3 Kasım 2009

70 CC Ortega

Huylu huyundan vazgeçmiyor. Vazgeçmeyince de futbol ondan vazgeçiyor. Artık 35 yaşına geldi. Kaç kere kadro dışı kaldı, kaç kere geri döndü, hesabını yapamayacağım. Ariel Ortega bir kez daha kapının önüne kondu. Alkol problemini aşamadı. River Plate zaten anlamsız bir sezon geçiriyor. Sahalarındaki Lanus mağlubiyetinin ardından ilk faturayı da ona çıkarmış teknik direktör.

10 yorum:

varol döken dedi ki...

ben de türkiye'ye gelmiş geçmiş en yetenekli (sadece yetenek, yaptıkları değil) futbolcunun o olduğu, maradona'nın gerçekten bir veliahtı varsa yine o olduğu ve istanbul'da ilk görüntülendiği kızın bizim eski komşumuz olduğu iddialarımdan vazgeçmiyorum...

eh sevdamız ortak ne de olsa, 70likler...

Ortega dedi ki...

Varol Döken'in yorumunun altına imzamı atarım.

Islak imzamı atarım hem de...

FASLI dedi ki...

Maç oynanırken Ceyhun Eriş'in hışmına uğradıktan sonra bile O'na pas atmayı ihmal etmemişti. O an'ı hiç unutmam. Bir de Gs maçında formasını vücudundan sıyırıp yaşadığı gol sevincini...

Taci YALÇIN dedi ki...

Ne yaparsa yapsın, eğer tek bir futbolcu seçme şansım olsaydı Ariel Ortega'yı seçerdim Türkiye'ye gelmiş geçmişler içinde. 6-0'lık maçtaki performansını unutamayacağım. Ve sevincini de. Varol Döken'in söylediğini söylediğim zaman tüm arkadaşlarım "hass.. lan" diye başlayan cümleler kursa da, sonuna kadar katılıyorum Varol Döken. Büyük topçuların büyük sorunları olur. Keşke Fenerbahçe'de daha fazla kalabilseydi, gönlü hoş tutulabilseydi.

benjcev dedi ki...

türkiye'ye gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcu marek hainz'dır. bu bir gerçek. bugün sorsalar, hangi futbolcuyu bu kadroda görmek istersiniz diye, "hangi kadro?" derim.

steven_stiffler dedi ki...

Varol Döken ve Ortega'nın yorumlarına imza atıyorum bende.

Ortega kesinlikle en iyisiydi.İzlemeye doyamamak en büyük şanssızlığımız.

Brainfour dedi ki...

Gheorghe Hagi
fazla söze gerek yok...

varol döken dedi ki...

@brainfour
fazla söze gerek yoksa bu kadar söz nereden çıkıyor be abicim...

fazla söze gerek var, daha fazla söze gerek var hem de... marek heinz'a da, fadıl vokri'ye de, dominic iorfa'ya, cemaluri'ye hep gerek var... bunların gelmiş geçmiş en iyi yabancı olduğunu yürekten savunacak, futbolun aslında ezberlediğimiz, bildiğimiz kalıpların dışında kendine has başka bir güzelliği oldunu hatırlatacak her söze herkese gerek var...

ıslak imzaya gerek yok ama ne o öyle ıslak odun gibi:)

caven dedi ki...

futbolun romantik tarafını bikenara bırakacak olursak bu adamın arjantin'in her 2 senede bir "yeni maradona","bu sefer ki kesin maradona" diye çıkardığı ve sonu maalesef hüsranla bitip tıpış tıpış ülkesine geri dönen futbolculardan hiçbir fazlası yoktur.şu yetenekli ama oynamıyor olayını da bi anlayamadım.İlkokul ögretmenlerinin veli toplantılarında "zeki ama çalışmıyor" demesi kadar saçma bi mazeret.

mre dedi ki...

arjantin'de doğan her 100 çocuktan 95'i 10 numara olarak doğuyormuş öyle duyum aldım :) sanırım maradona etkisi. ortega'da 10'lardandır.