13 Kasım 2009

100 Yıllık Kulübü Oyuncak Edenler

Bütün Avrupa'da bu ve buna benzer fotoğrafların altına aynı şeyi yazıyorlar: "Vassell'in oynadığı Ankaragücü kulübünün parası olmadığından oyuncu otelden kovuldu." Tüm bu rezalete katkıda bulunanları tebrik ediyorum(!) Bu saatten sonra yabancı futbolcular bakalım nasıl gelecek bu ülkeye. 100 yıllık kulübü yönetmek yerine 100 TL'ya alabilecekleri bir menajerlik oyununu oynasalardı bunca rezalet yaşanmazdı.
Siz siz olun, çocuklarınıza çocukken oyuncak alın.
Hiç olmazsa kırdıkları hayat değil bir plastik parçası oluyor.

22 yorum:

Ace Ace dedi ki...

Hatta Ankara Belediye Başkanlığı yerine Sim City oynasalardı diğer rezaletlerde yaşanmazdı.

Şaka bir yana Ankaragücü'nün eski başkanı Cemal Aydın'a da tebriklerimi gönderiyorum(Her ne kadar bilmeyecek olsa da). Umarım diğer Anadolu klüpleri de aynı kafadaki başkanlara sahip olurlar da teknik direktör göndermek bu kadar kolay olmaz.

Eh Vassell gibi Avrupa'nın alay konusu olan bir oyuncu dahi olsa bir oyuncunun bu duruma getirilmesi Ankaragücü'nün ve Türkiye'nin adına çok büyük bir leke vurdu.

Ve son bir şey.. Bu olanlar bana efsanevi Malatyaspor'u hatırlattı.:D

Trapped Scorpion dedi ki...

federasyonun yerinde olsam bu yönetimi ve davranışlarını incelemeye alır, oyunculara ve hikmet hocaya yaptıkları, ayrıca türk sporuna verdiği zarardan dolayı ibretlik bir ceza verirdim.

ama hala bu aileye verilen tepkiler "siyasi" olarak adlandırılıyor.

en çok da herşeye rağmen ankaragücü takımını savunan ve şampiyonluğa oynayacağını zanneden "gerçek" ankaragücü taraftarına üzülüyor ve şaşırıyorum. 3 takımdan başkası şampiyon olamaz demiyorum ama böyle bir anlayışın şampiyonluğuna "karma" nın izin vermeyeceği kanaatindeyim..

Taxden dedi ki...

Çakal gibi gülenlere yakışan budur.

bonaventure dedi ki...

ace ace@
umarım sonları da malatyasporun başkanınki gibi olur.

Unknown dedi ki...

Türk futbolunda varolan irin nihayet yeryüzüne intikal etti.Bu durum yanlızca Ankaragücü kulübünü yöneten ya da yönettiğini sanan kişi ve kişilerin suçu değildir.Bu işler kötü gittiğinde paspas altına pislik biriktirip temiz futbol ile paklanmaya çalışanlarındır!

alchoburn dedi ki...

yahu bu arada hürriyet'te çıkan vassel'ın atatürk resmini yanından ayırmaması hadisesi nedir onu merak ediyorum. aslı astarı var mıdır? hürriyet'e inanılmaz da pek :)

Ocakçıyan dedi ki...

FM OYNAMALARI İYİ TERCİH OLURDU

İsim dedi ki...

Fotoğrafta sağ kolunun altındaki duvardan yürüttüğü yağlı boya meyve çanağı tablosu değilse bahis geçen Atatürk resmi olsa gerek.
Bunlar daha başlangıç
Türk futbolununun 'bile' görmediği sakillikleri sahneleyecek bu aile.
Ne yazık ki oyun sahaları da Ankaragücü.
100.yıl gazı ile şeytanla anlaşma yapanlar bunun lanetinden zor kurtulurlar.
Basitleştirilmiş bir Faust,ilkokul müfredatında zorunlu olsa idi keşke.

cerkez1905 dedi ki...

isim nickli arkadaş güzel yazmış ben yazacaktım kısaltmışş...

100.yıl gazı ile şeytanla anlaşma yapanlara az bile bu olaylar..anlamadığım her yerde farklı olduğu söylemeye çalışan ankaragücü taraftarı nasıl oluyordu bu kadar senedir tribünde her maç küfrettikleri melih gökçeke karşı durmazlar..forumalara bakıyorum da melih gökçen şampiyon yap bizi havasındalar bi çoğu...

yani acı ama gecekondu da orjinalliğini kaybetmiştir....

Adsız dedi ki...

benim anlayamadığım bunca olaydan sonra ankaraspor küme düşerken nasıl oluyorda ankaragücü süper ligde kalabiliyor? eğer ceza kesilecekse neden zaten gözden çıkarılmış olan ankaraspor tekmeleniyor?

