24 Kasım 2009

Barcelona İçin Sırat Köprüsü

Geçen sezon ne var ne yoksa kazanmış takım bu sezon Şampiyonlar Ligi'nden gruplardan çıkamama tehlikesiyle karşı karşıya. Barcelona zorlu bir fikstürden geçiyor. A. Bilbao deplasmanı ardından bu gece Inter ve hafta sonunda El Clasico. Messi'nin bu maçta önce kesin oynamayacağı açıklanmıştı. Bilirsiniz son sözü MR söylüyor. Mucize bekliyoruz demişti Katalanlar. Aziz Jordi yine girdi devreye. Bu gece oynarsa sakatlığının daha da ağırlaşıp hafta sonunda tribüne çıkma ihtimali de var. Barcelona'nın eski tercümanı Camp Nou'ya kazanmaya geliyor. Kazandığı takdirde, Rubin de Dinamo Kiev'i devirirse son hafta al gülüm ver gülüm yapacaklar. İbrahimovic düzeldi. Abidal, Toure ve Marquez'in de domuz gribi yüzünden olmaması Guardiola'nın hayatını zorlaştıracak. Inter, Barcelona'yı kendi evinde iki kez yenememiş, 0-0 bitmişti maçlar. Bu sahada ise 2002-2003 sezonunda Barcelona 3-0 kazanmıştı. Maçın hakemi Massimo Busacca. Ankette %55 Barcelona kazanır önde gidiyor...

15 yorum:

benden bu kadar dedi ki...

barçaya baksana, 7 tane altyapıdan adam oynayacak. adamlar kendi kendine yetiyor valla. 2 tane de inter'den gelme var. hayırlısı bakalım, 1-0 olsun barça'nın olsun.

ufuk dedi ki...

çok karışık grup, yine beraberlik ağır basıyor, hesaplar son haftaya kalır gibi.

SirEvo dedi ki...

Barça alır gibime geliyor Messi olmasa da..
İnşallah canlı canlı izleyebiliriz. :)

Unknown dedi ki...

İnter'in maçı almasından yanadır gönlüm :)

Engin dedi ki...

eto'o'nun bedduası tuttu diyebilir miyiz olanlar için? :)

Adsız dedi ki...

Assolist'ler sahneye en son cıkar.
Başkada nedenirki yada beklenir.Grupdan cıksın yoksa uefa ligine kalıp 2 numaranın heycanını bitirir.

İsim dedi ki...

tayfun'a bir yandan katılırken bir yandan da Barcelona'nın Ali Samiyen'e Rijkaard'ın evine gelme ihtimalini de seviyorum.

Nerazzurri dedi ki...

En kötü 1 puan alıp döneriz

Selocan dedi ki...

Sadece Barcelona değil pek çok büyük takımın bu sene UEFA'da oynama ihtimali var. Bu sene UEFA CL'den çok daha ilgi çekici olabilir.

Şöyle bir bakınca Liverpool, Milan, Marsilya hatta Real Madrid,Atletico, Barcelona- Rubin. Bu takımlara bakınca UEFA çok daha ilgi çekici olabilir.

Derya Çebi dedi ki...

Gene kuru bir maç olur. Mourinho kitlemek için elinden geleni yapacaktır. Tahminim bir farkla Barcelona kazanır.

http://rock-okulu.blogspot.com

Halim dedi ki...

rubin-kiev maçinin erken oynanmasi aslinda bu iki takim için buyuk dezavantaj teskil ediyor. olasi bi beraberlik, gece oynanacak maçin içine edebilir..

bu arada fb nin adi birkez daha sikeyle anildi. almanlardan sonra bu kez fransizlar iddiayi ortaya atmis. stadin altinda vakif odasinda içkili kumar oynayanlarin bu olaylarda ilgisi olabilir diye dusunuyorum, neticede huylu huyundan vazgeçmez. aklima birden fb yonetiminde onemli yerlere gelmis, transferleri bizzat bitirmis cihan oskay geldi. fb medyasi ustune cullanip adami deli yurdunu koymuslardi. gerçi bu kez davaci avrupa, ulusoy da yok.. olayin takipçisi olmakta fayda var

Rosso Relativo dedi ki...

Barca sağlam kurban kesmiş, sırat köprüsünü iyi geçti...

spahi dedi ki...

tamam barça çok iyi güzel de herşey xavi'de bitiyor messi yoktu ama oynadığında da artık topu ortasahadan alıp kaleye girmiyor, sağ açıkta bitirici gibi oynuyor ya da golü atıyor ya da son pası veriyor. Ama organizasyon xavi'ye bakıyor, biraz da iniesta sorumluluk alıyor, diğerleri de görevlerini yapıyor, shaq da adam değil zaten

syzer dedi ki...

sinan engin barcelona'ya çift santrafor oynuyor demişti.Şimdiki dizilişe bakıyorum 4-3-3!!
Futbol otoritelerimize bak

cem dedi ki...

@Selocan24 : kactan veriyosun Dsmart'i ;?