29 Ağustos 2009

Milan vs. Inter

Uzun yıllar sonra Türkiye'de Milano derbisi izlenemeyecek. Serie A yayın hakları boşta kaldı. Milan kalesinde Storari oynayacak, hali budur işte! Huntelaar da yedek bekleyecek. Takım, Ronaldinho ve Pato'nun eline bakıyor, Siena deplasmanında da ikisi iyi olunca kazandılar. Inter'de Ramazan krizi var. Bari'yi taraftarı önünde yenemeyen Mourinho bildiği en şeyi yaptı ve laf kalabalığıyla gündemi değiştirdi. Oruç tutan Muntari'yi 30'da oyundan almıştı. Derbide de oynatmayacak. Milan'da yeni kaptan Ambrosini yedek, Gattuso kaptan çıkar. Maldini de Leonardo'nun davetlisi, tribünde olacak. İki büyük starını kaybetmiş Milano derbisi. Ya da Hey gidi Milano derbisi...

12 yorum:

mre dedi ki...

Bazılar abarttığımı düşünecek ama al Milan'ın 11'ini ver Galatasaray'ın 11'ini deseler kabul etmem. Çok da samimiyim. İnter 2-0 alır.

koala dedi ki...

Her ne kadar adı derbi de olsa Inter, top yapıp oynar bu Milan'la. Milan'ın ne yazık ki sadece adı kalmış. Pirlo ve Pato dışında göze batan oyuncusu yok. Gullit-Van Basten-Rijkaard'lı AC Milan'ı düşünüyorum ve hayıflanıyorum şimdi bu kadroyu görünce.

BuRaK dedi ki...

milanda 6 italyan var öbüründe 0. bence bu skandaldır. rezilliktir. italyan takımısın italyan yok. insan bir tane göstermelik kor . tabi bosman yasaları ab kuralları derken herşey çorba oldu. ama bu kadarı da rezillik. arsenal de doğru düzgün britianyalı yok inter de italyan yok. umarım şu yabancı kısıtlaması ab vatandaşlığını da kapsayacak şekilde çıkar.

steven_stiffler dedi ki...

Tahminim yapma gereksinimi hissettim birden.

Inter 2-1 alır.

Balotelli,Eto'o,Borriello

ugurhanu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
alt + 168 dedi ki...

inter'in kadrosunda zanetti artık sırıtmaya başlamış bence. cambiasso'yu arar ortasaha. sneijder de oynasa keşke.

Milan'a diyecek laf yok zaten. Yazık. Seedorf oynasa, Huntellaar oynasa bişey değişir mi diye düşünüyorsam ben milan bitmiştir zaten.

darkhorse dedi ki...

italya ligi maç özetlerini düzenli olarak nereden takip edebiliriz acaba ?

msaries dedi ki...

İlk yarı bitti. Durum 3-0. Gattuso kırmızı gördü. Milan'ı hali perişan. Maçın sonunu nasıl getirecekler merak ediyorum.

Murat1905 dedi ki...

Milan iyi başlamış bastırırken golü yedi ardından penaltı geldi ve maç aslında orada bitti. Gattuso sakat sakat Seedorf'un hazırlanmasını bekliyordu ama bekleme esnasında yaptığı faulle oyun dışı kaldı ve Leonardo'nun ağır şekilde eleştirilmesi için İtalyan medyasına malzeme çıkardı. Forvet hattında Huntelaar'ı yedek bırakıp Pato ile başlayan Leonardo'nun işi zor, daha önce demiştim tekrar söylüyorum umarım Rijkaard'ımıza salça olmazlar. Ayrıca ilk yarı biterken tribünlerden Kaka için yazılmış 'Siam venuti fin qua, siam venuti fin qua, per vedere segnare Kaka' tezahüratı yükseldi ve 4.golden sonra da tekrarlandı. Curva Sud Galliani'nin ve başbakan olmasına rağmen Berlusconi'nin evini yakar.

Mayın Tarlası dedi ki...

Inter bana göre maçın favorisiydi hatta nadiren yaptığım şekilde İtalya ligine bahis oynadım ve ilk yarıyı Inter'e verdim. Vur dedik öldürdü adamlar, hem de derbide. 4 gollü derbiyi izleyememek de ayrı koydu tabi.

wolken dedi ki...

azerbeycan kanalı az tv maçı canlı yayınladı bu akşam =)

Adsız dedi ki...

pirlo dururken hangi mantık ambrosini'yi kaptan yapar? sadece takımda eski olmaya bakmaz ki bu iş. sahada lider olmaya, aklı başında davranmaya bakar. mesela, kim gattuso'yu kaptan olarak düşünebiliyor ki?