftarı affetmedi. Adı Mourinho giderse Inter'e teknik adam olacaklar sırasında ilk sırada geçiyordu. Düne kadar da oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet almıştı. Palermo'nun deli başkanı Zamparini'yi memnun edecek sonuçlar değildi elbette bunlar. Dün ne oldu? Palermo, Sicilya derbisinde sahasında Catania ile 1-1 berabere kaldı. Palermo tribünleri Zenga'yı ıslıkladılar. Zamparini de Zenga'yı kovdu. Sattığı takımın Zenga ile hesabı vardı. O hesabı kapattılar.

8 yorum:

julien sorel dedi ki...

bülent abi o değil de milan biraz toparlanıyo gibi sanki, ne dersin?

BT dedi ki...

@cino
dizilişi değiştirdiler, ronaldinho nun da canı futbol oynamak istiyor bugünlerde. hani ne derler:) milan milandır.

Wonderkid dedi ki...

abi bu zenga antebe de gelmişti değil mi. tipik italyan futbolu oynatmıyor bu adam ama öyle moruinho'nun yerine inter'e geçmesi filan hayal. yedirmezler ona.

Endless Love dedi ki...

WZ büyük Inter tarihinde nadide bir yer edinmiş İtalyan bayraklardan bence ancak teknik direktör olarak Meazza'nın çimlerine ayak basması çok çok zayıf olurdu...Ha Inter'in 90lardaki kaotik sezonlarında ona buna atlayan Moratti o zamanlar için böyle bir tercih yapabilirdi belki ama şu anda açık ara İtalyanın kralı takıma gelemez...Gelmesin de zaten, anılarımızda Misura forma reklamıyla kalsın hep güzel güzel...

ufuk dedi ki...

Zenga'nın antrenörlük kariyerine bakmıştım, bildiğim kadarıyla Kızılyıldız'ın dışında elle tutulur başarısı yok, çalıştırdığı kulüplerin bir kısmından kovulmuş, bana da büyük oyuncu kontenjanı dışında Inter'in başına geçmesi pek yakın gelmiyor.

GialloRosso dedi ki...

Hey gidi koca Zenga.
Yıllar çok şey alıp, götürmüş.
Dağ gibi adamdı. çöküvermiş. yazık, yazık...

Baran Doğan dedi ki...

Çok komik bir başkan ismi: Zamparini. Türkiye'de olsa hemen geyiğini yaparlardı.

orkun dedi ki...

Palermo tribünleri de keyiften ölmüştür herhalde, intikam bu kadar mı tatlı olur?