29 Ağustos 2009

Var Mı Başka Kupa?

UEFA artık Süper Kupa finalinin stadını değiştirse.. Monaco'nın o anlamsız stadı ve kötü zemini yüzünden dün gece maçtan hiç keyif alamadım. Her sene farklı bir ülkede oynatsınlar bu kupayı. Prensin ayağına git git de; nereye kadar! Lucescu, "penaltılara kadar dayanırsam belki alırım kupayı" dedi. Barça'da Ibrahimovic'in zamana ihtiyacı var ama Henry'ye sola açmadığı bir top vardı ki; Fransızı çıldırttı. Inter'de yaptığında kimse ses çıkartmıyordu tabii. Iniesta'sız Barça, Messi'ye sırtını yasladı.
Kupayı getiren golü atan Pedro'ya 120 dakika sonunda ağabeyleri kafasına vurup tebrik ettiler. Güzel görüntülerdi. Sözleşmesini hala uzatmayan; belki de ihtiyaç duymayan Guardiola 4 ayda 5 kupa aldı. Dediği gibi; tekrar etmek imkansıza yakın. Belki de "Ben imkansızı başardım" demek istemediğindendir...

12 yorum:

Adsız dedi ki...

alttaki resmin an saginda ahmet cakar var. :)

fyckreth® dedi ki...

ibrahimovic cok siritti bu macta. yerine giren Pedro atti golu ki ilginc bir ayrinti.. uzatmalar Messi ile kaleci Kyatov arasinda gecti nerdeyse. bu kaleciyi izlemek gerek sok saglam refleksleri var. sirada bir kupa kaldi. sonra gitsinler Marsta kupayi alsinlar bu dunyada isleri kalmadi...

aliriza dedi ki...

İbrahimoviç'in neden yanlış bir transfer olduğu bahsettiğiniz pozisyonla açıklanabilir sanıyorum. en kilit anda bencil davranıp takımını olası bir golden edebiliyor.

Adsız dedi ki...

Stad konusunda size katılıyorum. Stade Louis II gerçekten kupanın adına yakışacak bir görüntü vermiyor ve zemin de tam bir felaketti. UEFA bu ülkeciğin "partnership"i olmaktan artık vazgeçmeli ve Süper Kupa'da her sene farklı şehirlerde organize edilmeli.

Murat1905 dedi ki...

Harbiden Amaranto , o adam Ahmet Çakar :D Barçalılar Ahmet Çakar ile resim çekmek için toplanmış :D (ya da kendisi yarışma ve spor programlarından kazandığı paralarla Barça'yı satın almış edası var). Maça gelirsek korkulan oldu ve İbra'nın uyumsuzluğu damga vurdu, buna Luce'nin çirkin futbol anlayışını eklersek gol çıkmaması da kaçınılmaz oldu. Kilidi her zaman ki gibi müthiş asisti ve hırsıyla Messi açtı ki bu galaksimizin en iyi oyuncusu olmasının sebeplerinden sadece bir tanesi (her ne kadar UEFA yılın oyuncusu ödülünü alan aslan parçası için Hıncal Uluç haşmetbapları 'Daha kendisini dünyaya kanıtlamadı' gibi aciz bir yorum yapsa da). Diğer taraftan Iniesta'nın eksikliği bariz şekilde hissediliyor ve henüz Henry ve İbra formsuz. 2 ay sonra bakalım neler göreceğiz.

alt + 168 dedi ki...

platini ve puyol muhabbeti iyice kankaya bağlamışlar. Sıkılmadılar mı karşılaşmaktan?

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

cahilliğime verin. neden sürekli aynı stadda oynanıyor bu final?

Protanopia dedi ki...

Hadi Ibo'nun egosunu aştılar diyelim zorla da olsa ama bu adamdan çok iyi paslar çıkaran biri olmaz diyorum ben. Sadece kendi attığı gollerle bir yere gider ama o da geçen yılkı Barça'nın tadınnın vermez izleyicilere.

mamo chello dedi ki...

valla aynı lafı geveleyip duruyorum bu sıralar:utanmasalar türkiye kupasınıda alacaklar..helal olsun valla..

Adsız dedi ki...

ben de tam a.s. ile aynı şeyleri yazmayı düşünmüştüm. ibrahimoviç'in barça için yanlış transfer olduğunu sezon boyu gösterecek pozisyonlardan biri oldu o.

painkiller dedi ki...

dünya kulüpler şampiyonluğu var daha

s.Y.Galliani dedi ki...

bir diğer ayrıntı barça şu ana kadar 5'te 5 yaptı...6'da 6 yaparlarsa rekor kıracaklar...bunu başarmaları için aralıktaki FIFA kulupler dünya kupasını da kazanmaları gerek...Bunu da başaracaklarını düşünüyorum.. Tabi ibra barça'nın oyun düzenini baltalamazsa;))