30 Ağustos 2009

Milan 0 - Inter 4

Leonardo'nun Guardiola'nın izinden gitmeyeceği kesin. Bu sen bizim evladımızsın geç takımın başına hikayelerinin sonu kötü biten versiyonu. Derbinin ilk yarısını izleyemedim. AzTv sağolsun. İkinci yarı başlarken de atı alan Üsküdar'ı geçmişti. İlk yarıda 5 dakika Milan ardından oyunu domine eden Inter diyor medya. 3 gol ve Gattuso atılınca 10 kişi 2. yarıya başlayan Milan. Bence az bile attılar. Stankovic uzaktan yazdı. Inter fazla yüklenmedi ikinci 45'te. Geçen hafta oruç tutuyor diye oyundan alınan Muntari sonradan oyuna girdi derbide. Gözden çıkartılan Vieira bile oynadı. Milan'ın işi çok zor. Transferin bitimine 48 saat var. Lippi başta olmak üzere bütün İtalyan teknik adamları karşısına alan, İtalyanların da nefret ettiği Mourinho'nun akşamı bu akşam. Uzun, uzun konuşacaktır. Alayına da gider yapacaktır. Sneijder de ayağının tozuyla forma giydi. Sürgüne giden bir diğer Real Madridli Robben de Wolfsburg'a 2 gol attı. "Favori Inter ama bu derbi"nin "bu derbidir"ini çöpe atan bir oyun ve skor... Şampiyonluk yarışında Juventus dışında kimse zorlayamaz Inter'i. Hala Kaka'yı dilinden düşürmeyen (Siam venuti fin qua per vedere segnare Kaka) Milan tribünlerine ben olsam "Bu işin Kaka'sı çıktı Berlusconi" pankartı asardım...
MILAN (4-3-1-2): Storari, Zambrotta, Thiago Silva, Nesta, Jankulovski, Gattuso, Pirlo, Flamini, Ronaldinho, Pato, Borriello. All: Leonardo
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar, Maicon, Samuel, Lucio, Chivu, Zanetti, Stankovic, Thiago Motta, Sneijder, Milito, Eto'o. All. Mourinho.

Gol: Motta, Milito, Maicon, Stankovic. / Seyirci sayısı: 78 bin/Hasılat 2.3 milyon euro.

- Sen yenisin galiba

17 yorum:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Bir tek 2 takımın hocası açısından bakınca üzlüyorum,Leonadro mundar oluyor garibim,Mourinho'da seviniyor bu da hoş değil.Bir de Gattuso'ya yazık tabi.Milan'ın gerisi beter olsun.2 günde 2 bomba patlatmazlarsa bu sezon çok acı çekecek taraftarları.Olurda patlatırlarsada bu skora dua ederler heralde...

Patlatcak bombada kalmadı zaten...

Plastik Dikenli Kaktüs dedi ki...

Milan, Rijkaard'a sulanır mı ki? Bence şimdiden düşünmeye başlamıştır İtalyanlar..

Milan çok başarılı olsun istiyorum sırf bu yüzden :) Lakin mümkün görünmüyor.

efet dedi ki...

Her gelen yildiza gider yapan Seedorf'a da kapak olsun. Ey Seedorf, 10 numara senin neyine...

cortez85 dedi ki...

creo que queda suficientemente demostrado que el Barça tiene un rival de más entidad (hoy en dia) en champions que el madrid no? el Milan actual es de chiste, un usuario me rebatia esta mañana que iban a hacer algo grande en champions, jajaja, en fin, al Inter ya les bajaremos los humos cuando visitemos San Siro.

muchas suerte sneijder !!!! estupido raul.

Spooky dedi ki...

halil özer'e göre rijkaard'ı düzenlerinin bozulmasından korkan milanlı oyuncular istememiş. galliani'ye leonardo bizdendir, iyi çocuktur; rijkaard'ın sistemi bize uymaz, sıkı kurallar ve ağır antreman takımı sıkar demişler. galliani de rijkaard ile anlaşmış olmasına rağmen vazgeçip leonardo'yu getirimiş...
halil özer'e bunu rakı masasında galliani mi anlatmış, yoksa berlusconi recep tayyip'e söylemiş de halil özer başbakan'dan mı öğrenmiş tam çözemedim. belki de iyi kaynağı vardır, günahını almayayım.

Unknown dedi ki...

