24 Ağustos 2009

Okuduklarım

- Güntekin Onay'ın Zaman'ın Pazar ekine verdiği röportaj çok güzel. Ben bir satırını çok tanıdık buldum: "Eskiden bir spor dergisi almak için Arnavutköy'den Taksim'e giderdim. Bilgiye ulaşmak zordu. Bizim gibi insanlar eskiden daha değerliydi. "
- Habertürk'te Kutlu Esendemir 'in Hasan Şaş röportajının tamamı olmasa da büyük bir bölümü bu linkte.
- Olsa da her gün okusak. Kanat Atkaya'nın Cumartesi ve Pazar yazdıkları...
- 6 Ligde kim şampiyon olur?'a 1038 tahmin geldi. Bir bilen bile çıkmazsa ne olacak(!)
- Pazartesi günleri Lig TV'de 22:00'de Mehmet Özkan ile yaptığımız Avrupa'dan Futbol, Pazartesi maçları bitene kadar saat 20:15'de Spormax'de canlı...
- Banu Yelkovan ve Bağış Erten imzalı Yenilsen de Yensen de NTV Spor'da. Pazartesi maçları nedeniyle Çarşamba 22:00'de program. Cumartesi günleri de 12:15'de futbol kültürü üzerine. Blog dünyasından tanıdık yüzler var. Memlekete bisiklet ve atletizmi sevdiren Caner Eler var en önemlisi.
Rica: İki tahmin postunda doğru bilen iki arkadaş lütfen adres bilgilerini bana tekrar yollasın. Adreslerini kaybettim. Hükümsüzdür.

19 yorum:

müşkülpesent dedi ki...

"Yarı final maçında yıldızlar topluluğu Brezilya'ya attığı golle tüm dünyada şöhreti yakalayan Hasan Şaş" diyerek röportaja baştan yanlış bilgiyle girmiş

Unknown dedi ki...

bülent bey bunu sık sık yapın sizin takip ettiklerinizi okumak, bilmek çok güzel.

ix dedi ki...

Lise yıllarımdan beri Kanat'ın hayranıyım...

ali dedi ki...

6 sampiyon tahmini ile ilgili bir istatistik yapacakmisiniz 6 lig icin ayri ayri..

gulphi dedi ki...

haha o xabi alonso ile artetayı bilen askere gitti yaw:) 5 ay sonra verirsin artık :)

ya da bana ver zaten kapı komşum:)

Çetin Cem dedi ki...

@gulphi çok güldüm ya nedense, çok hoşuma gitti. sanki kocaman mahalle olmuşuz da, askere giden bi tanıdığımızmış gibi hissettim :)

bu arada "sezen'e açık mektup" son zamanlarda okuduğum en iyi yazı.

Mezzo Morto dedi ki...

Hasan Şaş solcu muymuş? Vay be, keşke zamanında bilseydik... Hakan Şükür ve arkadaşlarından dolayı siyasi konularda az laf yemedik.

cem dedi ki...

yerim hasan sas'in solculugunu. "deniz gezmis ve arkadaslari amerika'ya karsi cikmislardi" demis. milliyetcilikten, bizi bölmeye calisiyolar paranoyasindan yaptilar saniyor. emperyalizm ve globallesme karsitligindan falan bihaber. en popüler sol partisi chp olan bi ülkeden layikiyle bi solcu yetismesi zor zaten. neyse futbol blogunu fazla bulandirmayalim.
bu "okuduklarim" kösesini cok tuttum. haftada bir olsa ne güzel

mustafa taha dedi ki...

cumartesileri 12.15'teyiz :)

Oylum Tanış dedi ki...

Caner Eler enfes adam. Uğur Meleke'nin de yazısı çok iyiydi. Dikkatlerden kaçmaması ne güzel.

adsumcu dedi ki...

uğur meleke'nin sezen yazısı gerçekten ibretlik.açılım açılım denen şu günlerde bu konuda esaslıca bir plan-program da açılıma kati suretle eklenmeli.

Murat dedi ki...

Caner'e de bir blog istiyoruz. Futbol bilgisine de saygı duymakla beraber özellikle diğer sporlarda ihtiyaç var. Caner'in de okuduğunu tahmin ediyorum. Zaman ayırabildiğin kadar Caner, lütfen :)

dogan pamuk dedi ki...

biri bana hasan şaş solculuğunu anlatsın.

bacardi ve cola dedi ki...

kanat atkaya da pazar yazısında sezene muhteşem bağlamış

varol döken dedi ki...

herkes sezen aksu'ya yazıyor, yazsanıza kardeşim direkt muhatabına... bu ne ya, el elin açılımını türkü çığırırak arıyor!

deniz gezmiş amerika ya karşı çıkmıştı! budur tabi 100.000 sayfalık oportünizm, emperyalizm, sosyalizm olgularının özeti... stephen king okumaya devam!

venezia dedi ki...

6 ligin şampiyonları anketinde bir bilen çıkmazsa 5 bilene devretsin ödüller :)

arman dedi ki...

Güntekin Onay çok içten bir röportaj olmuş.. 2004 de ntv'ye geldiğine ne kadar şaşırdım, bu zaman hiç durmuyor. Futbol geyiği açık sözlülüğü ve rıdvan anlatımı için ayrıca teşekkür.

Tüm linkler için de sana ..

Adsız dedi ki...

ben de şaşırmıştım ntv'ye geldiğine. benim gözümde klasik bir star televizyonu kişiliğiydi. ama öyle olmadığını kısa zamanda gösterdi, mahçup etti. sadece "bizim gibiler o zamanlar daha değerliydi" diyor ya, onun gibi biri olmak da daha kolaylaştı.

ywz dedi ki...

murat'a kalıyorum. Enfes adam Caner Eler den blog bekliyoruz.