26 Ağustos 2009

Kezman

Olmadı, Paris Saint Germain'de de olmadı. Hoarau'nun yeri garantiydi forvette. Mevlüt geldi -çok iyi başlasdı- ve Kezman'ın şansı kalmadı. Kariyerindeki serbest düşüş devam ediyor. Ona talip olan bir 2. lig takımı... Ricardo Oliveira'yı satan Real Betis tekrar 1. lige dönmek için onu istiyor.

38 yorum:

MONJOA dedi ki...

guizanin gelecegidir kendisi.. iddia ediyorum; kezman guiza'dan daha iyi bir golcudur.. Ikisini de alir misin? almam o ayrı..

Schumy dedi ki...

are you pileyır :D

cankalender dedi ki...

Betis 3. kümeye gider mi bu basiretsiz adamla acaba? :)

Yüksel dedi ki...

Düşüş devam ediyor. Başarılı olduğu takımları bir incelemek gerekiyor. Nasıl yapıları vardı da Kezman o takımlarda başarılı oldu...

SkyCaptain dedi ki...

Her gördüğüm yere yazıyorum, bu saatten sonra Mateja'yı ancak Partizan paklar. Aklı varsa ülkesine döner...

linguisticsfc dedi ki...

betis'in kezman'ı, sociedad'ın necatisi gibi olmasın da, nerde parlar bu adam ya?

Pads dedi ki...

Kapakta 'Kezman kır pidesi oldu' mu yazıyor?

aşkın dedi ki...

Resimde şöyle yazıyor sanki:
Kezman: Bir pideye bir de operaya hasret kaldım..

rasheedrec dedi ki...

Bence Ajax kapar onu, yine leblebi gibi gol atar dünyanın en zor defanslarına karşı!!.. Hem eski dost Rommedahl'la tekrar buluşmuş olurlar. Hatta Ajax bununla da kalmayıp Robben'i de alabilirse PSV'nin efsane 3lüsü Robben-Rommedahl-Kezman yeniden bir araya gelmiş olur. Hey gidi..

tofi dedi ki...

kezman, psg ye kiralık gitmemişmiydi??

futbolvefenerbahçe dedi ki...

İyi golcü olabilir ama PSV hariç hiçbir takımda tutunamadı. Kezman bence kendinde aramalı suçu.

fyckreth® dedi ki...

aslinda PSV ve Kezman birbirlerine ilac gibi gelir. Kezman da cok para istemesin artik, verdigi belli gittigi yerelere..

portakal dedi ki...

fenerden kiralık olarak gitti ama kiralık yılı dolduktan sonra sözleşmesinde yazan madde gereği PSG fenerden bonservisini satın almak zorunda oldu. Bu bedelde 3 milyoun € dur. Yanlışım varsa affola

tofi dedi ki...

@yigit -- eyvalah

Unknown dedi ki...

GS'de Baros'un alternatifi olabilir aslında

ısmarlama gezgin dedi ki...

kezman zerre umrumda değil de aceto:
oliveira deyince aklıma geldi;

r.oliveira & m.assunçao betis'in önemli ikilisiydi beraber oynarlerken ve bi anda serbest çağrışımdan domino taşlarının birbirini devirmesi misali yine aklıma zamanının en nevi şahsına münhasır ikilisi geldi: middlesbrough'da 96-97 arası oynayan Juninho Paulista & Emerson (Moisés Costa)

Belki bir messi & ronaldinho düeti kadar ses getirmediler ki onlardan beklenen birşey de değildi zaten bu ama çok renkli 1-2 sezon izlememizde pay sahibiydiler..

Haklarında bir post senden tüm futbolseverler adına ricamdır..

Şimdiden teşekkürler.

ısmarlama gezgin dedi ki...

@Pads, @aşkın

daha çok; "pidesi yok yemeye operaya gider estire estire"
gibi bi anlam var sanki (((:

Major dedi ki...

geri gelsin fenere. guizadan hırslıydı en azından. daha da yetenekli bir adamdı. yazık oldu. keşke josico'yu almak için kezman'ı göndermeydik..

Ck-Ex dedi ki...

Allah'ım neydi günahım diyormudur acaba?

M. Alper dedi ki...

Overrated Top 10 listesi yapılsa 1 numara Kezman 2 numara Güiza olur.

burak dedi ki...

Topu her alışında ayağı birbirine dolanan bir adam Fransa Liginde hem de PSG'de nasıl oynasın?