Unknown dedi ki...

Atatürk resmini şöyle açıkladı, her yerde bu fotoğrafı gördüğünü, insanların önem vermesi sonucu yaşadığı ülkedeki bu önemli adamı daha yakından tanımak istediğini söyledi.

todor dedi ki...

Gökçekler herşeyi kirlettikleri gibi Ankaragücü'nü de kirlettiler. Daha önce küfür ettikleri gökçek'e bugün bizi şampiyon yap diye ağlayan taraftarına da müstehaktır...

Unknown dedi ki...

Esas önemli olan;Bu Gökçek A.Ş den korkudan dolayı basının en agır topları bunun hakkında bir derece agır eleştiri bile yapamıyor.. Herseyin para ile olacagını zanneden bir zihniyet oldukça, Bu Ankaragücünden bir cacık olmaz... Onun icin bravo Gecekondu diyorum; Dakika 6. olunca siz Bursa diye bagırmaya devam...Kimsenin sert tepki veremedigi bir ortamda bu adamlar kafalarına göre herşeyi yapabiliyorlar..

Mehmet Reşit dedi ki...

Şu haberin en altında, otel müdürünün demagoji tarihine geçecek enfes bir açıklaması var;

http://sabah.com.tr/Spor/2009/11/13/kapi_onune_koyma_ingiliz_basininda

Adam öyle bir yuvarlamış ki lafı, ben bir ara Vassel hâlâ otelde sandım.

rimedsuk dedi ki...

Ankara halkına da, Ankaragücü'ne de müstehak

Eren dedi ki...

Adamları da anlamak lazım 2 ev geçindiriyorlar..

handjar dedi ki...

@aceto: bülent abi keşke yazmadan araştrsaydn vassell evi yakında tutulack ondn bir yöneticinin oteli olan metropolitan otele(ankaranın en iyi oteli) çıkması rica edilmiştir ve vassell de oteli beğenmeyip ankara rixos'a geçmiştir.kendi sitesinden yaptığı açıklamada bu yöndedir ankara karşıtı istanbul aşığı medyanın bir oyunudur böyle haberler...
@rimedsuk:kardeş 2 düşün bir cevap ver biz sizin gibi sözde büyüklere değil de kendi memleketimizin BAŞKENTİMİZİN en büyüğüne aşığız..

Mant dedi ki...

Bu vesileyle Ankaragücü ikinci defa Guardian Football'da. Vassell'e yapılan karılamanın fotoğraflarından sonra bu mevzu da Rumour Mill'e mavra oldu:

"Waking up cold, unshaven and smelling of stale urine this morning before bathing in a pool of his own warm, fresh tears is Darius Vassell, who has been evicted from his hotel after his Turkish club, Ankaragucu, failed to pay his bills. 'I wonder if I should just go home,' he sobbed."

Aslında düşününce, 100. yıl için fena tanıtım da değil, büyüklerden çok anılıyor Ankaragücü'nün adı Ada semalarında... :))

http://www.guardian.co.uk/football/2009/nov/13/football-transfer-rumours-manchester-city

TA dedi ki...

avrupadan bu topçular bundan sonra nasıl gelsin demişsin aceto.
normal olan gelmemesi.bu ekonomik durumda gelmesi anormal değilmi?borçlanarak alıyorlar.gelmemesi normal gelmesi anormal.ama bundan sonra gelmez demekte hata.merak etme bu sistem(borçlanma)devam ettikçe yine gelecekler ve parayı götürüp gidecekler.bu işler tff nin el koyması ile düzelir.borçlu kulübe transfer yasağı getirilir.dünyada işler böyle yapılıyor.leeds unt örneği.ödemeler olmazsa bir alt lige düşürülür.o zaman gerçek anlamda süper ligde butür transfer rezaletleri olmaz.

Sinan Yılmaz dedi ki...

Hehe Ahmet Gökçek'e FM alalımda oynasın çocukçağız demek istemiş Bülent ağabey :)
Çok iyi söylemiş.

GP dedi ki...

abi ne güzel demişsin..
başka söze ne hacet..

Üni - Güç dedi ki...

Öncelikle kulaktan dolma bişeyler karalamışsınız ama yorumlara da bakılırsa hemen inanılmış bazı şeylere.

Birinicisi, Vassell otelden atılmadı, Ankaragücü yöneticisi yani Metropolitan oteli sahibi kişi Vassell'in Crowne Plaza'dan çıkıp kendi oteline geçmesini istedi.

Yani masraflardan kısmak amaçlıydı, malesef basında otelden atıldı diye çıktı.
Ve şu an Vassell Ankara'nın en ünlü otellerin birinde kalmaya devam ediyor.
Biraz daha araştırıp yazsaydınız, Vassell'in internet sitesinde bu konuyla ilgili açıklama yaptığını görecektiniz.