23 Ekim 2009

A. Madrid'in Yeni Hocası

Kendin çalar, kendin oynarsan olacağı bu. Fatih Terim böyle bir teklif almadım diyor, Atletico Madrid tarafında bizim burada haber çıkana kadar Terim adı geçmemiş. Dün anketlerde Aragones %50'nin üzerinde oy almıştı. Laudrup teklifi kabul etmeyince, Spalletti de pahalı gelince Quique Sanchez Flores'i göreve getirdiler. İlk işi enkazı kaldırmak olacaktır. Quique Sanchez Flores'in babası eski Real Madrid'li futbolcu Isidro Sanchez. Real Madrid alt yapısında da çalışmıştı. Schuster gibi Getafe'de parladı. Valencia'daki 3 yılın ardından geçen sezon Benfica'nın başındaydı.

8 yorum:

benden bu kadar dedi ki...

aragones'in enkaz takımı toparlayamayacağı fikri var bende. iyi oyuncular lazım o adama.

benden bu kadar dedi ki...

- ki zaten aragones geçmemiş takımın başına :D

Can dedi ki...

Düpedüz mazoşist Atletico tarafı. Resino'nun yerine düşünülen isimler arasında Terim(!)'de dahil olmak üzere en zayıf isim bana göre. Bizim basın yalan yazıyor belki ama, Flores ile karşılaştırdığımda Terim daha iyi bir seçim olurmuş. Hayırlısı diyelim. Bu kadar potansiyelli bir kadro nasıl bu kadar başarısız olur çözebilir umarım.

Shareef dedi ki...

Spalletti çok iyi olurdu orada ama...
Bu adamcağız da birşey yapamaz bence

www.liverpoolicin.blogspot.com

John Doe dedi ki...

bu adama yakışıyor teknik direktörlük
isterse kötü hoca olsun

Unknown dedi ki...

acıklı bu adamın hali... hiçbir ışıltısı olmamasına rağmen saçları jöleler uzun paltolar giyer karizma paralar... çakma joselikte iş yapıyomuş demek ki...

Adsız dedi ki...

a. madrid tarafını bilmem amam fatih terim yakın gelecekte beşiktaşa gelebilir gibime geliyor beşiktaş olmazsa uzak bir tarihte belki fenere gider gibi. yurtdışında da üst düzey hiç bir klubü çalıştıramaz gibime. dandik dündik takım çalıştımaya yanaşmayacağını düşünüyorum bu durumda da büyük ihtimalle emekli olur.

lembo dedi ki...

benfica-galatasaray maçında inanamamıştım.. benfica'nın potansiyeli yüz üzerinden yetmiş ise, potansiyel kullanma oranı yüzde on falandı.. o kadroyla o kadar kötü futbol, başarısız sonuçlar da kolay olmasa gerek..