3 Kasım 2009

Milan vs. Real Madrid

Batmış Milan'ı dirilten 2-3'ün rövanşı var bu akşam San Siro'da: Milan-Real Madrid. Kaka "Beni ıslıklamayın" diyor Milan taraftarına. Bence alkışlarla karşılayacaklar. Bu sezon çıktığı iki zor maçı; Sevilla ve Milan'ı kaybeden Real Madrid, Milano'ya da Cristiano Ronaldo'suz geldi. "Raul oynasın da nerede oynarsa oynasın" diyor İspanyol medyası. Solda Marcelo'yu kesip Raul'u yazanlar bile 11'e. İki takımın da sponsoru aynı olunca; Madrid'deki maçta bwin ve win.com ayrımına gitmişlerdi. Bugün de öyle olacak. Milano'daki son maçı Milan 1-0 kazanmıştı 2003'de . Real Madrid, İtalya'daki son 6 maçında sadece Roma'yı (3-0) yenebildi. İtalya'da bugün yine 1989'da Milan'ın 5-0 kazandığı maç manşetlerde. 3 kare fotoğrafı paylaşmak istedim. Teknik direktörler Beenhakker ve Sacchi... Rijkaard'ın golü ve sezon başında Galatasaray ile görüşen;anlaşamayan Schuster ve bugünün hocası Rijkaard karşı karşıya... Maçın golleri de bu videoda.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Schuster'den ziyade ayhan akman gibi durmuş orada : )

mre dedi ki...

bu maçı hatırlıyorum. real'in klasik kısa boylu kalecilerinden buyo kaledeki. golleri doğru gördüysem ancelotti, rijkaard, gullit, m. van basten, ve donadoni atmış. yaşlanmışız ulan :(

ynwa dedi ki...

pellegrini, getafe macından sonra bu maçta da raul'u yedek bırakma cesaretini gösterebilirse, real için dönüm noktası olabilir bu maç. aksi olursa takımın ne şekilde oluşturulduğu çok açık bir şekilde ortaya çıkacak.

waciboy dedi ki...

Yazıda çok fazla hata var anlaşılması zor oldu gerçekten.

hulleci dedi ki...

çok güzel maç oluyor vallahi. öyle voleler rövaşatalar goller havada uçuşmuyor ama tempolu ve acayip heyacanlı gidiyor. iki taraf da çok istekli, ilk yarı kaka ve benzema çok motiveydi. ikinci yarı milan gene milanlığını yapıp maçı öldürür mü diye korkuyordum, yapmadılar hatta maçı domine ediyorlar ikinci yarının ilk 20 dakikasında.