Adsız dedi ki...

PSV günleri aklıma geldi de ne goller atardı kerata..

gillerprensi dedi ki...

PSV günlerine dönmesi artık çok zor. Atletico'dayken belki bir şeyler değişir mi demiştim ancak olmadı. Fener ve PSG'nin ardından Betis de postalar bunu.

scragnoth dedi ki...

betis 3üncü lige düşmeme gibi bir hedef koyduysa kezman işe yarayabilir. takdir ediyorum adamı o da ayrı bir husus. psv yıllarından sonra futbol adına hiçbirşey yapmamış olmasına rağmen bir şekilde kendini pazarladı sürekli milyonları götürdü. yoksa bank asya'da bile oynayamayacak bir futbolcu.

Mr.Eko dedi ki...

Ben anlamadım bu adamın kariyerini. Ne kariyeri varmış?Ne kadar yükseğe çıkmışta bu ne düşüşmüş kardeşim düş düş bitmedi, bitemedi.

Bu adamı hala bu kadar gözde yapan nedir?

Partizandan itibaren takip ederim kendisini.Partizan ve PSV'den başka hiç bir takımda başarılı olamadı. Chelsea'ye bile gitti ya ben anlamıyorum hakikaten.

mehmet akın dedi ki...

şimdi insan düşünüyor da kezman chelsea gibi bir takıma transfer yapabiliyorsa arda turan hangi takimlara ne paralara transfer yapacak.

Unknown dedi ki...

ama bu herif hep besiktasa patlar benim canimi sikardi.

Pads dedi ki...

Hasbelkader ben de Robben'in olduğu PSV'de oynasam ben de Pideciden operaya estire estire giderdim. Bu hızlı oyuncular için bi tabir sanırım.

varol döken dedi ki...

kezman, halüsinasyon oyunları gibiydi... uzaktan güzel geliyor ama yakından bakınca şaşı oluyordunuz... adam geçemezdi, çalım atamazdı, topu dikine süremezdi ama öyle bir yerde öyle bir hareket yapardı ki... roberto carlos a yaptığı orta, beşiktaş a yaptığı aşırtmalar, geldiğinin 3. haftası deplasmanda uzaktan attığı gol (inanılmaz bir şut çıkarmıştı hani, malatya diyip içine edeceğim, kimdi o takım ya:)

ama olmuyordu abicim, olmuyordu işte...

Süleyman Bilgiç dedi ki...

varol döken arkadaşım o gol konya deplasmanıydı 3 kişi arasından uzaktan aşırtmıştı..hafif direkle temas ve gol.. çok sevinmiştim de hayal kırıklığı oldu sonraları :D:D:D

pclion dedi ki...

Varol abi, galiba Sivas'tı...

bc6 dedi ki...

ne oldum dememeli ne olacağım demenin canlı örneği.
Sen kalk Chelsea'den ikinci liglere düş.
Bu Batman'a acil kan lazım.

M. Alper dedi ki...

@varol
Sivas ve Konya maçlarında birer tane güzel golü var diye hatırlıyorum.
Nasıl olduysa atmıştı Vatman Kezman...
Vatman dedim de aklıma geldi. Bu adama Vatman dedim diye Antu Forum'dan 15 gün ceza yemiştim. Ardından gol makinesi diye alınan Deivid traş makinesi çıktı dediğim için bir ceza daha almıştım.
Şimdi Antu'dan ceza almıyorum çünkü komple attılar beni.

Azgard dedi ki...

Kapakta bence ''Paris te futbol Opera da pide yemneye benzer'' yazıyor..Bu arada Kezman ve Güiza karşılaştırması gerçekten çok iyi geldi cuma sabahı.Kezman ı bırak forvette düğünümde oynatmam..

venezia dedi ki...

ahh ahh bi kezman bi de shevchenko, sorsan 5-6 yıl öncesine dönmek ister misnz ? diye..

balıklama atlarlar..

Unknown dedi ki...

kezman>guiza

oyununherikiyonu dedi ki...

bir sevilla maçı hatırlarım ben Kezman denilince...Rakip defans oyuncularından Dragutinovic'i dövmüştür maç boyunca.Her ikili mücadelede dirsek,tekme,küfür ve bilimum rakibi yıldırmaya yönelik hareket.Gol atmasada çok çalışkan oyuncudur.

burak dedi ki...

Zenit kiralamış.