3 Eylül 2009

Yiğiter Uluğ Aceto Blog'da

Avrupa Basketbol Şampiyonası 7 EylülPazartesi başlıyor ve ben blogda bir ustayı ağırlıyorum. Yiğiter Uluğ, şampiyona boyunca blogda yazacak. İlk yazısı 6 Eylül Pazar günü.

27 yorum:

Maslow dedi ki...

basketbol pek ilgi alanıma girmesede yiğiter uluğ kalemini beğendiğim bir yazardır. merakla bekliyorum.

Consigliere dedi ki...

mükemmel bir gelişme.Yazılarını bekliyoruz..

wolken dedi ki...

harika bu =)

Luscus dedi ki...

Teşekkürler Aceto ve Yiğiter Uluğ :)

Hemen yorumculara ve Yiğiter Uluğ'a bir sorum olacak izninizle :)

Milli takımın Avrupa şampiyonasında Orlando taktiği ile çıkmasını ve Hidayet'ten maksimum verim alarak oynamasını istiyorum.(Okur olsaydı Utah sistemi isterdim :P )

Tunçeri-Güler-Türkoğlu-İlyasova-Savaş

Bence milli takım için en ideal ilk 5.Rotasyonda da Kerem yerine Ender değil Engin,Sinan yerine Ömer,Oğuz yerine de Ömer'in oynaması bizim için daha iyi olur. Gerçi Tanjevic şimdiye kadar oynattığı sistemi bozmayacaktır.Tahminim ilk 8 Tanjevic'le başarıdır.

Sencer Yücel dedi ki...

başlığı ilk gördüğümde daimi bir transfer sandım ama buna da şükür. teşekkürler...

Aykut dedi ki...

süper.. teşekkürler

orloff dedi ki...

Çok çok teşekkürler. Sesini de özledik. Umarım yorumlarını da yakında duyarız maç anlatımlarında.

Sade dedi ki...

şimdiden, bi daha....

natura horror vacui dedi ki...

çok yakışıklı olmuş. ne kadar basketbol aşığı bir insan olduğunu geçen sene farnkfurtta görmüştüm. biz gece 2de frankfurtta bir bara yanımızda kızlarla giderken, o murat didin'le içeri girdi:p

Laff a Lympics dedi ki...

kısa bir süre için de olsa çok iyi tranfer olmuş.

sedath dedi ki...

Avrupa basketboluna en yakın olan ve en fazla bilgiye sahip olan yorumcularımızdan. Şahane bir transfer olmuş. Merakla bekliyorum yazılarını.
Takımın kurgusu konusunda Luscus'a katılıyorum fakat kadro yapımız maalesef buna uygun değil. Bunu oynamaya çalışmak bile heyecan verici olabilir fakat bunu başarabilmek için Ersan'a sürekli şut yaratmamız gerekmektedir. Ersan oyundayken neredeyse hiç yüzüne bile bakmıyor muhteşem guardlarımız. Üstelik bence Ersan Hedo'dan sonra bu takımın ikinci skor opsiyonu olmalıdır.

csyasoo dedi ki...

Çok güzel takipde olacağız.

mre dedi ki...

Yiğiter Uluğ'yu özleyenlere bir güzellik yapalım. Çarşamba günleri 17.00 civarlarında (tam saatini bilmiyorum tesadüfen yakaladım) Okay Karacan ile birlikte program yapıyorlar dinlemeye değer, bilginize.

Osman Kenobi dedi ki...

Süper haber
Bu sampiyonada pek iyi haberler ve yorumlar duyamayacağımız karamsarlığı içinde olsam da körü körüne takım yeren eleştirilerin karşısında üstadın akılcı çözümlemelerini okumak zevkli olacak.

varol döken dedi ki...

yiğiter uluğ dinlemeye değer de, tanjevic'in vizyonundaki türk basketbol takımı ne kadar izlemeye değer bilemiyorum...

erbo dedi ki...

Buradan verelim hemen net bilgiyi. Okay Karacan ve Yiğiter Uluğ ile Sporblog1 her Çarşamba 17:00 - 18:30 arası lig radyo'da.

Jester dedi ki...

Türkiye'de basketboldan en iyi anlayan adamın, Türkiye'nin en büyük blogunda yazması gerekirdi. Yakışır... Yakışmış da...

Chucky dedi ki...

Cok guzel haber, bonservisini alma opsiyonunu koysaydin sozlesmeye sevgili Aceto, belki sampiyonadan sonra futbol vs. yazilari ile de renk katardi blog'a.

baba hakkı dedi ki...

Basketbol dergisi de kalmamıştı ortalıkta okuyamıyorduk yiğiter uluğ'u güzel haber bilen insandan şampiyonayı takip etmek teşekkürler.

Julien Dekosta dedi ki...

Super haber.
Tek istegim federasyonun tanjevic ve yillar suren basarisizliklarina tahammul ederek ne yapmaya calistigini da bize aciklamasi. cok mutlu olurum cidden. Cunku hic bir sekilde aklim fikrim almiyor bu tutumu. Daha kac sampiyonayi mundar etmesi gerekiyor acaba kan degisikligi icin?

golgi cisimciği dedi ki...

yiğiter uluğ gelse de gelmese de değişmeyecek tek şey tanjevic olduğundan buruk bir sevinçtir içimde barınan...o ki oyuncularıyla ego savaşlarına giren. o ki çıkarabileceği en iyi kadronun iskeletinden bir tek hidayet'i bırakan. o ki oynattığı 80lerin basketboluyla rakiplerin gönüllerine taht kuran tanjevic!!111

ultras/Movement dedi ki...

Vay, Bülent abi Haldun ustunel gibi olmus:)
Merakla okuyacagız yazıları...

Beercholic dedi ki...

çok iyi haber

Alper Öcal dedi ki...

Dönemlik değil kadrolu olsun, sezon içinde de ACB yazsın :)

DeaDLauS dedi ki...

iyi transfer :)

horozmania dedi ki...

transfer sezonu bitmemiş miydi:p

Alperen dedi ki...

Basketbol takipçilerini de unutmadığınız için teşekkürler.