5 Temmuz 2009

Tatil

Avrupa Ligi ön eleme(ler)sinin faturası budur işte. 20 ile 30 gün fark var Avrupa ile aramızda sezon açılışı tarihi olarak. Türkiye'de futbolcular doğru dürüst tatil yapamadı bu sezon. Geçen sezon Euro 2008'in faturası Galatasaray ve Fenerbahçe'ye çıktı. Şimdi bu iki kulüp Avrupa Ligi ön elemeleri yüzünden oyuncularına en fazla 3 hafta izin verebildiler. Gitmeyi zaten kafasına koyan Güiza ne işim var Almanya kampında diyor. Üstelik bu sezonun sonunda Dünya Kupası var. Ambrosini ve Inzaghi de Toscana'da Forte dei Marmi'de keyif sürüyor.

11 yorum:

torres9agüero10garcia11 dedi ki...

florentino.. Parece ser que Pau Gasol y Fernando Alonso serán los utilleros para españolizar el real madrid. Y se está negociando la cesión de Rafa Nadal como mascota, pero el equipo de Copa Wimbledon se ha subido a la parra con una cláusula de 2000 kilos.

Aún así, confío en Florentino
jejejeje

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Guiza o gole boş yere sevinmedi o kadar.Gerçi gelmiyorda şimdi...

Bu arada Atletico'lusu eksikti ha.Ulan bir tanede orjinal Katalan keşfetsin şu blogu.Bekliyorum,er geç oda gelecek.

Atletico Madrid'e 3 gol atan Göztepe!

Adsız dedi ki...

bi italyanlar da bizim türkler gibi ülkelerinden cikmiyorlar galiba. esek yükü ile para kazaniyorsunuz gitsenize uzaklara tatil yapmaya.

Bulletride11 dedi ki...

Adamlar devirmiş gençlik yıllarını ülkelerinde yazlık&mangal sefası yapıyordur.

Zaten bu derece para kazanan ve bu mesleği yapan insanların gitmedikleri yer pek kalmamıştır.Biraz huzur gibisi var mı zaten

ich dedi ki...

inzaghi gene ofsaytta.

a.c. sedef dedi ki...

@ich

yardın abi beni akşam akşam :D

Mr.Eko dedi ki...

İnzaghinin hali ne öyle?Ne biçim fizik o ya?

ilquer dedi ki...

Doğru diyorsunuz da bizim ligimiz de 7-8-9 Ağustos haftasında başlayacak ve şampiyonlar ligi'nde ön eleme oynamayacak olan Beşiktaş da hazırlıklara başladı. Galatasaray'dan 1 hafta sonra... Yani en fazla 1 hafta farkedecekti. Bu bence tartışılması gereken bir konu ama gereken önem gösterilmiyor. Bana göre ilk yarıda ve ikinci yarıda birer haftayı haftaiçine alarak lig yine istenen zamanda bitebilirdi.

varol döken dedi ki...

futbolcunun en az 1 ay tatil yapması lazım, güiza da cehennemin dibi adasına gitsin!

@ich
seninle bir gün ofsayt osman ı izleyelim:)

berserk dedi ki...

Inzaghi nin fizigi hep böyleydi. Zaten fizik gücüne dayalı oynamiyor; neyle oynadigini bilmiyorum ben de ama hep gol atiyor.

M. Alper dedi ki...

@ich
O ne güzel bir tespittir yahu.
Ofsaytı iyi yakalamışsın...Zeka diye buna derim ben.