28 Ağustos 2009

L Harfinin Önemi(!)

UEFA Başkanı Platini, Paolo Maldini'ye ödül veriyor. Muhteşem kariyerinin ardından Maldini'ye her şey yakışır de UEFA'nın İtalyanca problemi can sıkmış. "Eccellente"'yi tek L ile "Eccelente" yazarsan, İtalyan medyasından kaçamıyorsun. Platini'ye sallamak için bahane arayan İtalyanlar için bulunmaz nimet.
İki gündür hızlı akan gündeme iş yüzünden blogda yetişemez oldum. 3 gün önce yapılmış bir Maldini röportajı var elimde. Bu gece bloga aktaracağım hayırlısıyla. Maldini, Milan hakkında ne diyor? Serie A'nın ilk haftasında ne izledi? vs... Moratti ve teknik adamları, La Liga değerlendirmesi, Milano derbisi, Panucci, Tuncay, Tabata, Robben transferleri de yazmak istediğim diğer konular. İhtiyacım olan ise kafein...
Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın grubunu tahmin eden "draffut"un adresini yollamasını bekliyorum. Haftaya da Şampiyonlar Ligi gruplardan çıkacak takımlar için bir tahmin postu açarız.

5 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

Gruptan çıkacak olanları bu sene tahmin etmek pek zor değil, ödül alan bol olur :)

Fatih dedi ki...

ne olacak bu sercan'in durumu aceto? fb'ye mi gidiyor, nedir yani? bu adam gs'ye gelmeli, ne isteniyorsa verilmeli ve gs'ye gelmeli.

Alper Öcal dedi ki...

O değilde Platini'nin imzası berbatmış. Ortaokul çocuklarının imzası gibi. Ne o öyle...

aşkın dedi ki...

Abi sen onu tam tahmin haline dönüştür istersen, grupta 3. olan da tahmin edilsin

turhanatakan dedi ki...

alper öcal, benim imzamı görsen platini'ye hattat muamelesi yaparsın herhalde:)

bir de büyük ve cafcaflı imza atanlarla ilgili iddialar vardı psikolojide, platini ondan imzayı küçültüp çirkinleştirmiş olabilir:))