23 Kasım 2009

Barcelona vs. Inter ?

10 yorum:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Messi muhtemelen oynayabilecekmiş,ama son bir kontrol daha yapılacakmış.Zlatan'ın da yetişme şansı varmış,son bilgiler böyle.Zlatan yetişmese bile Messi sahada olacaktır muhtemelen,"El clasico var,riske etmeyelim." derlerse ağır söverim...

Messi-Zlatan oynarsa Inter'in kaçarı yok,aksi takdirde kilitleme ihtimalleri var bir nebze...

mtnsut dedi ki...

Bence eto'o kazanır.

Unknown dedi ki...

Mourinho bu maçta sazı alır eline

Sefa Hasanoglu dedi ki...

Umarım İnter kazanır. Forza Morinho!!!!!!!

Nerazzurri dedi ki...

Bu maç Mourinho'nun Barcelona'ya atabileceği en sağlam tokat olacaktır.

Halim dedi ki...

barça için çok daha onemli maç. inter bu maçi kaybetse bile, rubinle oynayacagi son maçi kazandigi taktirde gruptan çikmasi garanti(barça kieve kendi sahasinda yenilmezse). ama tabi mourinho kupanin en buyuk favorilerinden birini saf disi birakmak isteyecektir. ister ama basarabilir mi ?

biz zor gunlerin adamayiz.. interi ucluk,reali dortluk yapariz evelallah

Lupo Mannaro dedi ki...

h.sonu etoo saklandı bologna maçında.iyi bileniyor mourinho.ortada şüpheli messi varken h.sonu madrid maçı varken inter süpriz yapar barca ya avrupa ligi yolu açılır.

AbSurDMaN dedi ki...

Barça bu maçı kaybederse, Rubin de evinde Kiev'i yenerse Barça en iyi ihtimal UEFA'ya gider aman aman, geçen seneden sonra gruptan çıkamamak yıkım olur. Son maçta Inter Rubin sabaha kadar top çevirirler maçı da 0-0 bitirirler.

Endless Love dedi ki...

maç Inter cephesi açısından mesaj maçıdır..Domestik dominasyon bir yere kadar artık CL gelmeli Meazza'ya... 2 sene önce Liverpool, geçen sene United derken en elit takımlar karşısında başarısız olunuyor sürekli...Bunun aksinin de mümkün olabileceğinin gösterilmesi açısından tam yerinde olan karşılaşma... Avrupa'da kupa kaldırmayalı 11 sene oldu bu sezon... Inter artık avrupada da yürümeli...

tofi dedi ki...

ertem şener gibi, messi bu neyin nesi :) diyelim. geriden de xavi, iniesta. 3 ü yeter...