10 Ekim 2009

Huntelaar-Ribery-Villa-Akinfeev

Devre arasına çok var ama transferde spekülasyon bitmez. Huntelaar, Ajax'tan ayrılırken ah mı aldı nedir bu kez de Milan'da kapının önüne koymaya hazırlanıyorlar. Real Madrid'e geldi, ne olduğunu anlayamadan Milan'a gitti. Şimdi de Milan Adriano için çalışıyor. Amaç Inter'in eski yıldızını alıp ortalığı alevlendirmek. Luca Toni ve Pavlyuchenko da listede. Biri gelirse Hollandalı gidecek diyorlar. Beşiktaş ve Fenerbahçe için adı geçecektir, şimdiden not düşeyim. Manchester City devre arasında da transferde saldıracak. Ribery için 70 milyon euro diyorlarmış ki bence Almanlar, devre arasına kadar şampiyonluk yarışında fark büyürse lanet olsun deyip Fransızı satabilirler. Manchester United'da da Owen sakat, Berbatov tartışılıyor, David Villa yine gündemde. Bir de ilginç haber var. Geçen gün blogda tartıştığımız CSKA Moskova kalecisi Akinfeev'i Akex Ferguson istiyormuş Manchester United'a. Harika transfer olur. Robinho, Barcelona'ya geliyor haberleri de 2 gündür Katalan medyasında manşetlerde.

11 yorum:

Can dedi ki...

Haberlerden sadece Akınfeev heyecan verici.Dünyanın en iyi kalecisi olmaya aday; sakatlık olmasa çoktan gelmişti daha yukarı seviyeye. Yeni Lev Yashin. MANU'ya da yakışacak adam.Her ne kadar gönül Liverpool ya da Barça'ya istesede.

Selocan dedi ki...

Robinho Messi önlerinde de Zlatan çok tehlikeli olur. Ama bu sorunlu adamı alır mı Barça ? Akinfeev de hakediyor artık adam gibi takımı Manchester cuk oturur. Ribery Real'e gider bence.

flyingdupe dedi ki...

dangalak milan. bir miras nasıl yenir bknz. şekil A.

. dedi ki...

akinfeev i fenere istiyordum ben 2 yıldır laanet :D iyi bir takımı hak ettiğini düşünenlerdenim ben de ^^ az mı uğraştım fm de onu almak için. gelmedi orası ayrı mesele :D barca ya da gidebilir bak, o victor valdes e olduğum kadar hiçbir oyuncuya uyuz olmuyorum.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Robinho'yu alsın hele yakarım o klübü.Robinho ne lan?

mre dedi ki...

@vakilinchuk
al benden de o kadar. yardım ederim sana yakmanda :)

Chloroform dedi ki...

huntelaar aslında beşiktaş'la fenerbahçe'den çok galatasaray'ın aradığı forvet tipi. baros'la nonda'yı ilk fırsatta göndermek isteyen yönetimin ihtiyacını bir hayli karşılar.

lionel dedi ki...

robinho nun barçayla işi yok.sol kanada asker lazım şovmen işe yaramayan adam değil.

robinho32 dedi ki...

huntelaar bize gelsin ya valla bize gelsin çok istiyorum ben o adamı söz formasınida alcam haldun abi lütfen getir huntelaar bizde şov yapar rekor kırar valla hadi be haldun abi alın şu adamı nolur alın

osmancanpolatblog.com dedi ki...

barca robinhoyu alacagina riberryi alsin messi ibra riberry muthis bi uclu olurlar

Unknown dedi ki...

chelsea ribery'ye yazın €65 milyon + Bosingwa'yı önermiş.

http://www.guardian.co.uk/football/2009/nov/22/ribery-chelsea-bayern-munich-bosingwa