Nedense Milan'a hala güveniyorum, bu işte bir gariplik var ama ne!

onur dedi ki...

acaba gattuso'nun oyundan bilerek kendi attirisinin ve seedorf leonardo ikilisinin kenarda bakakalisinin videosunu bulan var mi? yada bulent abi bize bunu bulup paylasir mi?

oyundan cikarken gattusonun leonardoya attigi fircayida gostermesi lazim tabi videonun

golgi cisimciği dedi ki...

aslında daha geçen sene milandan yeni galaktikos mu kuruyor diye bahsediyorduk ronaldinho ve flamini transferleriyle.nitekim ilk haftalar başarılı sonuçlarda almışlardı ama uefa ile ligi bir arada götürecek kadro dinamizminine(gençliğe) sahip değildi gibi milan. zaafları yok muydu vardı ama o haliyle bu kadar olumsuz görünmüyordu tablo.

gelen yaz dönemi ile takım gençleştirilmeli savunması ve kaleci takviyesi yapılmalıydı.milan ın icraatları ise kaka ve ancelotti yi kaybetmek ve huntelaar,thiago silva transferleri oldu.takımda gittikçe yaşlandığından ortaya böyle bir şamaroğlanı takım çıktı...

bu takımı 1 yılda averaj takımı yapan zihniyete(galliani,berlusconi) taraftar elbette kızacaktır,kızmalıdır,bu skorda onlara mustahaktır

alt + 168 dedi ki...

cambiasso'nun oynayacağı bir inter şu defansla gol yemesin bi zahmet.

koala dedi ki...

Ac Milan-Inter Milan maçında; Oscar De la Hoya-Mike Tyson karşılaştığında ne sonuç alınacaksa o sonuç alınacaktı öyle de oldu.

AC Milan ismen vardır kadro itibariyle cismen Juve-Roma tur bindirir. Inter'i saymıyorum bile.

Derbilerde sonuç belli olmaz sözü ise bu maç için tatlı bir geyikten başka bir şey değildir. 100 maç karşılaşsınlar 1'inde en fazla beraberlik olur, 99'unu Inter alır.

Futbol her sonuca açıktır da, bu iki takımın hocalarından yönetimlerine, kadrolarından teknik direktörlerine dek açık olmaktan uzaktı.

Sezonun gidişi de, Berlusconi'nin "Futbolcu maliyetleri çok fazla, düşürmek gerekir" sözünün altında yatıyor. O da Galiani de başlarına gelecekleri biliyorlardı çünkü.

Adsız dedi ki...

@golgi cisimcigi,
1 yılda degil ki. bu kadro 2005'te ŞL finali oynarken de beni değiştirin diye bağırıyordu. 2007'de kazandıklarında artık herkes aynı fikirdeydi. birbirini tanımanın, tecrübenin artıları ve ancelotti'nin bunları iyi kullanmasıyla başarılı oldular eleme turlu o kupada. ama ligde, yani uzun vadede o başarı doğal olarak gelmedi bir süredir. bir türlü yapılmayan nesil değişikliği de artık sonunda kendini gösteriyor. sonunda çünkü ben bu duruma gelmelerini 2-3 yıldır bekliyorum (istiyorum anlamında değil, kendini gösteriyor).

Bzk dedi ki...

Milanlı oyuncularda da başkanlarından gelen bir gevşeklik var zaten..Bu saatten sonra kendilerini kasıp Rijkkard disiplinine girmenin ne anlamı var..

golgi cisimciği dedi ki...

@thesaint
evet milan takımı yıllardan beri kadroda reform diye bas bas bağırıyordu ama yine de bu yıla kadarki hiç bir milan inter'e 4-0 yenilmezdi. kızdığım olay budur. düzeltecekleri takımı bozmaktır. kaka'dan kazandıkları para nereye gitti? huntelaar'la thiago silva'ya mı? gourcuff vardı onu da elden kaçırdılar...forza milan ama nereye kadar?

nikolatesla dedi ki...

milan kaka'ya değil gourcuff'a yansın..

Milan'ın acil transfer paketini yazıyorum

Kale : R.Adler
Defans: A.Barzagli
Sol Bek : Marcelo
Sağ Bek : D. Srna
Ofansif Orta-Kanat : Arda Turan
Forvet : Gignac

bozo dedi ki...

@nikolatesla

time to change underwear diyorum bide hep fm hep fm olmaz ki..

legiogemina dedi ki...

bence milan için yorumlar çok erken henüz 2. hafta ben o kadar kötümser değilim..

s.Y.Galliani dedi ki...

4 tane gol transfer yapmanız için yeterli mi acaba Sn. Berlusconi??