24 Ağustos 2009

Joleon Lescott

Ne iş yapıyorsan yap, o işyerinde ne kadar huzurlu olursan ol, biri kalkıp da maaşının iki katı teklifiyle gelirse o gece oturur 0 araba, ev fiyatlarına bir daha bakarsın. Joleon Lescott'a da iki katını verdi Manchester City. 47 bin sterlin olan haftalığına %100 zam yaptı Dubaililer. David Moyes akıllı adam, kek müşteri kapıya gelince Kapalıçarşı esnafından insafsız çıkmış. İpek kelle fiyatına satmış Lescott. 24 milyon sterlin! Rio Ferdinand'dan sonra en pahalı defans oyuncusu oldu. Everton da futbolcudan 19 milyon sterlin kar etti. Arsenal'den 6 yiyen, Burnley'e kaybeden ve bu sezon transfer yapmaya Everton için güzel sermaye. Lescott'u mutlaka arayacaklar ama diyorum ya 24 milyon sterlin. Manchester City de ileriyi doldurmuştu şimdi arkasını kolluyor.
***
(Everton, Diniyar Bilyaletdinov'u aldı)

10 yorum:

berserk dedi ki...

tiksindirdiler artik.

aks111 dedi ki...

Evet nede olsa transfer dönemi bitmedi.bi ara 1-1-8 deniyodu city için ama erken konuşmamak lazım şimdi fena değiller.Bence orda tek yanlış transfer santa cruz oldu 21.5 milyon euro ya yedek oyuncu aldılar ama para var sonuçta :).

Melih Carter dedi ki...

ya tamam cok paran var ama yazik ya! icin gercekten aciyo her man. city transfer bedelini ogrendikten sonra! bu adam 10 milyondan fazla etmez bence! gercekten yazik!!

s.Y.Galliani dedi ki...

Lescott'un edip edebileceği en fazla 10-12 milyon pound'tur o da en fazla...Seneye kimse oyuncu alamıcak böyle giderse..

Çetin Cem dedi ki...

çok güzel transfer city adına. bizim villa önünde dağılmamızdan sonra herhalde ilk sıralar için iyice ümitlenmişlerdir.

Mete dedi ki...

yüzünde yarası olan adam iyi para ediyor arkadaş bi faça da ben attıyorum yarın

matiasemilio dedi ki...

fiyatları sorgulamayı bırakırsak sunu söyleyebilirim ki kasasında yeterince parası olan ve bu kadar akıllı transfer yapan takım görmemiştim uzun süredir..

ssim dedi ki...

ilk teklifleri 15'di.

Sufermen dedi ki...

Haldun Üstünel'i soksalarmış devreye (: yarı fıyatına rahat kapatırdı taksitle(:

dogan pamuk dedi ki...

david moyes u seviyorum. çok mantıklı hareket ediyor. her zaman başarı olmasa da sürdürülebilir istikrarı yapısından dolayı everton da takdire şayan.
meğer gelecek paranın yeri kısmen belliymiş. orta sahaya iyi bir takviye oldu.