16 Ekim 2009

Valencia Barça'yı Beklerken

Hafta sonunda Valencia-Barcelona maçı var. Real Madrid'in Sevilla deplasmanında bıraktığı 3 puanın ardından Barcelona bakalım bu sert deplasmanda darbe yiyecek mi? Valencia sitesinde taraftarı gaza getiren bir video yayınlamış ancak bu İspanya'da futbolda şiddet ile uğraşan komisyon tarafından sert bulunmuş. Takdir sizin...

12 yorum:

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

el valencia tiene el deber de ganar mañana jugando en casa,ya sabemos ke el barça es espectacular pero solo ganaron de 1 al almeria en casa...no es para tanto,el valencia si hace un partido serio en defensa puede ganar sin problemas,ojala juegue villa!

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

i saw same things between mario kempes and migueli or suker (valencia) against ronald koeman..

MARADONA AND TEAM OF ARGENTINA POLLUTE WORLD CUP AND SOUL OF FOOTBALL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SirEvo dedi ki...

Barça parçalar. :)

Schumy dedi ki...

Heyt bre Mendiata ne güzel topçumuzdun sen.

oztan dedi ki...

Valencia, Barca'ya uzaktan çok fazla gol atmış. Videodan bunu anladım. Bir de burası Mestella dediği kısmı söktürdüm. Valencia puan alır gibime geliyor.

Mr.Eko dedi ki...

haha Valencia fazla gaza gelmesin, Valencia'nın hoplite leri varsa, barcanın her biri "champion".

dersini almış da ediyor ezber dedi ki...

gaza getirici videoda rakip takımın gollerine niye yer verilir ki? ben de onu anlamadım

Adsız dedi ki...

Atmosferle başlamışlar. Dolunay ve yıldırım geliyor ekrana. Deyim yerindeyse, "santrayla" bilinçaltımıza atak yapılmaya başlanıyor.

Arka arkaya gelen sahnelerle ordu-tribün ve Leonidas-"Kaptan" Marchena analojileri kurulmak isteniyor ve bu şekilde bilinçaltımıza yapılan saldırı sürdürülüyor. Daha sonra yine Leonidas'ın sert yüzü ve Valencialılara seslenişi ile ardından yakın planda ikili mücadeleler videonun son kısmında ekrana geliyor. Bunlar ekranda arka arkaya gösteriliyor ve izleyicinin zihninde bir bütün oluşturulmaya çalışılıyor.

Ekrana yansıyan çeşitli yazılarda kırmızı renkte belirgin olmayan şekiller yardımcı grafik unsur olarak kullanılmış. Böyle bir grafik unsur bu videoda tesadüfi bir şekilde kullanılmış olamaz. Mevcut atmosfere de renk ve şekil ile katkıda bulunuyor. Müziği de eklediğimizde "sahne" tamamlıyor.

Bülent Bey,

Bu blogu takip eden ve yaşları küçük olduğu için bu tarz sunulan bir içerikten etkilenecek epey sayıda insan var. Onlara kötü örnekler göstermemek adına, siz böyle bir videoyu bu ortamda paylaşmamalısınız.

"Amansız ol" skandalını da hatırlayalım. O videoya burada yer vermiştiniz. Yapılan yorumlar ise epey kaygı vericiydi çünkü eleştiri getiren yoktu. Siz de eleştiri getirmemiştiniz o videoya. Üzücü...

BuRaK dedi ki...

ramon abi sen yaşlanıyorsun galiba. suker sevillada oynadı. valenciada oynayan yugoslav mijatoviçti :)

Schumy dedi ki...

Ne oldu Barca fanları ?

Yazın hele bir görelim, ne oldu "champion" Barca' ya ?

Adem dedi ki...

mendieta.. o nasil bir goldur bre...

cem dedi ki...

@Ege Sezen
hangi gezegende yasiyosun merak ettim. planet of teletubbies falan mi?

bu arada dublajda bizden kötü ülkeler de varmis, bunu gördüm. ne bayat bi sestir o adaminki