27 Ekim 2009

Hayat Sana Güzel

Vallahi hayat sana güzel kardeşim. Arjantin'e gidiyorsun, teknik direktörlük yapacaksın yanında da Kristina var. Lothar Matthaus, Racing'in başına geçti. Alman macera seviyor.

Edit: Matthaus son anda kıvırdı ve Arjantin'e gitmedi.

6 yorum:

Schumy dedi ki...

Galatasaray' ın sene başında karşılaştığı Levadia Talinn takımını da çalıştırmamış mıydı bu adam ? Ciddi anlamda gezmeyi seviyor demek ki.

mre dedi ki...

Adı sanı duyulmamış nere hangi takım varsa gitti. Gezgin abi matthaus.

sMAnia dedi ki...

aslinda almanyadan bir takim 3lig dahi istese göbek ata ata gelecek, zaten kendiside hep bunu ifade ediyor... ama bu adamdan herkez gicik kapmis be kardesim, almanyada istenmeyen adam budur yani... ne zaman nerde bir TD giderse kendisi yemeden icmeden sorulmadan hemen bir demec veriyor "beni isterlerse gelme ihtimalim yüksek gibi" felan... ünlü bir spor gazetesindede bir kösesi var yaz babam yaz... nezamn almanyada bildik bir futbolcu önemli birsey yaparsa, o önemli seyi kendisininde yasadigini ne oldugunu bildigini yaziyor ama kendisinin daha önemli oldugunuda belirtmeden gecemeyior...
bu tutum ve yazilar yüzünden vede Hoeneßten sanirim bu adam sevilmiyor...

Bochum gibi mainz gibi takimlar bile külüplerini cayaklara emanet ediyor bu akildan bile gecmiyor - kendi aklindan gecsede :-)

o yüzden bu emminin kürkcü dükkani yok sadece made in germany :-P

salamy dedi ki...

Kendisinden 3.tekil şahısmış gibi bahseden adamın yanına Kim Kardashian'ı koysan fayda etmez.

Adsız dedi ki...

son dakikaya kadar umarim gerceklesmez diyordum. sen kim arjantinde takim calistirmak kim. futbolculuguna lafim yok ama bu adamdan ne "adam" olur ne teknik direktör. independiente taraftari olmak vardi simdi.

Adsız dedi ki...

gelisme var, alman bild gazetesine göre matthäus teklifi bu gece reddetmis. nasil mi? sms ile. cok yakismis kendisine.